Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bnce uğur boralı bitirmeli artık zaten yer bulamyo takımda dos santostan ve vedersondan

Yorum

• İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oktay kardeşim o gökanın yerine umut bulut var gökan için bitmiştr bu takım adamda ruh denen bişi yok
      Gökhan'ı sattım ben zaten Gökhan'ın oynamasını geçtim , onun yerine Colman'ı Tekke'nin arkasında serbest olarak oynatmayı düşünürdüm, Alanzinho'yu yedeğe çekerdim orta sahayı 2lerdim Selçuk Ceyhun ile.Sağa Gabric Sola Uğur Boral.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Başkan bize Uğur Boral'ı getir
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan bize Uğur Boral'ı getir
          Ayrıca Uğur Boral , Serkan'ın sol versiyonudur bence. Çok enerjik, çok dinamik bir oyuncu.Koşmaktan bıkmıyor.

Yorum

• gidecek oyuncular bnce tlikuzu cale engin gökhan brüls song gabriç kalcak oyuncular faty barış serkan ceygun zafer yelen umut silva gelecek oyuncular nonda fatih tekke uğur boral aydın yılmaz

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle düşüncen güzel de Aydın şu anda zaten kiralık Ankaragücü'nde ancak sezon sonu alabilirz de ben Tekke-Gökhan ikilisinden çok Colman'ı serbest olarak oynatmayı tercih ederdim ki pas trafiği arkaya atılacak toplar konusunda doğru bir tercih olabilirdi.
              Tek forvet olacaksa ozaman Fatih Tekke'nin arkasinda ben Alanzinho'yu oynatirdim.

Yorum

• uğur boral çok akıllı bir transfer olur ama

fener bırakırmı

Yorum

• okyat bravo sana:

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tek forvet olacaksa ozaman Fatih Tekke'nin arkasinda ben Alanzinho'yu oynatirdim.
                    Alanzinho maçlarda görüldü ki tek başına bir şeylerin peşinde ,sürekli toplara ben vurayım çabasında. Ben biraz daha pasa yönük , atmaktan çok attırmaya yönelik olan Colman'ı düşünürdüm.

Yorum

• milletin şu umut takıntısından da vazgeçse keşke fatih gelsin leblebi gbi gol atar umut bulut

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uğur boral çok akıllı bir transfer olur ama

fener bırakırmı
                        Solda bu sezon Özer oynayacak belli ki , bekte de Dos Santos var , bence kendisi transfere olumlu bakar, Sadri Şener Aziz Yıldırım arası iyidir istenilirse alınır.

Yorum

• gakıp görecek ve bana hak verceksiniz

Yorum

• aslında aynen sadriyle azizin arası iyi ordan bi şansımız var alabiliriz

Yorum

gidecek oyuncular bnce tlikuzu cale engin gökhan brüls song gabriç kalcak oyuncular faty barış serkan ceygun zafer yelen umut silva gelecek oyuncular nonda fatih tekke uğur boral aydın yılmaz
                              Tamamdır olayı çözmüşsünüz..

Yorum

gidecek oyuncular bnce tlikuzu cale engin gökhan brüls song gabriç kalcak oyuncular faty barış serkan ceygun zafer yelen umut silva gelecek oyuncular nonda fatih tekke uğur boral aydın yılmaz
                                Kuzu Çağlar ile takasta düşünülüyor sanırım,
                                Engin'i Eskişehir istiyordu.
                                Barış Rize'ye yolcu.
                                Brüls ve Faty de Rize'ye ya da Giresunspor'a falan gönderilmeli artık en azından Faty.
                                Slyva zaten kendi ipini kendi çekti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X