Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anda onu oynatacak ortam var mı? Hem Brüls hem Papy, takımın en fazla oyuncu yığılmış mevkisinin oyuncuları.Plansız programsız bir iş yapıyoruz.
    e alınmasaydı sezer tjikuzu da gidince oynardı illaki arada bir...bu çocuk orda bi sezon daha oynarsa işi zor...bi amacı olması lazım bi yarışın içinde olmalı...örnek brüls adam bitik bu sene ama geçen yıl neler diyildi brüls için övüldü durdu...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• gökhan +uğur+burak+ 3 milyon avro. bu şekilde pazarlık yapmalıyız.
      burak'ın takıma katılması bence daha iyi olur.
      Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• Brüls Alanzinho'ya , Papy ise Colman'a alternatif olabilir . Hatta şans verilirse , öncelikleri değiştirme olasılığı da var .

Ancak stoper pozisyonunda kullanılması gereken yabancı kontenjanı santrafora harcandığı için , bir bakıma bu genç futbolculardan vazgeçtik .

Fatih transferinin gerçekleşmesi bu açıdan umut ışığı olabilirdi . Olmadı .

Yorum

• Papy bu takıma katılmalı, iddia ediyorum, eğer biraz fiziği gelişirse, bir aralar Liverpool'da oynayan Sissokko dan farkı olmayacak.

Çok iyi bir oyuncu. Bence yazık ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            e alınmasaydı sezer tjikuzu da gidince oynardı illaki arada bir...bu çocuk orda bi sezon daha oynarsa işi zor...bi amacı olması lazım bi yarışın içinde olmalı...örnek brüls adam bitik bu sene ama geçen yıl neler diyildi brüls için övüldü durdu...
            Bende plansız iş yapıyoruz derken bunu kastediyorum. 2 tane genç yetenekli oyuncu buluyorsun ama onların geleceği için birşey yapmıyorsun.Oynayabilecekleri bölgeye devamlı oyuncu yığıyorsun.Şu oyuncu pişirme işlerinden oldum olası nefret eder oldum.

Yorum

• ömer aysanı nerden aldık biz yaaa

adam beni uyuz ediyor abi böle basit hatalar yapılmazki

Yorum

• Bence bekir+ugur+burakta düşünülebilir..

Bekir antepreyken sagbek oynuyordu ve bizim maçta epey etki,li olmuştu..

Önder keza iyi bir defans oyuncusu.

Burakıda hoca çok istedi diye yazdım yoksa bu ikisi + 3 milyon avro bu transferin ederidir..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ömer aysanı nerden aldık biz yaaa

Allah büyük işte gün geliyor bize tayfunu bile arattırıyor
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Sağ bekte adam yoktu o bölgeye geçici olarak beleşe aldılar.
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Bence Bekir için de pazarlık yapılabilir, bu kadar hatalı olan bölgeye acilen bir şekilde takviye yapılması lazım.

Defans sos veriyor, Bekiri her türlü kullanabiliriz. Tabi bu dediğim kesinlikle uğur işi tamamen yatarsa.

Yorum

• çağlar işi ne oldu acaba

Yorum

• Ömer Aysan iyi oynuyordu aslinda son 1-2 mactir sacmalamaya basladi...hoca gerekeni yapar...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gelen parayla çağları da alırlar belki
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ceyhun dişikuzu,colman,selçuk,serkan,gabriç,alanzinho,bar ış,sezer,zafer,paty,brüls,yattara ,engin.

dana önce ziya doğan varken stoper yığılması vardı

Yorum

Ömer dün vasattı bu doğru. Ama herkes riskli oynadığından dem vurmuş.
                                Fakat Ömer , defanstan dan dun top çıkaran bir futbolcu değil. Dikkat ettiyseniz çoğu topta gelişi güzel vurmamak için kafayı kaldırıp baktığı sırada pres yedi. Keşke tüm defans oyuncularımız bunu yapabilse...
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

Yükleniyor...
                                X