Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaleciye ihtiyacimiz yok bence, suan icin ama sezon sonu Sylva'nin yerine Cenk olabilir bence...
    Tabii diyer takimlar birakirsa . Ama Farabi abinin iyi bir fikri vardi. Bu sene 2-3 futbolcu kiralik verelim. Cenk'te orda kiralik oynasin sezon sonunda kadar. Sonra bize gelsin. Bence iyi bir fkir.
    1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi Caglar takas olacak . Tjikuzu ile.
      Tjikuzu ilede olabilir aslinda, hem daha iyi olur...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Cale'yi satanı bende satarım. O derece kızgınım.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Ünal'ın takımdan gönderilmesinin ateşli bir savunucusuyken, alternatif isimler olarak Murat Tosun,Halil Altıntop, Diawara gibi isimleri görünce tereddüte düştüm. Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmayalım diye.
          Aynen ben de öyle Murat.

Yorum

• cale satılacaksa , sonraki satıştan yuzde alınacaktır tarzı sozleşme yapılmalı...
            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Tabii diyer takimlar birakirsa . Ama Farabi abinin iyi bir fikri vardi. Bu sene 2-3 futbolcu kiralik verelim. Cenk'te orda kiralik oynasin sezon sonunda kadar. Sonra bize gelsin. Bence iyi bir fkir.
              8JK Ramazan Özcan'ı aldı kaleye Cenk'in yakasını bırakacaklar mecburen Şimdi biz girişim yapmalıyız Cenk için.

Yorum

• Çağlar ı ikinci yarı kadroya dahil edelim.

Cenk i ise alalım ama Denizlide kalsın bu sene. Ayrıca tjikuzuyu tamamen , Barış Hasan Ahmet gibi oyuncuları da kiralık verelim. Halil i alalım. Fatih i alalım.

Şampiyon olalım he ne dersiniz?

Yorum

Evet gercektende iyi bir fikir, bence Denizli'den Cenk ve Caglar'i alip ama sezon sonuna kadar yine Denizlispor'a kiralamak...

Peki Denizli bunu kabul edermi, hem bu iki oyuncuyu nasil alacagiz ki?
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• calenin satılmasına karşıyım

Yorum

• Halil'i ben de çok beğenmiyorum, düz oyuncu olarak görüyorum (Gerçi ben Crespo'yu da düz oyuncu görüyorum) ama şu gördüğümüz Gökhan'dan daha iyidir. Daha önde oynayabilen bir oyuncu. Fiziken ezilmeyen bir oyuncu. İlerde daha çok top tutarız. Daha kontrollü oynarız. Daha altyapılı ve tecrübeli bir oyuncumuz olur. Elbette tahminim ve ümidim

Şu sıralar, yabancı kontenjanı sıkıntısında daha değişik bir alternatif olabilir mi? Fatih-Halil. Üstelik iş sezon sonunda Halil'e kalsa bizi tercih etmesi zor ve Cale'nin ülkesinin kupaya katılamayacak olmasının onu reklamdan uzaklaştırıp fiyatını düşürdüğü gerçeğini engellemiyor. Eğer veriyorlarsa 5 milyon €, elbette paradan yanayım
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 18:53.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet gercektende iyi bir fikir, bence Denizli'den Cenk ve Caglar'i alip ama sezon sonuna kadar yine Denizlispor'a kiralamak...

Peki Denizli bunu kabul edermi, hem bu iki oyuncuyu nasil alacagiz ki?
                        çağları niye kiralık oraya veriyoruz...vereceksek barışı paty i yada brüls ü verelim...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• çale gitmesinnnnn

Yorum

• Halil Altıntop Trabzon şehrine ve Trabzonspor'a aidet duyar mı ?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halil'i ben de çok beğenmiyorum, düz oyuncu olarak görüyorum (Gerçi ben Crespo'yu da düz oyuncu görüyorum) ama şu gördüğümüz Gökhan'dan daha iyidir. İlerde daha çok top tutarız. Daha kontrollü oynarız. Daha altyapılı ve tecrübeli bir oyuncumuz olur. Elbette tahminim ve ümidim
                              Abi

Halilin en büyük özelligi mücadelesidir ve orta sahya sik sik gelip top alisverisinde bulunan bir futbolcu fakat gol vuruslarinda aksiyor en zayif noktasi bu bence ama HALIL bize gelmez almanyada baska talipleri var ve kendisi su an schalkede en fazla kazanan 4-5 oyuncudan birisi (2 milion euro civari net)
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Saygıdeğer Başkanımızın açıklamalarına göre 2.yarıya 4 forvetle başlayacağız.Şimdi bu 4 forvetin Tekke-Umut-Gökhan-Halil olma ihtimali nedir?Bence 0

Yorum

Yükleniyor...
                                X