İlk olarak Koray tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçte zor olmaz...
En iyi döneminde bile Atay Aktuğ zamanında hem Halil'le hem Hamit'le anlaşılmıştı ama yönetim içi çatışmalar yüzünden alınamamıştı.
Emre Belezoğlu'da aynı şekilde, İnter'de oynarken gelecekti aynı şekilde bu transferde gerçekleşmemişti...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelliydi Bu Sessizlik Pek Hayra Alamet Değildi..
Çağlar'ın Gelmesini İsteyenlerden Fakat Cale'nin Gitmesini Üzülenlerdenim..
Umarım Hayırlı Bir Transfer Olur..
Bu Arada Cale'yi Gerçekten Arayacağız..///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecale takasdamı gidiyor ... para karşılığı mı ?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo oyuncumuzu gönderiyoruz schalkeye zaten kaleyi bulan uzaktan bi şutu hatırlamıyorum .. her vurduğu dağlara taşlara.. şimdi çağlarla görebileceğiz artıkDİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Pek mümkün görünmüyor ancak, son transfer söylentilerine ve biraz da benim hamit konusundaki hayalime göre kurduğum kadro iyi işler çıkartabilcek bir kadro.
xx lerin yerine 3 tane kaliteli yabancı isimle beraber, modern çağa uygun bir iskelet yakalayacağımızı düşünüyorum.
6+2 de +2 ler de Papy ve Bürls olmalı.
---------fatih---halil--------
gabriç--selçuk---xxx---hamit
çağlar---egemen---xx-----xx
------------onur------------
Yorum
Yorum