Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesajımda bir abartı mı gördünüz Çağlar ile ilgili?
    Diyelim ki abarttım..
    Küme düşen Sakaryaspor kalecisi kötü müydü?

berbatti..ve suan nerede acaba bilen varmi..ayrica hedef siz degildiniz..caglar icin abartan herkese demek istedim..yanlis anlasilmasin
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adil Abi,
      tamam duyunca insanın hoşuna gitmiyor kabul ediyorum. Ben de hoşlanmadım ama takımının kiminle anlaşıp nerede oynayacağını bilmeden mecburi yapılan bir açıklama.
      Yani denizli çağlar'a derse ki istanbul'a gidiyorsun, gitmeyecek mi?

Ama bizim yönetim çağlar'a "öyle ya da böyle biz seni alacağız" deseydi ,diyebilseydi , bence böyle bir açıklama yapmazdı.
      Tamam söylediklerini anlıyorum, katılıyorum da. Ancak o sırtına post gibi damgaladığı 61 numaradan kastı nedir o zaman.

Bak ben sana söyleyeyim. Gençlerbirliğinde oynayan Mustafa PEKTEMEK, o da Trabzonlu, hemde öz be öz, aslen Şalpazarlı, Sakarya da ikamet edenlerden. Onda 61 numara var mı. Pektemek ailesindeki terbiye ve saygıyı yakınen bildiğim için, Çağlar'ın bu demecine anlatmak istediğime Mustafa'yı örnek verebilirim.

Bunlar kendi menfaatlerini düşünüyorlar. Halbuki 61 yazdığında bilmeliki takıma geldiğinde yeri geldiğinde kaptan olacaklar, bu milletin evlatı olan taraftar seni bağrına basacak,

Daha toparlayıcı, olgun bir açıklama yapılabilirdi.
      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• adamlar bir senedir fatih i almayan adamlar kuranyi den görüşmek için randevu alamazlar.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kuranyi trabzon gibi bir yerde futbol oynamaz..yanlis anlasilmasin..adam milli takimda dunya kupasinda oynamak icin iyi bir yere gidecektir..

tjikuzuyu o kadroya bi daha alan haindir...

burak yilmaz gibi kendini bilmezlere koca ts formasini vermekte ihanettir..
          aslında haklı olabilirsin
          ama zamanında fb alexi getirecek dendiğinde millet bi tarafıyla gülmüştü
          bunun sırrı bir miktar para+yöneticilik becerisi
          bence gelebilir
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Kevin Kuranyi milli takima giremez yasakli Löw neolursa olsun almayacagini acikladi. Oyundan cikardi oda kimseye demeden stadi terkedip almanyaya geri dönmüsdü.. Bütün Takim 1,5 saat stadta bekledi sonradan hava limanindan haber gelince geri döndüler...yani bi tjikuzu daha
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kevin Kuranyi milli takima giremez yasakli Löw neolursa olsun almayacagini acikladi. Oyundan cikardi oda kimseye demeden stadi terkedip almanyaya geri dönmüsdü.. Bütün Takim 1,5 saat stadta bekledi sonradan hava limanindan haber gelince geri döndüler...yani bi tjikuzu daha
              Eğer sorunlu bir oyuncuysa Bizim yönetimin isteme ihtimali baya artıyor..

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğur da geldi, artık çağırır olduk kardeşim

Bekliyoruz hayde bakalım...
                çağlar ve f.tekke trabzonspor da olacak büyük bir ihtimalle

çağlarla anlaştık başkanla da anşaltık

f.tekke zenitle ben görüşeceğim ben halledeceğim bonservis sorununu dedi.

magath bize cale-halil i önerdi bizimkiler cale-kuranyi istedi.

galatasaraya basında çıkan herhangi bir teklif yok yanıltmasın

burak yılmaz olayı doğru ama bana göre hangi yüzle (gökhan 2 burak eder)

1-2 isim daha var yurt içinden net değil
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sezer ve Yigit mi Manisaspor'dan?
                  1

Yorum

matrix transfer isi senol hocaya ait degilmi...nasil olurda buraki ister
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• f.tekke zenitle ben görüşeceğim ben halledeceğim bonservis sorununu dedi

bizim yaşlı dedelerimizin bir lafı varda diyemem şimdi ceza alırım
                      adam ya adam

Yorum

• acaba ciddi anlamda kuranyiyi kim istiyor takımda...bu topçuları izlemeden mi alıyolar nedir..
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Eyvallah kardeşim, sonunda geldi düzgün bilgiler.

Helal olsun kaptan bir kez daha büyüdün gözümde...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acaba ciddi anlamda kuranyiyi kim istiyor takımda...bu topçuları izlemeden mi alıyolar nedir..
                            ayrıca hazır yerli bir oyuncu önerilmişken yabancıyı istemenin mantığı ne?

Yorum

• Sonunda Fatih Tekke kendisi para verip lisansını alacak..Bir adam takımına bu kadar mı aşık olur..Helal olsun sana Kaptan helal olsun
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yahu Burak Yılmaz olayı ne iştir, çıldırdı mı bizimkiler ne yaptı.

Tesisleri şehir içine taşımak lazım deniz kenarındaki rüzgar bizimkileri fena halde çarpıyor anlaşılan...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X