Bu saatten sonra transfer yapılacağına inanmıyorum . Şayet yapılmazsa şampiyonluğu unutalım . Lig bitiminde Broos'un " Ben bu kadro yetersiz demiştim " demesine hazırlıklı olun .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop tutmak lafı ağzımıza ezber oldu . Sanki hedef santrafor olmadan hiçbir takım sahaya çıkamıyor .
Oynadığımız sistemde böyle bir futbolcuya gerek yok , zira santraforun arkasında 3 tane ofansif futbolcu olacak ve tamamen kısa hızlı pasa dayalı bir oyunu geliştirmeye çalışıyoruz . Uzun toplar yalnızca ters kanatlara atılıyor ki burada "top tutma" yeterliliğini bu futbolcularda aramak gerek .
Gökhan oynadığımız oyunda oynatılabilecek ideal santraforlardan biri . Özellikle defansın arkasına sarkma , cepheden sert şutlar ve driplingleriyle ligin en iyisi diyebiliriz .I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra transfer yapılacağına inanmıyorum . Şayet yapılmazsa şampiyonluğu unutalım . Lig bitiminde Broos'un " Ben bu kadro yetersiz demiştim " demesine hazırlıklı olun .
Şampiyonluk gelir mi , onu bir Allah bilir .
Yorum
-
Kalinic rekor bir ücretle Blackburn'de !
http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=117
Bu transfer işimizi kolaylaştırabilir .
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan ne zaman dedi bunu?
Baskanimiz acik acik ölme esegim ölme diyor yani,ne yapalim bekleyecegiz.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElde şampiyonluğa oynayacak bir "takım" var .
Artik sampiyon olmak istiyoruz,sampiyon olabilecek bir kadro istiyoruz.
Cok sey de istemiyoruz,baskanin gecen sezon vaadettigi 3-4 nokta transferleri istiyoruz ve bekliyoruz.
Elde engin le 1 tane nokta transfer var,tjikuzuyu saymayin o sadece gidenin yerini doldurmustur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalinic rekor bir ücretle Blackburn'de !
Bu transfer işimizi kolaylaştırabilir ."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElde şampiyonluğa oynayacak bir "takım" var .
kadro bu haliyle bile, taransfer yapılmadan şampiyonluk mücadelesini verebilir. saha dışı etmenleler ve psikolojik faktörleri aşmamız gerek. bu konuda da yönetime ve hocaya büyük iş düşüyor. taraftarın artık bu takıma güvenmesi gerek. çok iyi, enerjik, kaliteli ve herkesin sempati duyduğu bir takım oluşturduk.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka sayfada vardı videosu. Eğer bu tarz bir oyuncu alınacaksa çıtayı biraz yüksek tutmakta fayda var. Turgut'u daha izleyemdik ama geçen yıl ismini duymuştuk kadroya girebilir mi orası tartışılır.
Olsaydi eren le olurdu,göksuyla olurdu,baris la olurdu ama olmuyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene olursa olsun gökhan ve umuta hiç güvenemiyorum kısa hızlı paslarlada hücum yapsan gökhan ve umut pozisyonların çoğunu yine kaçırır..
Yalnız Gökhan'nın durumu bir değil . Gökhan Kayserispor yılları içerisinde ligde avladığı kalecilerle nam yapmış bir oyuncuydu . Bu gün Taner Gülleri diye foruma yazanlar mutlaka bu yılları zerrece hatırlamıyor , o belli .
Önceki yıl geçirilen aylar süren sakatlık . Adnan Polat tarafındak ters köşeye yatırılması . Ardından 20 milyonluk bir transfer , yeni bir takım , birbiriyle ilk defa oynayan oyuncular . Şampiyonluk baskısı , kaçan golleri yuhlayan taraftarlar .
Her şey bir anda olsun istiyoruz . Biraz sabır demem çok mu hadsizce ?
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalinic rekor bir ücretle Blackburn'de !
Bu transfer işimizi kolaylaştırabilir .
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Yönden Kolaylaştırır Mesela ?
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Yönden Kolaylaştırır Mesela ?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum