Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer bir golcü daha gelmezse oyun sistemimiz tek forvet üzerine olur bence..Duruma göre ikilenir.
    Serkan da bu gidişle Ömer Aysan'ın yerinde oynar.
    işte burada olay yeni golcümüzün oyun karakterinde kilitleniyor.Şenol Hoca tek forvet oynamayı düşünüyorsa yeni oyuncunun biraz duvar vazifesi görebilen, orta saha oyuncularının ileri yaklaşmasını sağlayabilen bir oyuncu olması gerekli.
    Bu transfer bilinçli mi yapıldı yoksa sırf iyi oyuncu mu diye alındı göreceğiz.Umarım bizim takıma uyabilecek bir oyuncudur.

Yorum

• Şu takımda Umut'u kesemeyen adam Fenerde kimi kesipte oynayacak...
      Semih in bile kesemediği Güiza yımı yoksa ...
      Giden gider zararın neresinden dönersek kardır...
      Ayrıca ben fenerden topçu falan istemem versinler 4 milyon olsun bitsin bu iş nokta...
      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu takımda Umut'u kesemeyen adam Fenerde kimi kesipte oynayacak...
        Semih in bile kesemediği Güiza yımı yoksa ...
        Giden gider zararın neresinden dönersek kardır...
        Ayrıca ben fenerden topçu falan istemem versinler 4 milyon olsun bitsin bu iş nokta...
        Abi Gökhan belki de fenerde gol kralı olacak ama eğer satılacaksa son cümlene katılıyorum.Guiza ve Semihli fb kadrosunda kolay kolay oynayamaz fikri doğru

Yorum

• Gökhan Ünal gitti zaten. En doğru zamanda gitti. Seneye bu kadar da para alamazdık. Takasla birlikte 5 milyon euro civarına geliyor. Mümkünse takas hiç yapılmasın çok mecbur kalırsak kerhen Uğur Boral alınabilir.
          Ortada bir suçlu yok. Kan uyuşmadı. İddia ediyorum nereye giderse gitsin bizdekinden daha iyi olmayacaktır. Gökhan zaten bu kadar.

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen öyle şöyle bir kendimizi şenol hocanın yerine koysak kimleri gönderebiliriz sene sonuna

benim başlıca aklıma gelenler

sylva song (kiradan geldikten sonra tjikuzu) isaac

ortasahada çok oyuncu var ama satmaya kıyamıyorum

forvette de zaten adam yok fazladan

ne olacak bizim halimiz yav
            Satılacak oyuncular değişkenlik gösterebilir. Üzerinde herkesin mutabık kalabileceği sadece bir iki isim var.

Ben satacak olsam,

Slva,
            song ( yalnız bir yerli bir yabancı sağlam adam alınmalı),
            Tjikuzu
            Barış Memeiş (kiralık, sürteceği bir yer olmalı)
            Gökhan Ünal (gitti zaten)
            Ömer Aysan (mevkisi sağ bek olan bir transfer yapılabilirse)

Kaldı ki Zafer Yelen diye bir oyuncumuz var, neler yapabileceğini görmemiz lazım.

Brüls ve Papy bir şekilde değerlendirilmeli. Brüls için Cavcav da Anderlecht kulübü de iyi teklifler yapmıştı. Papy zaten en iyi genç oyuncu sıralamasında 9. olan biri.

Bunlar değerlndirilmeden elden kaçmamalı.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi Gökhan belki de fenerde gol kralı olacak ama eğer satılacaksa son cümlene katılıyorum.
              benimde korkum o,gidip orda bişeler yapabilir,ama hep bir umut taşımıştım ona karşı sezon ortasına kadar,ama adam çalım atamıyor,ayakta duramıyor,gider ayakkabısını değişir 10 dk oyunda olmaz,ruhsuz ruhsuz oynuyor,bu kadar eksiğiyle fenerde nasıl oynayacak diye de düşünüyorum,kaldıki guzizayı kesmesi lazım çift forvet oynamıyacakları kesin alex varken
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• şu papy nin adını yazmayın içim gidiyor unutmuştum bi iki gündür bu adamı yine hatırladım...çağırın şu adamı şimdi oynamazsa bi daha oynatcak ortamı zor buluruz...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Adamın derdi oynamak değilki hala anlayamadık şunu...
                  Adamın hedefi İstanbul...
                  İstanbulda "yaşamak" istiyor...
                  Karidesle çay içecek yer arıyor yahu...
                  "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                  Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Engin,Gabric,Colman,Alanzinho,Barış...
                    Bu oyuncularımız sol ayaklarını çok iyi kullanıyorlar.. Ofansımız için cok büyük bir güç. Guti ilaç olacaktır bu takıma..
                    Egemen , Giray , Ömer Aysan.. Topu oyuna sokma gibi bir yetenekleri yok.. Durduk yere topu taca vurmak ne demek ?.. Kesinlikle topu oyuna iyi sokabilen ve hava toplarına hakim bir stoper almamız lazım.

