Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyse ben cikiyorum geldigimde insallah somut bir gelisme yasanmis olur...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bence sener iki kisiyle ilgilendigini diyordu ya FORVET ben size isimlerii diyim ...
      Fatih tekke Veeee VE veeee Mateja Kezman ikiside zenitde ve ikiside zenite yaramiyor almisken ikisini aligim diyordur baskan

mateja kezmana bayiliyorum insallah oda gelir
      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Papy bizi izledigim macta fizik gücü cok yetersiz onu bizim ligde yerler cünkü bizim lig inanilmaz sert oynaniyor bunu her hoca diyor.

Bizim lig ingiltereden sert fakat ingilterede topa sert bizde adamlari biciyorlar topa degil direk adama daliyorlar böyle bir ortamda papy ön liberoda su an yetersiz.

Brüls bakyiorum adam 2.ligde 19 mac 2 gol 3 assist izlemeye gerek bile yok cok yetersiz cünkü brüls ofansif bir futbolcu olmasia ragmen istitatiskler kötü. Hollanda 1.ligi bizdekinden daha az mücadelecidir 2.ligi hic düsünemem.
        Bu bir görüş farkı . üstüne birde , fiziksel nitelikleriyle Türkiye liginde ön plana çıkmış milli takım yıldızının ingiltere premier ligde düştüğü duruma bakılınca görüş farkından öteye gidemeyeceği de apaçık ortadadır .

Yorum

• Papy gelsin, gelmeli. Tjikuzu gitsin, gitmeli. Tjikuzu yedek bekleyeceğine en kötü ihtimalle Papy yedek bekler. Peki ya tutarsa...

Yorum

• Cale sürekli geri çekile çekile Gelsenkirchen e kadar gitti desenize..

Belliydi böyle olacağı..

İyi oldu iyi..Çağlar iyidir..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cale sürekli geri çekile çekile Gelsenkirchen e kadar gitti desenize..

Belliydi böyle olacağı..

İyi oldu iyi..Çağlar iyidir..

Hedef adama yaptığı ortalar en yakın 10 metre uzağına düşüyordu.İyi oldu iyi.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Papy bizi izledigim macta fizik gücü cok yetersiz onu bizim ligde yerler cünkü bizim lig inanilmaz sert oynaniyor bunu her hoca diyor.

Bizim lig ingiltereden sert fakat ingilterede topa sert bizde adamlari biciyorlar topa degil direk adama daliyorlar böyle bir ortamda papy ön liberoda su an yetersiz.

Brüls bakyiorum adam 2.ligde 19 mac 2 gol 3 assist izlemeye gerek bile yok cok yetersiz cünkü brüls ofansif bir futbolcu olmasia ragmen istitatiskler kötü. Hollanda 1.ligi bizdekinden daha az mücadelecidir 2.ligi hic düsünemem.
                Abi Brüls Geçen Seneye Oranla Bu Sene Çok Kötü Bu İstatistiklerinede Yansımış Haklısın. Çocuk Sene Başında Evini Kiraladı Eşyalarını Topladı Herkesle Vedalaştı Trabzon'a Gelmeyi Beklerken 1 Sene Daha Mvv'de Kalması Gerektiğini Söylediler.Ardından Yıkıldı Tabi Kendi Takım Arkadaşları İle Arası Açık Sövmüş Arkadaşlarına. Fuat Çapa Bile Brüls2ün Sene Başı Trabzonspor'a Gidememesi Kendisini Psikolojik Açıdan Bitirdi Bu Performansını Çok Etkiledi Vs Açıklamalar Yaptı.Devre Arası Takıma Katılmazsa Serbest Kalacak FİFA'ya Gidecek. Bu Sene Görev Aldığı Maçların Genelinde Sağ Açık Oynamış.Devre Arası Çağırıp Yattara'nnın Yerine Sene Sonuna Kadar Oynatalım Görüşündeyim Ben.Papy İçin O Sene Başında ki Performansına Nazaran Kendisini Geliştirdi Hatta Mvv'nin Bu Sene En Formda Oyuncularından Biri. Papy'nin Kendisini Türkiye Ligi Seviyesine Getirebilmesi İçin Şuan Oynadığı Lig'den Daha Zor Bir Lig'de Oynamalı.Ama Brüls Kendi Liginin Çok Üstünde Bir Oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cale sürekli geri çekile çekile Gelsenkirchen e kadar gitti desenize..
                  Gelsenkirchen bizden ileride yalnız. Gerek takım olsun gerek şehir olsun, her yönüyle.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu bir görüş farkı . üstüne birde , fiziksel nitelikleriyle Türkiye liginde ön plana çıkmış milli takım yıldızının ingiltere premier ligde düştüğü duruma bakılınca görüş farkından öteye gidemeyeceği de apaçık ortadadır .
                    Sert baska mücadele baska !

Ben demedim ki bizim ligde mücadele ingiltereden fazladir. Tuncay Sanli mücadeleci ama sert bir oyuncu degil. Sertlik baskadir mücadele baskadir.

Özellikle ingilteredeki stoperlere veya defans oyunularina bak onlar direk topla oynamaya calisirken bide bizimkilere bak daha top gelmeden arkadan biciyorlar.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu Çağlar işinin aslı nedir acaba.

Yorum

• Bu adamı bi izleyin arkadaşlar Fatih Tekke ile harika bir ikili olurlar ve daha 19 yaşında

[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Yabancı forvet alacaksak bu kişi Beichler olmalı bence. Yerli ise Fatih Tekke.
                          Gökhan Umut F.Tekke Beichler

Gayet ideal. Birisi kaçırdımı diğerini oynat.

Yorum

• Cale-Halil takası gündemde mi varmış,yoksa forumda mı sadece?
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Para vermeden alınabilecek Ersen iyidir.
                              [ille d' 7]

Yorum

• Boyalı alanı kimseye bırakmaz. Şaka bir yana faullu oynayan Ersen'i ben kabullenemiyorum
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X