bnce uğur boralı bitirmeli artık zaten yer bulamyo takımda dos santostan ve vedersondan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoktay kardeşim o gökanın yerine umut bulut var gökan için bitmiştr bu takım adamda ruh denen bişi yokGökhan'ın oynamasını geçtim , onun yerine Colman'ı Tekke'nin arkasında serbest olarak oynatmayı düşünürdüm, Alanzinho'yu yedeğe çekerdim orta sahayı 2lerdim Selçuk Ceyhun ile.Sağa Gabric Sola Uğur Boral.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bize Uğur Boral'ı getir
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle düşüncen güzel de Aydın şu anda zaten kiralık Ankaragücü'nde ancak sezon sonu alabilirz de ben Tekke-Gökhan ikilisinden çok Colman'ı serbest olarak oynatmayı tercih ederdim ki pas trafiği arkaya atılacak toplar konusunda doğru bir tercih olabilirdi.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek forvet olacaksa ozaman Fatih Tekke'nin arkasinda ben Alanzinho'yu oynatirdim.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğur boral çok akıllı bir transfer olur ama
fener bırakırmıHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegidecek oyuncular bnce tlikuzu cale engin gökhan brüls song gabriç kalcak oyuncular faty barış serkan ceygun zafer yelen umut silva gelecek oyuncular nonda fatih tekke uğur boral aydın yılmaz
Yorum
-
İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegidecek oyuncular bnce tlikuzu cale engin gökhan brüls song gabriç kalcak oyuncular faty barış serkan ceygun zafer yelen umut silva gelecek oyuncular nonda fatih tekke uğur boral aydın yılmaz
Engin'i Eskişehir istiyordu.
Barış Rize'ye yolcu.
Brüls ve Faty de Rize'ye ya da Giresunspor'a falan gönderilmeli artık en azından Faty.
Slyva zaten kendi ipini kendi çekti.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
Yorum