Gönder Slyva'yı al Stepanov'u..
                    ,

Yorum

• Ugur Borali bende isterim ama FB nin verecegini sanmiyorum...wederson-dos santos kaliyor bide santos nekadar yararli olacak kocaman bir soru isareti...ilk yarida etkisizdi...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• o değilde şimdi taraftar baskı yapar istemiyoruz diye,fenerde cayar mayar ,o zaaman yıkıldığımızın resmidir..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan bir başka takımda çok başarılı olabilir . Eğer uygun takımı ve formasyonu bulursa bunu başarabilecek yetenekte .

Bu neyi değiştirir ?

Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu iken gs ile flört etmenin ayıbını örtebilir mi ? İstanbulda oynamak isterim diye demeç vermenin sorumsuzluğunu ?

Bu takım 27 puan alarak , tarihinin en kötü süreçlerinden birini yaşadığı dönemde dahi , Trabzonspor'un bir futbolcusunu hem saha içinde hemde saha dışında ucuz , sorumsuz görmek bana dokunuyor .

Gökhan dünyanın en iyi forveti de olabilirdi . Takımda kaldığı her gün Trabzonspor'a para ve prestij kaybettirmektedir .

Trabzonspor'un hiç bir sözleşmeli futbolcusu için dışlayıcı tutum sergilememeye çalışırım . Fikren karşı çıksamda transfer edilirse destek olmaya çalışırım . Ancak Gökhan Trabzonspor içerisindeki tavır ve davranışlarıyla tüm kriterlerimin dışında kalmayı başarmıştır .

Yolu açık olsun , bizden uzakta olsun .
                          Söylediklerinin tamamına katılmakla birlikte;

Biz Gökhan'a yıllık 1 milyon euronun üzerinde para veriyoruz.

Teo' ya yıllak, Gökhan'ın yarı parasından az vereceğiz.

Teo nun bonservis taksitleriyle beraber yıllak maliyeti neredeyse Gökhan'ın kendisine ödediğimiz para olacak...

Gökhan'dan gelecek nakit parayı da istediğin yere kullanabilirsin...

Eğer Teo tutarsa bu işten çok karlı çıkabiliriz...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu papy nin adını yazmayın içim gidiyor unutmuştum bi iki gündür bu adamı yine hatırladım...çağırın şu adamı şimdi oynamazsa bi daha oynatcak ortamı zor buluruz...
                            Şu anda onu oynatacak ortam var mı? Hem Brüls hem Papy, takımın en fazla oyuncu yığılmış mevkisinin oyuncuları.Plansız programsız bir iş yapıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu anda onu oynatacak ortam var mı? Hem Brüls hem Papy, takımın en fazla oyuncu yığılmış mevkisinin oyuncuları.Plansız programsız bir iş yapıyoruz.
                              tek eksiğimiz sağ kanat kaldı

Yorum

• ugur boralda engın alan gıbı zenne futbolcu...bıze bıraz daha sert sol acık lazım...ayakta kalabılenı..mesela dunkı aydın karabulut...yere saglam basanı...ama aydınında oyun ıçı dısıplını pekıyı degıl...

kafa olarak aklı beş karış yukarıda olan gokhan ın gıtmesı ...belkı alandan verım almamızı saglar oda sezon sonuna kadar onumuzdekı yıl alan olmayacak zıra...mesela sezer oyuna gırdıgınde dun orta saha daha da bır sertleştı...ama daha ıyı daha sertını ernst gıbı bırını muhakkak alacaklar orta sahanın ortasına..sımdı onumuzde gutıerrezı bu takıma olabıldıgı en kısa surede monte etmeye kalıyor...takım tamamlayıcı oyuncu acısından epey sıskın..3-4 creatıf elemana ıhtıyacımız var...ve cokta ıyı bır stopere..onumuzdekı yıl bu yayın ıhalesıyle anadolu takımlarıda epey dıslı olacaklar ve bunun faydasıda en cok bıze dokunacak..cunku fener gs zaten ekomomık olarak doygunluk sınırında..fener gs bu ıhaleyle 1 level atlayacaksa anadolu kuluplerı ve bız 4-5 level atlayacaktır..turk futbolu bu sansı umarım ıyı kullanır vede tabıatıyle bız...
                                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                                --------------------------Novalis--------------
                                ------------

Yorum

Yükleniyor...
                                X