Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1.80 altında futbolcu almamalıyız bence takımın boyunu uzatmamız gerekıyor...colman alan barıs serkan...takımın boyu kısa kalıyor kı lıgımız fızıksel mucadeleye dayalı bır lıg..
    Bu arada 2 yıl once transfer planlamasını ıkı yıllık yapan ekıbe tesekkurler sene sonu song sylva yerıne ıkı ıyı yabancı transfer hakkı...kı şimdiden bıle tıjı cale gıdısı planlanıyor..artı yattara da askıya alınabılecek sanırım...papy bruls ıkılısınden bırınıde artık bekleyebılırız gonul rahatlıgıyla...bu arada hamıt gs ye gıdecek te...halıl i alabılırmıyız acaba...yalnız hamıtın onundekı keıta lıgın en ıyı sag korıdoru olacak..yedektede zıp zıp sabrı ile beraber...bu arada caglar her yonuyle caleden daha ıyıdır...cale sadece bekte lıgımızın en ıyısı...ama gıdıp gelen bır sol bek lazım bıze... o yuzden caglar mukemmel bır tercıh olacak..5-6 yıl ferhat la donuşumlu oynarlar..bıze bır santarafor bır orta saha bır stoper gereklı..stoper sene sonuna kalabılır...songun etınden sutunden sonuna dek faydalanalım bence..
    "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
    --------------------------Novalis--------------
    ------------

Yorum

• bende bi terslik var galiba...fatih in yanına uzun boylu(ersen mehmet batdal gibi) değilde hızlı zeki ve iyi bir bitirici özellilerde futbolcu alınmasına bi tek ben mi sıcak bakıyorum...bi tek ben mi böyle düşünüyorum acaba...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu adamı bi izleyin arkadaşlar Fatih Tekke ile harika bir ikili olurlar ve daha 19 yaşında

http://www.youtube.com/watch?v=GvgNJLAD_XU

Vay be gerçekten süpermiş..

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende bi terslik var galiba...fatih in yanına uzun boylu(ersen mehmet batdal gibi) değilde hızlı zeki ve iyi bir bitirici özellilerde futbolcu alınmasına bi tek ben mi sıcak bakıyorum...bi tek ben mi böyle düşünüyorum acaba...
          Hayır abi bende senin gibi düşünenlerdenim . Fatih'in zaten hava hakimiyeti var yanına neden uzun boylu bir forvet alalım ki ? Hızlı , araya kaçan , bulduğu atan bir forvet lazım Fatih'in yanına . Fatih'in yarattağı boş olanları çok iyi doldurabilecek birisi .

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bende bi terslik var galiba...fatih in yanına uzun boylu(ersen mehmet batdal gibi) değilde hızlı zeki ve iyi bir bitirici özellilerde futbolcu alınmasına bi tek ben mi sıcak bakıyorum...bi tek ben mi böyle düşünüyorum acaba...
            hayır,bende öyle bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum..Martins tipi,hızlı-bitirici..bizim ligde anca youla yaklaşır bu özelliklere..yurtdışından araştırılıp bulunmalı..

sonuçta Fatih topu indircek,sonrasında top kontrolü ve hızı olan bir oyuncu atağı sürükleyebilir..

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayır,bende öyle bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum..Martins tipi,hızlı-bitirici..bizim ligde anca youla yaklaşır bu özelliklere..yurtdışından araştırılıp bulunmalı..

sonuçta Fatih topu indircek,sonrasında top kontrolü ve hızı olan bir oyuncu atağı sürükleyebilir..

Daniel Amokachi gibi bir forvet olsa fenami olur..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• beyler yokmu gelişme

alınan giden

Yorum

• ts fenerbahçeli uğur boralın peşin alternatif isim ise çağlar birinci bn şahsen uğur diyorum ark bakalım uzlaşabilceklermi..görücez

Yorum

• Uğur abi Şenol Hoca'nın Kore Ligin'den Oyuncu Önereceğini Söylemiştin Hatta İsimde Vermiştin ( Mauricio Molina ) Ne Oldu o iş ?

Yorum

• Fatih'in yanında oynayacak forvetin mutlaka hücum presi olmalı, çünkü Fatih gibi bir sanatçıdan ilerde koşturmasını beklemek doğru değil. Fatih diri kalıp, gol bölgelerinde etkinliğini göstermeli ve atılan uzun topları tutmalı. Bence Fatih yanında eğer iyi bir yabancı bulunamıyorsa, Umut'un iş yapabileceğini düşünüyorum. Umut hücum presi yapabilen, rakibe basan, sürekli hareket ederek yer değiştiren bir forvet, onun varlığı Fatih'e rahatlık katar. Bir de bakarsınız Fatih geldikten sonra üzerindeki baskı azalır daha rahat vuruşlar yapar.

Yorum

• zenit fatih tekkeyi bıraktı atrık top fatihte zenit kumayları pauliçenko veya peter croch un peşinde
                        son söz fatihte..

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          --------------Onur--------------
                          ---------------------------------
                          Serkan--Spahic--Egemen--Cale
                          ---------Biglia--Colman--------
                          Yattara-------------------Gabric
                          ------------Alanzinho-----------
                          -----------Fatih Tekke----------
                          enteresan bir sezondur topa ayagı dokunmayan yattara kadroda takımın en önemli ismi selcuk yok.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Fatih'in yanında oynayacak forvetin mutlaka hücum presi olmalı, çünkü Fatih gibi bir sanatçıdan ilerde koşturmasını beklemek doğru değil. Fatih diri kalıp, gol bölgelerinde etkinliğini göstermeli ve atılan uzun topları tutmalı. Bence Fatih yanında eğer iyi bir yabancı bulunamıyorsa, Umut'un iş yapabileceğini düşünüyorum. Umut hücum presi yapabilen, rakibe basan, sürekli hareket ederek yer değiştiren bir forvet, onun varlığı Fatih'e rahatlık katar. Bir de bakarsınız Fatih geldikten sonra üzerindeki baskı azalır daha rahat vuruşlar yapar. katılıyoru kardeşime

Yorum

• lucas bigliamı muthiş oyuncu bnce alamazsan yazık olur hepimiz bna tanıklık etcez büyük kulüpler bi gün alacak bu ismi.. umarım elimizi çabuk tutarız...

Yorum

• silvaa tayfun egemen giray fethat yattara colman biglia uğur boral alanzinho / umut) fatih tekke

Yorum

Yükleniyor...
                                X