Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Batdal Herkezin Dediği Gibi Bu Klübün Ağırlığını Kaldıramaz.. Ancak Alternatif Olur ki Bizim Şuan Alternatif Oyuncuya Değil İlk 11 Oyuncusuna İhtiyacımız Var..

Semih'in Gelmesini İsterdim.. Yıldız'da Olabilir ama Taraftar Bu İki İsmi Nasıl Karşılar ?.. Bu Saatten Sonra Pek İyi Karşılamaz..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Mehmet Battal, Gökhan Güleç ismi telaffuz edilen futbolculara bak yaa şok olmuş vaziyette takip ediyorum valla...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bu baslik Touluose galibiyeti ile rahatlar
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          23 yaşındaki Mehmet Batdal'ı 750.000 e alacağıma, 24 yaşındaki süper lig ve büyük takım tecrübesi olan, bonservis ücreti olmayan Gökhan Güleç'i alırım.
          23 yaşında ise Mehmet B. aynen katılıyorum

Yorum

• "Trabzonspor ile Bucaspor yöneticileri Pazar günü bir araya gelerek, Mehmet Batdal 'ın bonservisi ile ilgili sıkı pazarlık yapıldı.

MEHMET BATDAL PAZARLIĞI

Trabzonspor gol sorunu aşmak için transfer çalışmalarını da bir yandan sürdürüyor.

PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞME YAPILDI

Diyarbakır yenilgisi sonrası golcü arayışını hızlandıran Trabzonsporlu yöneticiler önceden beri ilgilendikleri Bucaspor'un 1.95 boyundaki Mehmet Batdal transferi için Pazar günü bir araya geldiler.

BONSERVİS SORUNU ÇÖZÜLDÜ GİBİ

Trabzonspor ile Bucasspor Mehmet Batdal transferinde daha öncede bir araya gelmişti ve bu futbolcunun bonservisinde anlaşma sağlanamamıştı, en son görüşmede ise Bucasspor'un bonservis konusunda biraz indirime gittiği ve uzlaşma sağlandığı öğrenildi.

ŞİMDİ DE HOCA SORUN

Trabzonspor ile Bucasspor yöneticileri bonservis konusunda anlaşmalarına rağmen şimdi de hoca sorunu ortaya çıktı.

HOCA İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Bucaspor teknik direktörü Kemal Kılıç, Mehmet Batdal'ı bırakmak istemiyor. Trabzonspor yönetimi Bucaspor'un hocalarını bu transfer konusunda ikna etmelerini bekliyor."

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....

yahu duyan da sanki avrupadan önemli bir futbolcuyu transfer etmeye çalışıyoruz zanneder. bu takımı ne hallere düşürdüler yahu. mehmet battal denen şahıs bu takıma gelse bile 3 hafta sonra pişsin diye karadenizspor'a gönderilecek. yahu bu yönetim hala mı akıllanmayacak? aynı şekilde transfer edilen kaç tena forveti gönderdiler şimdi mehmet battalın peşinde sürünüyorlar. madem mehmet battal gibi 3. sınıf bir golcü alacaktınız isaac'i neden kiralayıp gönderdiniz. birisi bana bu yönetimin ne yapmak istediğini anlatırsa çok sevinirim. resmen trabzonspor taraftarıyla dalga geçiyor bunlar. yani belki akılları başlaırna gelir diye bazen istemeye istemeye toulousse maçını farklı kaybedelim diyorum içimden.
            En son Fatih tarafından düzenlendi; 17.08.2009, 20:54.

