Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim anlamadığım bir husus var şenol hoca burak yılmazı istiyor ama yönetim uğuru istiyor bu takımı şenol hocamı yönetiyor başkanmı.Şenol hocanın dediklerini dikkate almamaları bence çok büyük ayıp
    Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umarım Uğur Boral'ı almışızdır. Şenol Güneş'te Burak'ı neden ister anlaşılır gibi değil.
      Yine transferi sevimlileştirme politikası Muhammed...
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Önder'i istemeyenler var şahsen ben Önder'in sağback sorunumuzu çözeceği düşüncesindeyim..Tayfun'u yollayıp Ömer ve Önder sağ taraf açığımızı toparlar..Önder iyi çıkıyor ve iyi orta atıyor Yattara dönerse iyi ikili olurlar..Tabi aldıysak eğer
        #LiverpooL#
        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• kimi aldığımız hala belli değil mi?
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Gökhan aslında çok ıyı gölcü ama Trabzonda oynamadı ıstemıyordu.Fenerde ıse sönecek hepten semih bıle yedekken bunu oynatmaz.Ayrıca burakı alsınlar sadece 3 mılyon euro versınler yeter..Bu para ile fatihi alalım yıne karlı biz çıkarız..

Yorum

• İlk olarak Murat Cömert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fenere niye hayırlı olsun ?? olmasın arkadaş bizde neyse ordada öyle olsun.. Gokhanın gıtmesını ıstıyorum evet.. Basarılı olacagını dusunmuyorum olursada burda olurum merak etme..Sende bundan keyıf alacan heralde..
              Ben taraftarımızın çok bilmişliğinden keyif alıyorum. Hayırlı olsun biz kullanamadık onlar kullansınlar. Yemeyenin malını yerler
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Artık kafamız rahatladı Fatih tekkeyi şimdi mecbur alcaklar başka açıklaması yok....
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökhan Fenerbahçe'ye hayırlı uğurlu olsun. İnşallah arkasından ahh vahh keşke yollamasaydık yapmayız. Başarlı olduğu zaman Gökhan'ın gitmesini isteyen bu kalabalığı tekrar görmek isterim.
                  İsterse dünyanın en iyi golcüsü seçilsin neye yarar... Bizimle genleri uyuşmadı adamın, oynamıyor... Her geçen gün bizim için zarar zaten...

Yorum

• Geçen sene yaptığımız Selçuk ve Gökhan transferi mevkilerinin en iyi Türk oyuncularıydı. Bu takımı taşımaları gerekiyordu. Birisi bekleneni veremeyip İstanbul'a transfer oldu. Diğeride çok formsuz. Bu çok üzücü...

Yorum

• şenol hoca gercekten istiyo mu bu burak yılmaz ı

Yorum

• insallah anlaşmaya sonraki satışta koyulmuştur...
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık kafamız rahatladı Fatih tekkeyi şimdi mecbur alcaklar başka açıklaması yok....
                          almasınlarda göriyim...
                          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• gökhan çok iyi bir golcü idi. ama kayseride yaşadığı sorunlar kafa olarak onu bitirdi. söz möz hikaye ondan kurtulmak için bize verdiler. 15 gol masalına bu kadar kapılmayın! 200 pozisyona girdi bu takım geçen sene 200! 15 gol herkes atabilirdi bu takımda

neyseki ruhsuz sahada yürüyen taraftarı çılgına döndüren ve TRABZONSPOR RUHU'na aykırı davaran bu maluktan kurtuluyoruz!

fenerden aldığı paralarla kıçındaki kılları da aldırır sahada yürüyemez hale gelir. gökhan bu yenildikten sonra istanbula gidip ferrarisiyle gezen adamdan ne beklenir ki ?
                            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• 4 milyon'dan fazlasını beklemek hayal olurdu..
                              Sayın yöneticimiz 4 - 4,5'dan aşağı satmayız demedi mi?
                              Adamlar da doğal olarak üst sınırı 4 milyon olarak belirledi..
                              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben taraftarımızın çok bilmişliğinden keyif alıyorum. Hayırlı olsun biz kullanamadık onlar kullansınlar. Yemeyenin malını yerler
                                Çok bilmişlikten kastın nedir ? Gökhan transferinin bilmişlikle alakası nedır ? Ayrıca biz Gökhanı kullanamadık dıyorsun , ne yapmamız gerekıyodu ? nasıl kullacaktık gokhanı ? Gökhan için verdıgın ornekte cok guzel olmus yemeyenin malını yerler..

Yorum

Yükleniyor...
                                X