Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiçte zor olmaz...

En iyi döneminde bile Atay Aktuğ zamanında hem Halil'le hem Hamit'le anlaşılmıştı ama yönetim içi çatışmalar yüzünden alınamamıştı.

Emre Belezoğlu'da aynı şekilde, İnter'de oynarken gelecekti aynı şekilde bu transferde gerçekleşmemişti...
    Zaten o alamama yeteneğimiz sayesinde bu durumlardayız
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• cale takasdamı gidiyor ... para karşılığı mı ?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiçte zor olmaz...

En iyi döneminde bile Atay Aktuğ zamanında hem Halil'le hem Hamit'le anlaşılmıştı ama yönetim içi çatışmalar yüzünden alınamamıştı.

Emre Belezoğlu'da aynı şekilde, İnter'de oynarken gelecekti aynı şekilde bu transferde gerçekleşmemişti...
        Bunlari bilmiyordum...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belliydi Bu Sessizlik Pek Hayra Alamet Değildi..

Çağlar'ın Gelmesini İsteyenlerden Fakat Cale'nin Gitmesini Üzülenlerdenim..

Umarım Hayırlı Bir Transfer Olur..

Bu Arada Cale'yi Gerçekten Arayacağız..
          eminim herkes üzülüyodur ,almanya ligini izlerken vahlanacağımız zamanlarda olacaktır elbette,ama calenin bundan daha iyi bir performans sergileyeceğine ben inanmıyorum,haftalardır yerinde sayıyor,oyuna bir katkısı yok,hal böyle olunca yapacak da bir şey kalmıyor malesef
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cale takasdamı gidiyor ... para karşılığı mı ?
            Nereye gidiyor ki?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 8 yabancımızı aynı anda satılığa çıkarsak, alıcısı çıkacak ilk isim olan Cale'nin, öncelikli olarak takımdan ayrılmasının yolunu açmak da ayrı bir yöneticilik mahareti !

Yorum

• İstediğimiz şeyler olmayacakmış gibi geliyor

Yorum

• Artık bizimde topu en uzağa,en yükseğe vurmayı başaran topçumuz olacak ne güzel

Yorum

• Bu arada Halil gelirse yönetim Fatih'i ancak sezon sonu alır.

Yorum

• Belki birgün 2 metre yanındaki arkadaşına pas atmak konusunda zorlanmayacak birisinide transfer edebiliriz kimbilir?

Yorum

• o oyuncumuzu gönderiyoruz schalkeye zaten kaleyi bulan uzaktan bi şutu hatırlamıyorum .. her vurduğu dağlara taşlara.. şimdi çağlarla görebileceğiz artık

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o oyuncumuzu gönderiyoruz schalkeye zaten kaleyi bulan uzaktan bi şutu hatırlamıyorum .. her vurduğu dağlara taşlara.. şimdi çağlarla görebileceğiz artık
                          Gs maçında şut attı hakkını yemeyelim şimdi
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Pek mümkün görünmüyor ancak, son transfer söylentilerine ve biraz da benim hamit konusundaki hayalime göre kurduğum kadro iyi işler çıkartabilcek bir kadro.
                            xx lerin yerine 3 tane kaliteli yabancı isimle beraber, modern çağa uygun bir iskelet yakalayacağımızı düşünüyorum.
                            6+2 de +2 ler de Papy ve Bürls olmalı.

---------fatih---halil--------

gabriç--selçuk---xxx---hamit

çağlar---egemen---xx-----xx

------------onur------------

Yorum

• Alman saf ya: kendi ligini alt liglerini geçti hiçbir yerde bizim kötülediğimiz adamın benzerini bulamadı da bizimkine saldırı halinde hakket saf bu almanlar

Yorum

• Uğur konuş da, anlat işin doğrularını, kim nereye gidiyor, paralar ne kadar ???

Yorum

Yükleniyor...
                                X