fatiy papi biraz pişse aurellio gbi olcaktır eminim süper lig tecrübesi kazanması gerek bnce
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur Yerinde Bi Transfer Olur, Serkan Balcı'yı Aldığımız Gibi.
Tekke'nin Yanınada Nonda Kısa Sürelik 1.5 Sene Filan Düşünülebilir. Nonda O Kadar Kötü Topcu Değil. Makukula Gibi Bi Adam Lazım, Ucuz Olup İş Yapacak Cinsten.
Bence yabancı bir forvetten çok sağ açıkta kullanmalıyız yabancı hakkımızı şu anda.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
ya beyler caleyi nasıl gönderiyorsunuz aklım almıyor..
a)bence transfer aynen böyle olmalı tijikuzu slvya gökan song gönderilsin engin ile barış kiralansın
gökanı gs ile para artı nonda takasında kullanalım
fatihi alalım bide
songun yerine yabancı uzun boylu hava hakimiyeti olan bi adam bulmamız lazım
olursa bide uğur boral
b)ben şu mevzuyada hayır demem...
cale halil takası
calenin yerine çağlar /ferhatta orda iyi buda olur bence böyle olacaksa gökan kalsın..
ayrıca kamplarda gökanı mutlaka geri kazanıp colmana ise fizik yüklememiz lazım
en azından şampiyonlar ligi için oynamamız içinEn son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 21:10.
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya beyler caleyi nasıl gönderiyorsunuz aklım almıyor..
a)bence transfer aynen böyle olmalı tijikuzu slvya gökan song gönderilsin engin ile barış kiralansın
gökanı gs ile para artı nonda takasında kullanalım
fatihi alalım bide
songun yerine yabancı uzun boylu hava hakimiyeti olan bi adam bulmamız lazım
olursa bide uğur boral ama lakin çünkü
b)ben şu mevzuyada hayır demem...
cale halil takası
calenin yerine çağlar /ferhatta orda iyi buda olur bence böyle olacaksa gökan kalsın..
ayrıca kamplarda gökanı mutlaka geri kazanıp colmana ise fizik yüklememiz lazım
en azından şampiyonlar ligi için oynamamız içinHe gidecek ama Afrika'ya..
Gökhan'ı nakite çevirmek daha mantıklı Nonda'ya göre. Nonda diz kapaklarından rahatsız ve bu ameliyatlar futbol bıraktırmaya kadar gidebiliyor. Gökhan gibi 27 yaşında ve 6.250 bonservis ödenmiş bir oyuncuyu Nonda ile takas etmek delilik.
Cale Halil takası sanmıyorum, Halil gelmez buraya Almanya'da kazandığı para,doğduğu ,büyüdüğü ülke...Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenonda fatih tekkenin yedeği olur bu iş biter
hayalimdeki kadro luiz martinez sergio ramoz vidiç gerard pike carlos yattara gerard messi c ronaldo tores peter croch
arap kralı veya rus milyarderlerden biri takımı satın alırsa belki görürsün
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho maçlarda görüldü ki tek başına bir şeylerin peşinde ,sürekli toplara ben vurayım çabasında. Ben biraz daha pasa yönük , atmaktan çok attırmaya yönelik olan Colman'ı düşünürdüm.
Yorum
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatiy papi biraz pişse aurellio gbi olcaktır eminim süper lig tecrübesi kazanması gerek bnce
Yorum
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenonda fatih tekkenin yedeği olur bu iş biter
hayalimdeki kadro luiz martinez sergio ramoz vidiç gerard pike carlos yattara gerard messi c ronaldo tores peter crochHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Song devre arası gitmeyecekHe gidecek ama Afrika'ya..
Gökhan'ı nakite çevirmek daha mantıklı Nonda'ya göre. Nonda diz kapaklarından rahatsız ve bu ameliyatlar futbol bıraktırmaya kadar gidebiliyor. Gökhan gibi 27 yaşında ve 6.250 bonservis ödenmiş bir oyuncuyu Nonda ile takas etmek delilik.
Cale Halil takası sanmıyorum, Halil gelmez buraya Almanya'da kazandığı para,doğduğu ,büyüdüğü ülke...
daha iyi fikrin varsa buyurr söle
o zaman c diyorum ben
c) gökana nakit pra verecek bir enayi bulursak ki sanmıyorum bu devirde öle bi enayi ondan aldığımız parayla fatih hariç forvete bi takviye yaparsın yabancı olabilir ..
birde orta sahaya adam alırsın
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Papy'nin Üzerinde Durulması Taraftarıyım. Mvv'de İyi Bir Sezon Geçiriyor Bu Sene.Ama Oynadığı Lig Oldukça Basit Bir Lig. Kendisini Daha da Geliştirebilmesi Türkiye Ligi Seviyesine Getirebilmesi İçin Biraz Daha Zor Bir Lig'de Oynaması Taraftarıyım.
Bence Şenol Güneş'e sunulmalı bu teklif, Faty kampa katılsın, baktık biraz daha çalışması gerek ver Denizli'ye Çağlar transferinde sana Kuzu ile kaynak olsun,
Ayrıca yanında Kuzu ile oynayarak kendini geliştirmesi daha mümkün, disiplinsiz de olsa defansif bir ön libero o da. Öğrenilecek çok şey vardır.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha iyi fikrin varsa buyurr söle
o zaman c diyorum ben
c) gökana nakit pra verecek bir enayi bulursak ki sanmıyorum bu devirde öle bi enayi ondan aldığımız parayla fatih hariç forvete bi takviye yaparsın yabancı olabilir ..
birde orta sahaya adam alırsın
Galatasaray'da bize yarıyacak bir Barış Özbek de var,Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekkenin yanına ersen veya peter croch olsa müthiş olur ama rüya peter croch anlamadığım şu zenit nasıl alabilio bnu biz alamıyoruz?Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
Yorum