Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimin herzaman destekçisi oldu yine de öleyim ama merak ettiğim şeyler var ....

Bir takımın koca sezona sadece 2 forvetle giriyor olmasının açıklanır bir tarafı olmadığını düşünüyorum.Kaldı ki elindeki iki forvetinde özellikleri birbirine benziyor , ikisi beraber faydalı olamıyor. Özellikle Umut BULUT iyi niyetine çok çalışmasına rağmen ben bu takımın forveti değilim diye bağırıyor ... Nice oyuncular geldi çok iyi niyetli ama olmayınca olmuyor , Trabzon taraftarı Umut ' a teşekkür etmesini bilir .İyi bir fiyata veya takasa pazarlanıp yerine direk oynayabilecek kalitede bir forvet alınmalıdır.Diyeceksiniz ki eleştirmek kolay çözüm göster yerli forvet mi var ?

Eee siz de haklısın ağustos sonu gelmiş transfer sezonu bitmek uzere iyi diye tabir edilecek oyunculardan bulmak zor...

İşte burda soruyorum ey Trabzonspor Yönetimi ey Trabzospor Futbol izleme Komitesi Başkanı ;

1 sene futbolcu izlettirdiniz , izlediniz . Nerde bu çocuklar ?
    @Napy61

Yorum

• Toulouse'a verelim Yattara ile Umutu, üzerine de 2 milyon euro, alalım Gignacı...

Turu geçersek daha rahat alırız

Yorum

• Madem Yattara'yla Umut'u verince hemen satıyorlar o zaman Seydou Doumbia'yı alalım.

Song'u da satıp uzun boylu , kuvvetli , hava toplarında etkili bir stoper alalım

Yorum

• Forvetlerin hazırlık maçlarında da az gol atması nedeniyle forvet takviyesi düşünüyor musunuz şeklindeki bir soruya da asbaşkan Hacısalihoğlu “ Tabii forvet takviyesi de düşünülebilir .Ancak hocamız bu sezon değişik bir tarzda oynatıyor. Broos sadece forvetlerden değil oyun şekliyle orta alan oyuncularından da gol atmalarını bekliyor. Forvetler öncelikle rakipleri yoracak, orta alan oyuncularına gol yolları açacak. Tabi bu forvetlerinde gol atmayacağı anlamına gelmez" dedi.

hacı çözmüş işi, ne gerek vardı hocaya.

itiraf.com yazıları gibi aynı saçmalamanın bu kadarı.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Toulouse'a verelim Yattara ile Umutu, üzerine de 2 milyon euro, alalım Gignacı...

turu geçer de alırsak, ilerleyen turlarda sadece gökhan ünal'ımız kalır forvet hattında
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Toulouse'a verelim Yattara ile Umutu, üzerine de 2 milyon euro, alalım Gignacı...

sence kabul ederler mi
              GeL dedin de geLmedik mi? Sev dedin de sevmedik mi? Yeter artık üzme bizi bitir bu büyük hasreti

Yorum

• Yönetim lütfen bırak artık saçmalamayı. Bu takıma kaliteli bir forvet oyuncusu şart. Başka eksikler de var ancak en önemlisi bu. Forvet alınırsa devre arasına kadar iyi bir şekilde idare edilebilir. Devre arasında da diğer eksiklikler giderilir. Ama forvet alınmadan devre arası nasıl gelecek bilmiyorum.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bu forvet işi yönetimin sonu olur.
                  Onca yaptıkları güzel işe rağmen.
                  Bunu göremiyorlar mı ?
                  Doğru yada yanlış , ama sonları olur böyle taraftarla inatlaşırsalar.
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    caleyi gönderip çağları almak çok mantıklı çağlar ve ferhat sol kanatı idare ederler,yabancı kontenjanından da kurtuluruz.. ama şu avrupa maçlarından önce olmamalı belki devre arasında
                    bunu bende düsündüm. Caglar ve ferhat götürür o isi , forvet icinde kontenjan acilmis olur. Ama sanirim gec kalindi artik, bu saatden sonra böyle bir degisiklik facia yaratir.
                    Nasil cevirirsek cevirelim forvet sart. Mac kazanmak istiyorsak mac kazandirabilen bir forvete ihtiyacimiz var.

Yorum

• Gönderin gönderin.. Cale'yi gönderin Çağlar götürür o işi.. oLmadı Moawad gelir devre arasında..

