Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fatih tekkenin yanına ersen veya peter croch olsa müthiş olur ama rüya peter croch anlamadığım şu zenit nasıl alabilio bnu biz alamıyoruz?
    Çünkü biz Zenit'ten 32 yaşındaki Fatih Tekke'yi alana kadar 40 takla atan bir kulübüz, ama Zenit bizden Fatih Tekke'yi en verimli olduğu dönemde alabilecek bir kulüp. Fark bu...

Yorum

• bnce aydın yılmaz ve kewel vesinler alalım ve h balta

Yorum

• o halde ersen martin uğur boral ve fatih tekke ve biglia bnlar alınsın yeter diyorum ben özellikle biglia

Yorum

• İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bnce aydın yılmaz ve kewel vesinler alalım ve h balta

yuhhh

adamlar da salak zaten

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında Hollanda'da ılıman bir iklime sahip ülke , iklim ,coğrafi şartlar vs. Faty açısından iyi.
            Bence Şenol Güneş'e sunulmalı bu teklif, Faty kampa katılsın, baktık biraz daha çalışması gerek ver Denizli'ye Çağlar transferinde sana Kuzu ile kaynak olsun,
            Ayrıca yanında Kuzu ile oynayarak kendini geliştirmesi daha mümkün, disiplinsiz de olsa defansif bir ön libero o da. Öğrenilecek çok şey vardır.
            Ülke'de Sorun Yok da Lig Kolay Bir Lig Papy Kendini Orda Geliştirirde Ne Kadar Geliştirir Orası Meçhul ..Ben Şahsen Sene Başı Rizespor'a Gitmesini İsterdim. Bankasya Sert Ve Güç'e Dayalı Bir Lig Orda Daha İyi Olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ülke'de Sorun Yok da Lig Kolay Bir Lig Papy Kendini Orda Geliştirirde Ne Kadar Geliştirir Orası Meçhul ..Ben Şahsen Sene Başı Rizespor'a Gitmesini İsterdim. Bankasya Sert Ve Güç'e Dayalı Bir Lig Orda Daha İyi Olabilirdi.
              Keşke gitse idi , oradan gelen 200.000 100.000 ile en azından tranfere biraz katkısı olurdu
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Papy Rize'ye Gidip Tesisleri Gezdi Ancak Fransa'da Lens Klübü'de Kiralamak İstedi Papy'i. Başkan İzin Vermeyince Papy Rize'ye Gitmek İstemedi , Mvv'ye Gönderdiler.

Yorum

• ark görüşürz bn kaçar yormlar ve beklentiler güzel halısahaya gitcem görşmek üzere:d

Yorum

Papy Rize'ye Gidip Tesisleri Gezdi Ancak Fransa'da Lens Klübü'de Kiralamak İstedi Papy'i. Başkan İzin Vermeyince Papy Rize'ye Gitmek İstemedi , Mvv'ye Gönderdiler.
                    Dejavu yaşıyor gibi hissettim.
                    aynı bu olay sene başında olmamışmıydı yine?
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bmn Farkıyla Karşınızdayız.
                      Uğur Boral Trabzon'da.

http://i40.tinypic.com/6pqp1f.jpg
                      En son Mustafa Çolak tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 21:51.

Yorum

• Tekke oluyor mu?Olmuyormu?
                        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dejavu yaşıyor gibi hissettim.
                          aynı bu olay sene başında olmamışmıydı yine?
                          Abi Aynı Olay Kaç Kez Yaşandı Bilmiyorum Ama ( )Sene Başında Olan Bir Olay Benim Anlattığım.

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bmn Farkıyla Karşınızdayız.
                            Uğur Boral Trabzon'da.

http://i40.tinypic.com/6pqp1f.jpg
                            Fiziği Colman'a çok benziyor

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fiziği Colman'a çok benziyor
                              Uzaktan akraba imişler

Yorum

Abi Aynı Olay Kaç Kez Yaşandı Bilmiyorum Ama ( )Sene Başında Olan Bir Olay Benim Anlattığım.
                                Allah cezanı vermesin desene
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X