Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olayın göre Ergin Değirimenci medyatrabzon sitesinin sıkı bir takipçisi olduğunu belirterek “İdmana gelip bu tür bir şekilde laf atan insanlar Trabzonspor taraftarı olamaz” dedi.

Bu haberin gerçeklik payı nedir acaba?
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      idmanında olay! 11 Ağustos 2009 / 21:25
      Trabzonsspor’un bu akşamki idmanında istenmeyen bir olay yaşandı.
      Kendini bilmez bir taraftar Umut’a, düz koşu esnasında ağır bir söz söyledi. Umut bu söz üzerine çıldırdı.

Tepkisini koyarken, kaptan Egemen devreye girdi. Taraftarlar ise Umut’a ağır bir söz söleyen provokatöre tepkilerini koydu. Daha sonra Umut, koşu esnasında güvenlikçileri uyardı ve adı İsmail olan güvenlikçi yanındaki diğer güvenlikçilerle birlikte provokatör taraftarı M.Ali Yılmaz tesislerinden dışanı çıkardı. Gece idmanını izleyen kalabalık bir taraftar topluluğu da daha sonra hem Umut’a hem de futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Çirkin olayın yaşandığı anın görgü şahitlerinden Trabzon amatör takımlarından Fenerbahçe spor kulübünün eski başkanlarından eczacı Ergin Değirmenci Umut’u bile çıldırtacak bir sözü sarf eden sözde taraftarın tepkisine sert karşılık verdiklerini belirtti. Olayın göre Ergin Değirimenci medyatrabzon sitesinin sıkı bir takipçisi olduğunu belirterek “İdmana gelip bu tür bir şekilde laf atan insanlar Trabzonspor taraftarı olamaz” dedi.

ya bu kısıler trabzonsporlu olamaz bunlara soyleyecek laf bulamıyorum
      Bunu yapan SEREFSIZ simdi kahvede nasil erkeklik yapdigini anlatir.

Allah onun cezasini versin!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ben inanmıyorum bu habere...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Çirkin olayın yaşandığı anın görgü şahitlerinden Trabzon amatör takımlarından Fenerbahçe spor kulübünün eski başkanlarından eczacı Ergin Değirmenci
          Haberde şu kısım daha çok ilgimi çekti. Cidden var mı böyle bir amatör takımımız?

Yorum

• Oratlığı karıştırmak için varya ellerinden gelen herşeyi yapar bunlar.
            Bunlar bırakın Trabzon sporu mahalle takımının bile taraftarı olamazlar.
            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haberde şu kısım daha çok ilgimi çekti. Cidden var mı böyle bir amatör takımımız?
              Evet vardı ama kapandı..

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar bı abımden duydum trabzonsporla ic ice olan bırısıdır kendısı ve su ana kadar soyledıgı seylerın dogrulugundan suphem olmaz yonetım turu gecersek bı tane sagbek alacakmıs kalıtelı ama su anda arastırılan ısımlerı bılmıyorum forvete bılındıgı gıbı alternatıf kesın alınacak
                transfer dönemi 31 ağustos gecesi sona ericek..bizim gruplara kalabileceğimiz 27 ağustosta belli olucak 4 günde kimi alıcaklar acaba yabancı hakkımız yok mecburen türk alıcaklar eğer gerçekten böyle bi düşünceleri varsa kimi alıcaklar çok merak ediyorum şu anda en kaliteli türk sağ bek gökhan gönül başkada yok zaten orhan şam onunda gerçek yeri stoper..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben inanmıyorum bu habere...
                  bende... medya trabzon işte..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    transfer dönemi 31 ağustos gecesi sona ericek..bizim gruplara kalabileceğimiz 27 ağustosta belli olucak 4 günde kimi alıcaklar acaba yabancı hakkımız yok mecburen türk alıcaklar eğer gerçekten böyle bi düşünceleri varsa kimi alıcaklar çok merak ediyorum şu anda en kaliteli türk sağ bek gökhan gönül başkada yok zaten orhan şam onunda gerçek yeri stoper..
                    Yanlisin var kardes.
                    Turu gececegimiz Allahin izni ile 20.08.2009'da belli olacak
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Sinan_Ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya dogrumu simdi izledim basini kacirdim ama (Batuhan ) trabzonspor dami öyle dediler lig tv az önce .....????
                      Ne oluyor ya hani nerede ne zaman kim dedi alo ?
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• nasıl yani=?
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Gerçekten mi?
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yok öyle bi'şey arkadaşlar..

Sadece Şansal Büyüka programında Batuhan Trabzonspor'a gelse neler yapar bunları söyledi..

Bi haber yok..

Yorum

• Batuhan konusunda bir gelişme yok yanlış anlaşılma olmuş

Şansal Büyüka sanki Batuhan bizdeymiş gibi konuşmuş da o yazıldı burada .. Faydalı olur felan

Yorum

• Haber doğru arkadaşlar. Olayı gormüş görgü tanığından bilgi aldım ben. Trabzon'da bu takımın taraftarıyım diye geçinen ŞEREFSİZ çok ne yazık ki.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Çalışıyor...
                                X