benim anlamadığım bir husus var şenol hoca burak yılmazı istiyor ama yönetim uğuru istiyor bu takımı şenol hocamı yönetiyor başkanmı.Şenol hocanın dediklerini dikkate almamaları bence çok büyük ayıp
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Uğur Boral'ı almışızdır. Şenol Güneş'te Burak'ı neden ister anlaşılır gibi değil.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Önder'i istemeyenler var şahsen ben Önder'in sağback sorunumuzu çözeceği düşüncesindeyim..Tayfun'u yollayıp Ömer ve Önder sağ taraf açığımızı toparlar..Önder iyi çıkıyor ve iyi orta atıyor Yattara dönerse iyi ikili olurlar..Tabi aldıysak eğer#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
Gökhan aslında çok ıyı gölcü ama Trabzonda oynamadı ıstemıyordu.Fenerde ıse sönecek hepten semih bıle yedekken bunu oynatmaz.Ayrıca burakı alsınlar sadece 3 mılyon euro versınler yeter..Bu para ile fatihi alalım yıne karlı biz çıkarız..
Yorum
-
İlk olarak Murat Cömert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenere niye hayırlı olsun ?? olmasın arkadaş bizde neyse ordada öyle olsun.. Gokhanın gıtmesını ıstıyorum evet.. Basarılı olacagını dusunmuyorum olursada burda olurum merak etme..Sende bundan keyıf alacan heralde..DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Fenerbahçe'ye hayırlı uğurlu olsun. İnşallah arkasından ahh vahh keşke yollamasaydık yapmayız. Başarlı olduğu zaman Gökhan'ın gitmesini isteyen bu kalabalığı tekrar görmek isterim.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık kafamız rahatladı Fatih tekkeyi şimdi mecbur alcaklar başka açıklaması yok....adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
gökhan çok iyi bir golcü idi. ama kayseride yaşadığı sorunlar kafa olarak onu bitirdi. söz möz hikaye ondan kurtulmak için bize verdiler. 15 gol masalına bu kadar kapılmayın! 200 pozisyona girdi bu takım geçen sene 200! 15 gol herkes atabilirdi bu takımda
neyseki ruhsuz sahada yürüyen taraftarı çılgına döndüren ve TRABZONSPOR RUHU'na aykırı davaran bu maluktan kurtuluyoruz!
fenerden aldığı paralarla kıçındaki kılları da aldırır sahada yürüyemez hale gelir. gökhan bu yenildikten sonra istanbula gidip ferrarisiyle gezen adamdan ne beklenir ki ?22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen taraftarımızın çok bilmişliğinden keyif alıyorum. Hayırlı olsun biz kullanamadık onlar kullansınlar. Yemeyenin malını yerler
Yorum
Yorum