İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
-
gabriç geldimi işler değişir,alanzinho daha serbest forvete yakın oynar,özellikle seken toplarda süpriz golcu olarak ön plana çıkabilir.. 2 haftada şunu gördük,colman daha çok oyun kuruyor,duran topları kullanarak etkili olmaya çalışıyor,dikkat ettiyseniz gol pozisyonunda fazla girmedi,gabriç,yattara alanzinho ve de colman gibi oyuncular da daha çok skor yüküne katkı yapabilirlerse gol sıkıntısı biraz daha azalacaktır,bu zaten daha çok kapanan takımlar karşısında öne çıkan bir durum.. galatasaray bunun en güzel örneğini gösteriyor,barış özbek 4 tane kafa vurdu hepside etkiliydi,diğer kanat oyuncuları da öyle,bizim oyuncuların pekde bir eksiği olduğunu düşünmüyorum onlardan hucum yönü açısından..///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Tamam işte ondan ben yıllardır yırtınıyorum iyi golcü olan güçlü uzun boylu hava toplarına hakim teknik top saklayabilen gezen forvet lazım diyorum. Forvet arkası Tabata ve benzeri bir futbolcu da lazım diyorum. Ama ben dedikçe pivot forvetin zamanı geçti, 10 numara kalmadı gibi sözlerle karşılaşıyorum. Yahu sonucu değiştirdiği sürece neden geçsin? Her maç Barcelona ile mi oynuyoruz?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu diyarbakir maçi bize olumlu anlamda çok sey katacak içimden bir his bu sene firtina gibi esecegimizi söylüyor evet bugün galatasaray ve fenerbahçe ligi egale etmis gibi bir hava var ama önümüzdeki haftadan itibaren firtin basliyor bu benim inacim
Keşke Herkes Bu Düşüncelerde OlsaHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepoetricus
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş-Antalya maçı yarın ama
şuana kadar 2 maçta forveti gol atmayan tek takım biziz galiba
gökhanın iyileşmesi en büyük transferimiz olacak bence...
Yorum
-
İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ne isabetli ortası.adam isabetli yapsa bizim umut ya topun bir adım önünde olur yada çok gerisinde olur.adam pozisyon almayı bilmiyoki orta yapsan ne olur
Yorum
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. ligdeki eskişehirle kupada oynuyorduk yanılmıyorsam, gene umut bu kalitede gelen gideni değerlendiremiyor, rahmetli gökdeniz umuta çarptırıp gol atmıştı en sonunda dayanamayıp....
Allah uzun ömürler versin de kardeşim,latife biraz ağır kaçmış.
Ancak Gökdeniz'in işini geçen sene Yattara'da yapıp durdu be kardeşim kadroda olduğu müddet....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak real_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim çok ağır hareket ediyor.Bucaspor'dan bile topçu alamadık kaç haftadır muhabbeti var batdalmıdır nedir.Alınacaksa bir an önce alınsın Gökhan sakat hala forvet lazım...
Kasa da para yok. Nakit sıkıntısı çekiyoruz.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasa da para yok. Nakit sıkıntısı çekiyoruz.
Yorum
Yorum