buna verdiğim parayı paftaki oyuncuma veririm daha iyi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun bu takımda kalmalı !
'' Tolga + 600.000 € = Orhan Şam '' formülü uygundur ..
Tayfun konusunda ise maalesef kararsızım
Yorum
-
İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ve benzeri çözümler üretilebilir.
Tayfun konusunda ise maalesef kararsızım
O ortalar etkili de oluyor bazen ..
Asist ve gol atıyor zaman zaman.Çok iyi bir yedek olur bence , orta sahamız kalabalık olmasa sağ açık bile oynar ..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansif anlamda saç-baş yoldursa da ileriye çıkıp ortalar yapıyor ( Bilerek veya bilmeyerek ) o ortalara bitiyorum !
O ortalar etkili de oluyor bazen ..
Asist ve gol atıyor zaman zaman.Çok iyi bir yedek olur bence , orta sahamız kalabalık olmasa sağ açık bile oynar ..
Asli görevi defans olan bir futbolcunun yılın birkaç maçı yaptığı isabetli ortalar yeterli olmamalı.
Temiz çocuk, hırslı, Trabzonlu, kafam da bulanmıyor değil ama duygusal davranmamak lazım
Yorum
-
Genç Golcü Trabzonspor Yolunda
13 Ağustos 2009 / 22:18
Golcü transferi için yapılan çalışmalar sona yaklaştı.
Trabzonspor'da forvete ileriye dönük genç bir golcü transferi için yapılan çalışmalar sona yaklaştı.
Sportif direktör Ünal Karaman'ın milli takımdan da öğrencisi olan Mehmet Batdal transferini sonuçlandırmak için yoğun çaba harcadığı ve bu transferin kısa sürede bitebileceği öğrenildi.
Trabzonspor'un Mehmet Batdal için Bucaspor'a 400 bin TL bonservis bedeli önerdiği; Bucaspor'un ise 750 bin TL istediği öğrenildi.
Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Ünal Karaman Bucasporlu yöneticiler ile görüşmelere devam ediyor. Mehmet Batdal'ın da Trabzonspor'a gelmek için alacaklarından feragat etmeyi kabul etmesi nedeniyle transferin her an bitebilir.
1986 İzmir doğumlu olan Mehmet Batdal 13 kez U21 milli takımında oynadı ve 4 gol kaydetti.
Mehmet Batdal TFF 2. lig'de oynadığı 79 maçta 23 gol; Bank Asya 1. ligde ise 10 maçta 1 gol atmayı başardı.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenç Golcü Trabzonspor Yolunda
13 Ağustos 2009 / 22:18
Golcü transferi için yapılan çalışmalar sona yaklaştı.
Trabzonspor'da forvete ileriye dönük genç bir golcü transferi için yapılan çalışmalar sona yaklaştı.
Sportif direktör Ünal Karaman'ın milli takımdan da öğrencisi olan Mehmet Batdal transferini sonuçlandırmak için yoğun çaba harcadığı ve bu transferin kısa sürede bitebileceği öğrenildi.
Trabzonspor'un Mehmet Batdal için Bucaspor'a 400 bin TL bonservis bedeli önerdiği; Bucaspor'un ise 750 bin TL istediği öğrenildi.
Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Ünal Karaman Bucasporlu yöneticiler ile görüşmelere devam ediyor. Mehmet Batdal'ın da Trabzonspor'a gelmek için alacaklarından feragat etmeyi kabul etmesi nedeniyle transferin her an bitebilir.
1986 İzmir doğumlu olan Mehmet Batdal 13 kez U21 milli takımında oynadı ve 4 gol kaydetti.
Mehmet Batdal TFF 2. lig'de oynadığı 79 maçta 23 gol; Bank Asya 1. ligde ise 10 maçta 1 gol atmayı başardı.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
http://www.internetspor.com/trabzon-...news10904.htmlİlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak Kaynak Kaynak KaynakI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun bu takımda kalmalı !
'' Tolga + 600.000 € = Orhan Şam '' formülü uygundur ..*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu adamı aldık ya alternatif olarak size söylüyorum hiçbir maçta oynayamaz[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu adamı aldık ya alternatif olarak size söylüyorum hiçbir maçta oynayamazI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Alıntı:
Murathan Deniz tarafından yazılan
Biz bu adamı aldık ya alternatif olarak size söylüyorum hiçbir maçta oynayamaz
İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar basit.
Biraz pozitif olalım lütfen.
Yorum
Yorum