Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pek mümkün görünmüyor ancak, son transfer söylentilerine ve biraz da benim hamit konusundaki hayalime göre kurduğum kadro iyi işler çıkartabilcek bir kadro.
    xx lerin yerine 3 tane kaliteli yabancı isimle beraber, modern çağa uygun bir iskelet yakalayacağımızı düşünüyorum.
    6+2 de +2 ler de Papy ve Bürls olmalı.

---------fatih---halil--------

gabriç--selçuk---xxx---hamit

çağlar---egemen---xx-----xx

------------onur------------
    Hamit gelmez,
    Cale giderse Halil'in gelme ihtimali var ama Halil'in geleceğine inanmıyorum ben
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ne Biglia'sı ya .. Kaçtı o tren. 5-6 Milyon Euro Değeri Varken Almadık , 8-9 Milyon Euro Değeri Var Şimdi mi Alıcaz. ?

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyide çağlar kaç numara giyecek şimdi
        Transfer yaptık da numaralar kaldı be abi
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• sola uğur boral daha iyi olur gabriçin yerine

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hazır kalabalıkken sinerji yaratalım belki bu gece Fatih Tekke transferide sonuçlanır...
            Transfer sezonu 4 ocak da başlar iken biz bugün bitirebileceksek

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cale için Halil + 2M € güzel bir teklif olurdu ama Schalke'nin böyle bir teklif yapacağını sanmıyorum.
              Sadece Cale'ye 2m önermişler.

Yorum

• Cale İçin ; Halil + 2 Milyon Euro Çok Abartılı bi Teklif Olur.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saygıdeğer Başkanımızın açıklamalarına göre 2.yarıya 4 forvetle başlayacağız.Şimdi bu 4 forvetin Tekke-Umut-Gökhan-Halil olma ihtimali nedir?Bence 0
                  Fatih + Hasan + Umut + genç birini daha alıcaklardı hani öyle şöylemişti.
                  Gökhan gözden düştü satılır.

Yorum

• Tekke'nin Yanında Semih Süper Olurdu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gelsenkirchen bizden ileride yalnız. Gerek takım olsun gerek şehir olsun, her yönüyle.
                      Dünya da yuvarlıktır ama Doğuya gitsen de Gelsenkirchen'e ulaşabilirsin

Yorum

• Siz Aydin Karabulut hakkinda neler düsünüyorsunuz. Sol kanat icin alinmasi gereken bir oyuncu bana göre..

_________CEYHUN__SELCUK_________
                        GABRiC______________________AYDiN
                        __________FATiH___GÖKHAN________

Böyle birsey ortaya cikiyor mesela..

Yorum

• aydın iyi ama uğur boral ve lucas biglia olsa daha iyi olmazmı

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz Aydin Karabulut hakkinda neler düsünüyorsunuz. Sol kanat icin alinmasi gereken bir oyuncu bana göre..

_________CEYHUN__SELCUK_________
                            GABRiC______________________AYDiN
                            __________FATiH___GÖKHAN________

Böyle birsey ortaya cikiyor mesela..
                            Öyle düşüncen güzel de Aydın şu anda zaten kiralık Ankaragücü'nde ancak sezon sonu alabilirz de ben Tekke-Gökhan ikilisinden çok Colman'ı serbest olarak oynatmayı tercih ederdim ki pas trafiği arkaya atılacak toplar konusunda doğru bir tercih olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aydın iyi ama uğur boral ve lucas biglia olsa daha iyi olmazmı
                              Lucas Biglia'yı sil kafandan artık , o tren kaçtı deyim yerindeyse.
                              Uğur Boral tam yerinde bir transfer olur , Gabric'i de sağa çekerek sağ taraftaki belirsizliği ortadan kaldırabilirz.

Yorum

• oktay kardeşim o gökanın yerine umut bulut var gökan için bitmiştr bu takım adamda ruh denen bişi yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X