Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalecimiz sylva soru işaretleri yaratmaya devam ediyor. Bu hafta karşılaşacağımız Manisa'nın kalecisi Ufuk ile takas etsek. Ufuk iyi kaleci, genç,hazır manisada kadro dışı, yabancı kontenjanımız da boşalırdı..
İyice abartın.2 golde de hatası yoktu.Ufuk gelse nolucak sanki 1 ay sonra onu da göndericez.facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Bize aslında Cenk tarzı yüzde 95 gol vuruşu yapan adam lazım ama teknik direktöre sorsan koşan birini tercih edecektir. Ancak koşunca bu kişi de Umut ile aynı kapıya çıkacak.
Bu sebeple yönetim işin içinden çıkamıyor.
Ama takıldıkları noktayı aşarlarsa Fatih Tekke bu iş için biçilmiş kaftan (kaptan)
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Geçen sene devre arasında alanzinho gelmeden önce takımın ihtiyacının bir sol açık olduğu belliydi, gittik alanzinhoyu aldık, sol açıkla alakası olmayan, şova yönelik ve fiziki yapısı itibariyle ''bican'' denilen bi insana 4 milyon euro'ya yakın bi para ödedik, yanlış böyle başladı, sezon sonu geldi takımın direkt oynayacak 4 kaliteli isme ihtiyacı olduğu belliydi, bunlar forvet, forvet arkası, hüseyinin yerine bir ön libero ve bir sağbekti, biz ne yaptık, forvet almadık, hüseyinden defansif anlamda kötü ofansif anlamda iyi vasat bir tjikuzuyu transfer ettik ve geleceğe yönelik 2 adam aldık, gabric izlediğim kadarıyla sol ayaklı bir sağ kanat oyuncusu,yönetimin fatih konusunda ve teknik direktör konusunda yaptığı basiretsiz açıklamaları ve saçma sapan oyalanmaları saymıyorum bile.
Takımda oyun kurucu yok, forvette iş bitirici bir adam yok, kanatlar çalışmıyor, takımın sistemi yok, fenerbahçenin ataklarında 2 yan beki ceza alanının içine giriyorsa, galatasarayın ataklarında arda, kewell, baros ve keita sürekli ceza alanı içindeyse, bizim colman,alanzinho,engin,selçuk vb oyuncular forvete yardım amaçlı ceza alanının içine girmiyorsa, beklerimiz kaçak güreşiyorsa, özellikle cale, colman bazen saha da yok olup eve kahve içmeye gidiyorsa, forvetimiz veliefendide yarışmaya hazırlanıyorsa, ben bu takımın şampiyon olup olamayacağını tartışmam bile, yazıklar olsun bu yönetime, yazıklar olsun bu futbolculara, yazık bu taraftara...En son HUSSAIN tarafından düzenlendi; 17.08.2009, 17:05.Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
-
İlk olarak demiahme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguzel teklifte cale satilabilir
ama sadece eldeki oyuncular zaten iyi yabanci kontenjani acalim diye
caleyi gondermek yanlis
bu mantikla bakarsak elde bir suru orta saha oyuncusu var colmanida gonderebilirsin, tjikuzuyuda
birde soyle degerlendirmek lazim cale turk olsa hakan baltayi milli takimda keserdi buyuk ihtimal
buda onun yerine dusunulen ama milli olamayan caglar ve ferhatin cale ile karsilastirilmasini gereksiz kilar///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Acaba yönetim örneğin Pantelic gibi bir oyuncuyu alma şansı olsa (Bonservisi yok), Fatih'e o kadar ücret veremeyiz dediler diye şimdi nasıl başkasına veririz diye yine almazlar mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben calenin kesinlikle hakan baltayı kesebileceğini düşünmüyorum,karşılaştırırsak calenin sadece defansif özellikleri daha iyi hakandan,hücumda hakan çok daha iyi hem ortaları etkili hemde driblingleri oldukça etkili, calenin ise hücuma hiç bir katkısı yok,serdar bali caleyi bizzat izleyip alınmasını isteyenlerdendi,zagrepte izlediği cale hucuma daha çok çıkarmış,demekki bizde yapamıyor,bakalım gabriçlen birlikte nasıl oynayacakklar,inşallah düşüncelerimde beni yanıltırlar..
o bolgede colman oynadi ve genelde orta ice yakin durdu
bir kanadi tek basina tasimis olmak onemli bir is
ozellikleri farkli olabilir ama gecen sene trabzona kattigi fayda acisindan
hakan baltayla kiyaslanmaz
o sistemde hakan balta bizim sol kanatta oynasaydi durumumuz kotuydu
gerci sunu bilemiyorum, gabric gelince cokmu faydali olacak cale
yoksa toplamda takima kattigi deger dusecekmi onuda ilerleyen haftalarda gorecegiz
bildigim bir sey varsa sol kanat milli oyuncun varsa degerini bilecenBitsin Artik Bu Çile
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba yönetim örneğin Pantelic gibi bir oyuncuyu alma şansı olsa (Bonservisi yok), Fatih'e o kadar ücret veremeyiz dediler diye şimdi nasıl başkasına veririz diye yine almazlar mı?
Böyle biri alınırsa taraftar '' Madem para var neden bizim istediğimiz Fatih'i almadınız ? '' gibisinden şeyler söyler.
Bu tür bir forvet alınmamasının bir nedeni de bu.
Açıkcası böyle bir şansımız olsa ( Kontenjan boşluğu vs .. ) ben hiç sesimi çıkarmam.Pantelic harika transfer olur ( Yada onun gibi bir '' golcü '' )Ama maalesef kontenjan sorunumuz var
Yorum
-
Takımımıza haksızlık etmeyelim. Takımımızın sistemi yok değil ancak Diyarbakır maçında bazı eksiklerin bariz ortaya çıkmasıyla arayışlar ve beklentiler arttı.
Geçen sene derseniz katılırım; şişirme toplar ile gol bulmaya çalışan bir izlenim bırakıyordu takım. Ancak bu sene öyle değil.
Hazırlık maçlarında ve Sivas maçında
* tek top oynamaya çalışan,
* kanatlardan da gitmeye çalışan
* pres yapan
* kadro rekabeti olan
* serbest vuruş vs. organizasyonları olan
* ön direk organizasyonları olan
* olumlu anlamda işler çıkartan
bir takım oluşturmaya çalışıyor hocamız Broos.
Şahsen ben takımımızdan ve yönetimimimizden memnunum.
Bir de şu Fatih Tekke inadından vazgeçsek Fatih'in transferinden doğacak motivasyonla verimsiz oyuncularımızdan bile maksimum verimlilikte faydalanacağımızı düşünüyorum.
Ama Fatih transferinde çok ısrarcı olurken kırıcı olmamak lazım.
Geçen senelerde hayalini bile kuramayacağımız bir kadromuz var ve eleştirirken elimizdekilerin değerini unutmayalım.
Yoksa ne görürse sızlanıp isteyen çocuklar gibi yaparsak elimizdekileri de kaybetme olasılığımız bulunduğunu bilelim.
Samet Aybaba ile golsüz başlayan sezondaki gibi Fatih Tekke'nin gelişi ile herşeyin bir anda olumlu bir havaya bürüneceğine olan inancı mı halen koruyorum. Yeter ki Toulouse maçını kazasız belasız atlatalım. Toulouse maçlarının geçilmesi ve Diyarbakırspor maçının vermiş olduğu ders ile herşeyin çorap söküğü gibi geleceğine eminim.
Sabır sabır sabır. Yoksa dökülürüz Sapır sapır sapır.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin bey gozunuzu acin artik!
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır Mehmet , sen çok severdin Hayrettin Bey'i ?1
Yorum
-
"Taraftar bir maçlık, bir neticelik sonuca göre tepki vermemeli. Çok iyi değerlendirilmiş, çok mantık ölçüsüne sığdırılan bir tepki olarak düşünmüyorum. Ama taraftarın düşüncesidir, bu konuları her maçtan sonra takımın aleyhine tezahürat şekline dönüştürürsek burada takımın toparlanmasına değil, toparlanmamasına sebep oluruz. Bana göre doğru bir davranış değil. Forvet takviyesi düşünülebilir ama daha sağlıklı değerlendirirsek, bu yılki oyun planında forvetlerin rakip takımın defans oyuncularını yorarak orta sahadaki oyuncularla bir gol arayışının olduğunu dikkate alırsak, forvetlerin gol atmamasını çok normal karşılamasak da, çok da yadırgamıyoruz."
bu nasıl bi açıklama hacısalioğlu..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinternet haberde bir yorumcu yazmis, Manisapor'lu Rafael kulubuyle anlasamamis,hemde Turk statusunde oynuyormus...sakatligi yoksa Rafael iyi golcu...Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaponya'da bir kulübe transfer oldu Rafael.
Yorum
Yorum