Yorum

• Forvet alacaklarini düsünmüyorum, üstelik Avni Aker'de bu sezon cok kaybederiz bu sistem ile...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu baslik Touluose galibiyeti ile rahatlar
                aynen renkdas

bi fatih tekke bagirmayi biraksaniz da gökhan ünala destek olsaniz daha basarili oluruz

zaten tekkeyi alirsalar ocak ayinda alirlar ve senol günesde gelir

mehmet batdal ilk dafa duyuyorum ama bildigim tek sey ...3-4 yil önce galatasaray ve besiktas bu oyuncu icin kapisiyordu

Yorum

• bu takıma semih, mehmet yıldız gibi kaliteli yerli forvet asla gelmez. bu tür hayallere dalmamak lazım. bu takıma çok acilen kamanan tarzında brezilya, şili, arjantin gibi güney amerika bölgesinden kalburüstü bir forvet getirilmesi şart. neyse parası verilmeli ve öyle bir oyuncu bulunmalı. takıma yıldız bir golcü şart. bu tür rakibi korkutan oyuncu bulamazsak bu sene gs ve fb başta olmak üzere bir çok takımdan fark yeriz.

Yorum

• İlk olarak Hayrettin Hacısalihoğlu tarafından gönderildi

Forvet takviyesi de düşünülebilir. Ancak daha sağlıklı değerlendirirsek, forvet oyuncularının rakip savunma oyuncularını yorarak, meşgul ederek orta sahadan gelen oyunculara gol zemini hazırlama gibi bir oyun planı dikkate alındığında forvetlerin gol atmamasını kabul etmesek de yadırgamamak gerek.
                    Forvetlerin öncelikli görevinin skor üretmekten farklı olduğu sistemler var elbette. Ancak tartışılması gereken nokta bizim sistemimizin bunlardan biri olup olmadığıdır. Ayrıca sayın Hacısalihoğlu isyan edilen noktayı yakalayamamış bana göre.

Forvetin gol atmaması farklı görevi nedeniye az pozisyon bulmasından kaynaklanır bu sistemlerde. Taraftarımızın isyanıysa forvetin gol atmamasına değil atamamasına, yani bulduğu pozisyonları değerlendirememesinedir. Hayrettin Bey, ya kafa karıştırmak istiyor ya da cidden kafası karışmış.

Umut ve Gökhan ile böyle bir sistemin uygulanması pek kolay değil. İkiliden pres kabiliyeti olan Umut'un servis işinde sınıfta kalacağı kesin. Asist özelliği daha yüksek olan Gökhan'ın da pres yapmadığı düşünülünce, sistemimizi yukarıdaki gibi özetleyen yöneticilerin "Forvet takviyesine gerek yok." şeklinde açıklamaları pek bir komik geliyor bana.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu baslik Touluose galibiyeti ile rahatlar
                      Touluose maglubiyetiyle de ziyaretci akinina ugrar.

Yorum

• Hayrettin bey hala konuşuyor...İhsan bey hala konuşuyor...Ünal hoca niçin geldi o zaman...Ulan Trabzonspor ömrümü çürüttün...Ama yine de iyi ki varsın
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          23 yaşındaki Mehmet Batdal'ı 750.000 e alacağıma, 24 yaşındaki süper lig ve büyük takım tecrübesi olan, bonservis ücreti olmayan Gökhan Güleç'i alırım.

bak bu konuda cok cok haklisin arkadasim
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Touluose maglubiyetiyle de ziyaretci akinina ugrar.
                            Insallah kazaniriz...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Mehmet Batdal'ı alalım geleceği parlak genç bir forvet bizde parlayacaktır bundan emin olun Mehmet Batdal'ı bir maçta izlemiştim gerçekten iyi İbrahimoviçe benzetilecek kadar var alırsak herkesin içi rahat olsun ilk 11'de oynar
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Batdal'ı alalım geleceği parlak genç bir forvet bizde parlayacaktır bundan emin olun Mehmet Batdal'ı bir maçta izlemiştim gerçekten iyi İbrahimoviçe benzetilecek kadar var alırsak herkesin içi rahat olsun ilk 11'de oynar
                                Yahu bir Transfer yapacagiz, cümle alemin haberi var...

Yorum

Çalışıyor...
                                X