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi
                        caleyi gönderip çağları almak çok mantıklı çağlar ve ferhat sol kanatı idare ederler,yabancı kontenjanından da kurtuluruz.. ama şu avrupa maçlarından önce olmamalı belki devre arasında
                        Size rahat batıyo bence
                        All gave some;
                        Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon'da yönetim sertleşiyor
                          17 Ağustos 2009 / 13:14

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu özel yaşımana dikkat etmeyen oyuncuların ciddi bir şekilde uyarılacağını söyledi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu bugün antreman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
                          Hacısalihoğlu, Diyarbakırspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ifade ederek” Diyarbakırspor maçı taraftarın yönetimin teknik heyetin ve futbolcularında hiç düşünmediği bir sonuçla tamamlandı. Hem futbol olarak hem sonuç olarak iyi olmadı.Önemli bir üç puan kaybettik. Zaman zaman bu tarz kazalar oluyor.Önemli olan bu durumdan paniklemeden takımı toparlamak ve gelecek maçlara hazır hale getirmek. Maç öncesi sakatlık ve hastalık bizi olumsuz etkiledi. Ancak bunlar mazeret sayılamaz" dedi.

Hacısalihoğlu Avrupa ligi play –off gurubunda oynayacakları Toulouse maçının zor geçeğini de ifade ederek” Lig maçıyla bunu karıştırmamak gerek.Ligde alınan mağlubiyet Avrupa ligi maçları için ölçü olmaz, onlar apayrı bir atmosferde oynanır. Konumumuz ve idamız itibariyle tur atlamak Avrupa ligine kalmak istiyoruz. Trabzonspor camiasının da beklentileri bu yönde" diye konuştu.

Taraftarın Fatih Tekke tepkisini çok mantık ölçüsüne sığdırılan bir tepki olarak görmediğini ifade eden Asbaşkan Hacısalihoğlu “ Bu taraftarın düşüncesidir. Bu konuları her maçtan sonra takımın aleyhine tezahürat şekline dönüştürürsek , bu takımın toparlanmasına değil de, toparlanmamasına katkı yapmaktır. Bana göre bu davranış çok doğru bir davranış değil" dedi.

Forvetlerin hazırlık maçlarında da az gol atması nedeniyle forvet takviyesi düşünüyor musunuz şeklindeki bir soruya da asbaşkan Hacısalihoğlu “ Tabii forvet takviyesi de düşünülebilir .Ancak hocamız bu sezon değişik bir tarzda oynatıyor. Broos sadece forvetlerden değil oyun şekliyle orta alan oyuncularından da gol atmalarını bekliyor. Forvetler öncelikle rakipleri yoracak, orta alan oyuncularına gol yolları açacak. Tabi bu forvetlerinde gol atmayacağı anlamına gelmez" dedi.

Futbolcuların izin gününde gribal enfeksiyona yakalanmasıyla ilgili bir soruya da Asbaşkan Hacısalihoğlu “O konuda yönetim olarak bir değerlendirme yapacağız. Mademki profesyonel bir çalışma içersindeyiz. O zaman özel hayatlarına da dikkat etmek mecburiyetindeler. Sorumsuz davranışlar dan kaçınmaları , kendilerine iyi bakmaları gerekir. Çünkü her futbolcunun Trabzonspor'a oldukça yüksek bir maliyeti var. Hiç kimse takımı şu veya bu sebeple yalnız bırakmaya ,eksik bırakmaya hakkı yok. Çok sert bir şekilde ikaz yapacağız” diye konuştu.

Haber61.net
                          Bence mükemmel konuşmuş seviyorum sayın HACISALİHOĞLUNU

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence mükemmel konuşmuş seviyorum sayın HACISALİHOĞLUNU
                            bu forumda gördüğüm bu adamı seven ender insanlardan birisin abi tebrik ederim
                            alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                            yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Size rahat batıyo bence
                              yoo batan bişe yok,ben satacak değilim caleyi,yönetim iyi paran bir klübe elbet satar affetmez,caleden bir eksiği yok bence çağlar ve ferhatın,hiç değilse yabancı kontenjanını kullanmamış oluruz solbekte... bu sezon olmazsa seneye zaten satılır cale,zaten pazarı var..
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• kardesim bize yürekten mücadele edecek adam lazim kim olursa olsun basimin üstünde yeri var

Yorum

Çalışıyor...
                                X