Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.Lig Topçusuna 500 bin lira verilmez.Hemde Sanırım 24 yaşındaki bir futbolcuya.2.Ligde gol kralı olabilir döktürebilir ama SüperLig için tartışılır.En fazla BankAsyadan alınmalı 22 yas üzeri futbolcu.Bucaspordan 17 yaşında genç çıkar hay hay alınır ama 24 yaşda fazla gibi geldi.Neyse izlemediğim bir çocuk için çok şey söylemeyeyim.Öngörümü yazdım.

Saygılar.

Yorum

• askıya mı aldılar acaba mehmet batdal transferini,kaliteli bir forvet araşımı başladı dersiniz
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yoo batan bişe yok,ben satacak değilim caleyi,yönetim iyi paran bir klübe elbet satar affetmez,caleden bir eksiği yok bence çağlar ve ferhatın,hiç değilse yabancı kontenjanını kullanmamış oluruz solbekte... bu sezon olmazsa seneye zaten satılır cale,zaten pazarı var..
        Cale'den eksiği olmasaydı geçen yıl Cale'yi değil gözümüzün önündeki Çağlar'ı transfer ederdik. O kadar iyi olsalardı milli takımın solunda Hakan Balta ya da İ. Üzülmez değil Çağlar ya da Ferhat oynardı. Burada Fatih Terim faktörünü gösterebilirsiniz ama İbrahim Üzülmez ya...

Bence sorunsuz bölgelerimizi diğer açıklarımızı kapatmak için bozmayalım. Eğer Cale satılırsa da yabancı kontenjanı açmak için değil çok iyi bir teklif geldiği için satılsın.
        En son Fatih tarafından düzenlendi; 17.08.2009, 20:01.
        All gave some;
        Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• Sayin Hacisalihoglunun Trabzonsporumuza faydasi varmidir, varsa nedir?

Merak ediyorum.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence mükemmel konuşmuş seviyorum sayın HACISALİHOĞLUNU
            Kara mizag dedikleri bu olsa gerek?
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Caleyi göndermekmi..?

Yok Yok Sağlığımızı Bozdu Bu Ziya..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Gignac için en son 20 milyon euroyu reddetmişti Toulouse(Ne menem bir ismi var bu takımın yahu)
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Hacısalihoğlu ne güzel dargındı nerden aldı geldi gene Başkan..

Yorum

• Hacısalihoğlu'nun mesajı Gökhan'a gitmiş bu arada.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cale'den eksiği olmasaydı geçen yıl Cale'yi değil gözümüzün önündeki Çağlar'ı transfer ederdik. O kadar iyi olsalardı milli takımın solunda Hakan Balta ya da İ. Üzülmez değil Çağlar ya da Ferhat oynardı. Burada Fatih Terim faktörünü gösterebilirsiniz ama İbrahim Üzülmez ya...

Bence sorunsuz bölgelerimizi diğer açıklarımızı kapatmak için bozmayalım. Eğer Cale satılırsa da yabancı kontenjanı açmak için değil çok iyi bir teklif geldiği için satılsın.
                      gözümüzün önündeki oyuncuları her zaman almak kısmet olmuyor malesef,mehmet batdal daha mı iyiki fatih tekkeyi almıyoruz mehmet batdal için uğraşıyoruz bir haftadır,fatih de gözümüzün önünde değil mi? bir kere hakan balta zaten çok iyi bir sol bek,onu türkiyede kesecek adam yok şu an ,çağlar zaten onu kesecek olsa bugun denizlisporda kalmazdı..kendi değerlerimizi hızla yitirdiğimiz bu günlerde çağlar gibi bir oyuncunun takıma geri dönmesi çok yerinde bir hamle olur diye düşünüyorum,bunlar sadece düşüncelerim.. yoksa caleyi falan da eleştirmiyorum,güzel bir teklif geldiğinde zaten yönetim bunu değerlendirecektir..
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak element61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2.Lig Topçusuna 500 bin lira verilmez.Hemde Sanırım 24 yaşındaki bir futbolcuya.2.Ligde gol kralı olabilir döktürebilir ama SüperLig için tartışılır.En fazla BankAsyadan alınmalı 22 yas üzeri futbolcu.Bucaspordan 17 yaşında genç çıkar hay hay alınır ama 24 yaşda fazla gibi geldi.Neyse izlemediğim bir çocuk için çok şey söylemeyeyim.Öngörümü yazdım.

Saygılar.
                        Kardeş, senin dediğine göre Mehmet Battal alınır. Çünkü Bucaspor bu sene Bankasyada ama bizim sıkıntımız o değil Rakipler Brezilya milli takımının oyuncularını alıyor, Bundesliga dan oyuncu alıyor, biz ise Bankasya dan olmadı TFF 2.ligden oyuncu almak için uğraşıyoruz. Hatta Mehmet Battalı alabilmiş bile değiliz.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gözümüzün önündeki oyuncuları her zaman almak kısmet olmuyor malesef,mehmet batdal daha mı iyiki fatih tekkeyi almıyoruz mehmet batdal için uğraşıyoruz bir haftadır,fatih de gözümüzün önünde değil mi? bir kere hakan balta zaten çok iyi bir sol bek,onu türkiyede kesecek adam yok şu an ,çağlar zaten onu kesecek olsa bugun denizlisporda kalmazdı..kendi değerlerimizi hızla yitirdiğimiz bu günlerde çağlar gibi bir oyuncunun takıma geri dönmesi çok yerinde bir hamle olur diye düşünüyorum,bunlar sadece düşüncelerim.. yoksa caleyi falan da eleştirmiyorum,güzel bir teklif geldiğinde zaten yönetim bunu değerlendirecektir..
                          guzel teklifte cale satilabilir
                          ama sadece eldeki oyuncular zaten iyi yabanci kontenjani acalim diye
                          caleyi gondermek yanlis
                          bu mantikla bakarsak elde bir suru orta saha oyuncusu var colmanida gonderebilirsin, tjikuzuyuda
                          birde soyle degerlendirmek lazim cale turk olsa hakan baltayi milli takimda keserdi buyuk ihtimal
                          buda onun yerine dusunulen ama milli olamayan caglar ve ferhatin cale ile karsilastirilmasini gereksiz kilar
                          Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• İlk olarak latif0078 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardeş, senin dediğine göre Mehmet Battal alınır. Çünkü Bucaspor bu sene Bankasyada ama bizim sıkıntımız o değil Rakipler Brezilya milli takımının oyuncularını alıyor, Bundesliga dan oyuncu alıyor, biz ise Bankasya dan olmadı TFF 2.ligden oyuncu almak için uğraşıyoruz. Hatta Mehmet Battalı alabilmiş bile değiliz.
                            bu da yönetimin vizyonu işte

Yorum

• kaleci

Kalecimiz sylva soru işaretleri yaratmaya devam ediyor. Bu hafta karşılaşacağımız Manisa'nın kalecisi Ufuk ile takas etsek. Ufuk iyi kaleci, genç,hazır manisada kadro dışı, yabancı kontenjanımız da boşalırdı..

Yorum

• Gökhan-Alanzinho birlikte oynasın çok iyi olucaz.1 forvet alınsın ama artık...
                                3 kulvarda 2 forvet le gitmek varlık içinde yokluk çekmek gibi.
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Çalışıyor...
                                X