Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maxi Lopez'in kariyerine bakınca,neden haklı olduğum ortaya çıkıyor.

Maalesef Arjantin,yetenekleri kısıtlı dahi olsa,pazarlama işini iyi yapıyor.Maxi hala edindiği isimle bir yerlerde kalmaya çaba gösteriyor.Ama hep irtifa kaybediyor.

Bunları neden yazıyorum;çünkü Sadri Şener "Tüm dünyada yankı uyandıracak bir yabancı transferi yapabiliriz" dedi.

Eğer bu adam transfer edilirse,2.Tomas Jun vakası olarak tarihe geçecektir.
    Bu adam topçu falan değil.
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alanzinho mu yattara mı neyin nesi peki ?
      Yattara'nın burda çok kişi gönderilmesini istiyor.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

alanzinho mu yattara mı neyin nesi peki ?

O saçmalığın daniskası.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maxi Lopez'in kariyerine bakınca,neden haklı olduğum ortaya çıkıyor.

Maalesef Arjantin,yetenekleri kısıtlı dahi olsa,pazarlama işini iyi yapıyor.Maxi hala edindiği isimle bir yerlerde kalmaya çaba gösteriyor.Ama hep irtifa kaybediyor.

Bunları neden yazıyorum;çünkü Sadri Şener "Tüm dünyada yankı uyandıracak bir yabancı transferi yapabiliriz" dedi.

Eğer bu adam transfer edilirse,2.Tomas Jun vakası olarak tarihe geçecektir.
          Bu adam topçu falan değil.
          Kesinlikle hak veriyorum. Barcelona'da tutunamadı. Ardından bir ispanya ligi takımına daha gitmişti adını unuttum oradada bişey yapamadı. Sonra bir Rusya macerası yine birşey yapamadı.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nerden biliyorsun ?

Ya içip içip maça gelenini gördüm de içip içip foruma gireni ilk kez görüyorum kafan mı güzel arkadaşım

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki bu konuda önerdiğiniz birisi var mı ? Kasap cinsinden..
              Kendisi futbolu bıraktı

Yorum

tek tek değerlendirildiği zaman farklı şeyler ortaya çıkar , takım için değerlendirildiği zaman farklı. mesela cale çağlardan belki daha iyi bir solbektir ancak üstünlüğü yabancı kontenjanını meşgul edecek kadar çok olmayabilir. o yüzden calenin gönderilip çağların alınmasını isteyebiliriz
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendisi futbolu bıraktı
                  isabet olmuş

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nerden biliyorsun ?

Ya içip içip maça gelenini gördüm de içip içip foruma gireni ilk kez görüyorum kafan mı güzel arkadaşım
                    Forumu daha sık takip edersen görürsün

Yorum

• maxinin yerine ben fredi tercih ederim
                      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki bu konuda önerdiğiniz birisi var mı ? Kasap cinsinden..
                        Marko Matterazi var ama
                        Yahu boşver olmadı Hamza Yerlikaya'yı getiririz.Biraz kart sorunu olur ama olsun...Yırtıcı hatta parçalayıcı defans işte
                        "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                        "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                        43 Kütahya
                        41 Kocaeli

Yorum

tek tek değerlendirildiği zaman farklı şeyler ortaya çıkar , takım için değerlendirildiği zaman farklı. mesela cale çağlardan belki daha iyi bir solbektir ancak üstünlüğü yabancı kontenjanını meşgul edecek kadar çok olmayabilir. o yüzden calenin gönderilip çağların alınmasını isteyebiliriz

Hele şükür takım için faydalı oyuncuların alınması gerektiğini söyleyen birisi çıktı.

Yorum

• MVV Maastricht Antalya'da kampa girmiş.
                            Bu kadar ilgisizlik gerçekten anlaşılır gibi değil.

Merak ediyorum Ş.Güneş veya Ü.Karaman bu ay takıma katmayı düşünmüyorsak bile bu iki oyuncuyu karşılarına alıp konuşmayı düşünmüyorlar mı?
                            Bu arkadaşların kamp performansını izlemeye gönderilen birisi var mı?
                            Fuat Çapa'dan ne kadar bilgi alınıyor?
                            Neden bu çocuklara insan değil de eşya gibi davranılıyor?
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

Forumu daha sık takip edersen görürsün
                              Bayaa takip ediyorum yarın çıksa oynasa o çoğunluğun da kalkıp alkışlayacağı kanaatindeyim

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kendisi futbolu bıraktı
                                Hey Maşallah

Peki gerçekten ligimizin 2. Lugano'su olabilecek birini biliyormusunuz ? Her haliyle. Gerek defansif gerek mezbalık

Yorum

Yükleniyor...
                                X