İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebnce aydın yılmaz ve kewel vesinler alalım ve h balta
yuhhh
adamlar da salak zaten
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Hollanda'da ılıman bir iklime sahip ülke , iklim ,coğrafi şartlar vs. Faty açısından iyi.
Bence Şenol Güneş'e sunulmalı bu teklif, Faty kampa katılsın, baktık biraz daha çalışması gerek ver Denizli'ye Çağlar transferinde sana Kuzu ile kaynak olsun,
Ayrıca yanında Kuzu ile oynayarak kendini geliştirmesi daha mümkün, disiplinsiz de olsa defansif bir ön libero o da. Öğrenilecek çok şey vardır.Papy Kendini Orda Geliştirirde Ne Kadar Geliştirir Orası Meçhul ..Ben Şahsen Sene Başı Rizespor'a Gitmesini İsterdim. Bankasya Sert Ve Güç'e Dayalı Bir Lig Orda Daha İyi Olabilirdi.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlke'de Sorun Yok da Lig Kolay Bir LigPapy Kendini Orda Geliştirirde Ne Kadar Geliştirir Orası Meçhul ..Ben Şahsen Sene Başı Rizespor'a Gitmesini İsterdim. Bankasya Sert Ve Güç'e Dayalı Bir Lig Orda Daha İyi Olabilirdi.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy Rize'ye Gidip Tesisleri Gezdi Ancak Fransa'da Lens Klübü'de Kiralamak İstedi Papy'i. Başkan İzin Vermeyince Papy Rize'ye Gitmek İstemedi , Mvv'ye Gönderdiler.
aynı bu olay sene başında olmamışmıydı yine?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDejavu yaşıyor gibi hissettim.
aynı bu olay sene başında olmamışmıydı yine?)Sene Başında Olan Bir Olay Benim Anlattığım.
Yorum
-
-
Orhan Aydın
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiziği Colman'a çok benziyor
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Aynı Olay Kaç Kez Yaşandı Bilmiyorum Ama ()Sene Başında Olan Bir Olay Benim Anlattığım.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum