Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sol kanat mı biliyorum fakat isabetli ortalarından fayda sağlayacağız gibime geliyor
    isabetli ortalara kim kafa vuracak asıl sorun orda? umutun yeteneksizliği ortada. ayrıca tek forvette umut 4 lü defansın arasında eriyip gidiyor. bizim sistemde umut un yanına orta sahadan ferbahçeli Alex gibi biri gelmeli. ama bizim orta saha oyuncuları bunu başaramıyor ne yazıkki. colman geride, alan solda, engin sağda duruyor. ortada umutun yanında olacak biri lazım bu 4-5-1 sisteminde.
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• gabriç geldimi işler değişir,alanzinho daha serbest forvete yakın oynar,özellikle seken toplarda süpriz golcu olarak ön plana çıkabilir.. 2 haftada şunu gördük,colman daha çok oyun kuruyor,duran topları kullanarak etkili olmaya çalışıyor,dikkat ettiyseniz gol pozisyonunda fazla girmedi,gabriç,yattara alanzinho ve de colman gibi oyuncular da daha çok skor yüküne katkı yapabilirlerse gol sıkıntısı biraz daha azalacaktır,bu zaten daha çok kapanan takımlar karşısında öne çıkan bir durum.. galatasaray bunun en güzel örneğini gösteriyor,barış özbek 4 tane kafa vurdu hepside etkiliydi,diğer kanat oyuncuları da öyle,bizim oyuncuların pekde bir eksiği olduğunu düşünmüyorum onlardan hucum yönü açısından..
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Tamam işte ondan ben yıllardır yırtınıyorum iyi golcü olan güçlü uzun boylu hava toplarına hakim teknik top saklayabilen gezen forvet lazım diyorum. Forvet arkası Tabata ve benzeri bir futbolcu da lazım diyorum. Ama ben dedikçe pivot forvetin zamanı geçti, 10 numara kalmadı gibi sözlerle karşılaşıyorum. Yahu sonucu değiştirdiği sürece neden geçsin? Her maç Barcelona ile mi oynuyoruz?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu diyarbakir maçi bize olumlu anlamda çok sey katacak içimden bir his bu sene firtina gibi esecegimizi söylüyor evet bugün galatasaray ve fenerbahçe ligi egale etmis gibi bir hava var ama önümüzdeki haftadan itibaren firtin basliyor bu benim inacim

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu diyarbakir maçi bize olumlu anlamda çok sey katacak içimden bir his bu sene firtina gibi esecegimizi söylüyor evet bugün galatasaray ve fenerbahçe ligi egale etmis gibi bir hava var ama önümüzdeki haftadan itibaren firtin basliyor bu benim inacim
            İnanmak Yolun Yarısı Derler ya Sen Yolu Tamamlamışsın

Keşke Herkes Bu Düşüncelerde Olsa
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dünde 2 gol atmış..chelsea takipteymiş pek inandırıcı gelmedi ama...
              poetricus

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş-Antalya maçı yarın ama

şuana kadar 2 maçta forveti gol atmayan tek takım biziz galiba
                forvet dediğin umut bulutsa evet...
                gökhanın iyileşmesi en büyük transferimiz olacak bence...

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi ne isabetli ortası.adam isabetli yapsa bizim umut ya topun bir adım önünde olur yada çok gerisinde olur.adam pozisyon almayı bilmiyoki orta yapsan ne olur
                  2. ligdeki eskişehirle kupada oynuyorduk yanılmıyorsam, gene umut bu kalitede gelen gideni değerlendiremiyor, rahmetli gökdeniz umuta çarptırıp gol atmıştı en sonunda dayanamayıp....

Yorum

• boşuna isim yazmayın arkadaşlar bu yönetim ne Fatihi ne de başka bir forvet alır kulaklar tıkanmış durumda...
                    ...

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2. ligdeki eskişehirle kupada oynuyorduk yanılmıyorsam, gene umut bu kalitede gelen gideni değerlendiremiyor, rahmetli gökdeniz umuta çarptırıp gol atmıştı en sonunda dayanamayıp....
                      Rahmetli Gökdeniz?
                      Allah uzun ömürler versin de kardeşim,latife biraz ağır kaçmış.
                      Ancak Gökdeniz'in işini geçen sene Yattara'da yapıp durdu be kardeşim kadroda olduğu müddet....
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• youla iyi bir forvet neden düşünülmez..umuttan en az 2-3 gömlek üstünn..bakıyorum eskişehirsporun forvet hattına bizden çok daha kalıtelı adamalrı var..youla-ümit karan,yanlarında mehmet yılmaz..bizim forvette bile bu kadar alternatıf yok,birde şampiyonluga oynuyoruz..

Yorum

• Youla çok iyi olurdu ama Türk olsaydı .. Yabancı transfer hakkımız yok

Yorum

• Yönetim çok ağır hareket ediyor.Bucaspor'dan bile topçu alamadık kaç haftadır muhabbeti var batdalmıdır nedir.Alınacaksa bir an önce alınsın Gökhan sakat hala forvet lazım...
                            Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

• İlk olarak real_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim çok ağır hareket ediyor.Bucaspor'dan bile topçu alamadık kaç haftadır muhabbeti var batdalmıdır nedir.Alınacaksa bir an önce alınsın Gökhan sakat hala forvet lazım...

Kasa da para yok. Nakit sıkıntısı çekiyoruz.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kasa da para yok. Nakit sıkıntısı çekiyoruz.
                                22 oyuncu alirsan parayi carcur edersen böyle olursun trilyon ver 2.lig b yolla ...beceripte bi golcü alamiyorlar haspinallah ya nedir bu taraftarin cilesi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X