Boyd'a teklif yapsak bile geleceğine inanmıyorum. Alt seviye de premier lig klüpleri ve İskoç klüpleri varken bize bırakmazlar. Hem de çok iyi bir golcüyü. Hem de 26 yaşında ki bir oyuncuyu. Hem şu şartlar da yabancı kontenjanımız dolu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
Ben kontenjanı unutmuşumKimi yollarlar acaba Boyd gelirse? İyi teklif varsa Cale'yi satarlar. Ben hiç istemem bunu.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım yönetim transfer için Avrupadaki yolumuza bakıyor. Eğer ilk turdan avantajlı bir skor alırsak transfer olur. Eğer turu imkansıza yaklaştırırsak zaten ligde 2 forvetle bu iş gider diyerek yanlarına genç bir forvet oyuncusu alırlar transferi kaparlar. Her şey Toulouse maçına bağlı.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kontenjanı unutmuşumKimi yollarlar acaba Boyd gelirse? İyi teklif varsa Cale'yi satarlar. Ben hiç istemem bunu.
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki diyelim gerçek bi haber yabancı kontenjanı sorununu nasıl halledecekler kiAyrıca Alkan61'e katılıyorum, avrupa liginden elenmemiz gibi bir durum sözkonusu olduğu taktirde Tony Mario Sylva'da gönderilebilecek iki oyuncudan biri olmalıdır. Aksi halde rüştünün Veliahtım dediği Tolgayı ve birçok kişinin geleceğinin parlak olabileceği konusunda hemfikir olduğunu Onur'u kaybedeceğiz. Hem biz, hem Türk futbolu
2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJester, sence çözermi sorunumuzu, sence var mı böyle bir girişim? Sen Mustafa ya nasıl bakıyorsun? Benim Sakarya'da izlemişliğim var çok beğenirdim...
Eksiksiz bir golcü değil, özellikle uyum süreci uzun sürecektir ama bir arkadaşın dediği gibi şu şartlarda alınırsa Umut'tan sonra Torres gibi gelir.
Mustafa'ya iyi bakıyorum ama yine belirtildiği gibi onun da sorunu sabırsızlık olacaktır. Kumaşı iyi ama bizde çabuk harcanması için ideal bir ortam var.
Harcanır demiyorum.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle107 maçta 73 gol inanılmaz bir performans. Peki Jester abi Sun gazetesi menajer tarafından haber yaptırılacak kadar ucuz bir gazetemidir?Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakıma sağladığı katkı açısından değerlendirilip Song'un gönderilmesi sonucuna varılmalıdırAyrıca Alkan61'e katılıyorum, avrupa liginden elenmemiz gibi bir durum sözkonusu olduğu taktirde Tony Mario Sylva'da gönderilebilecek iki oyuncudan biri olmalıdır. Aksi halde rüştünün Veliahtım dediği Tolgayı ve birçok kişinin geleceğinin parlak olabileceği konusunda hemfikir olduğunu Onur'u kaybedeceğiz. Hem biz, hem Türk futbolu
Yorum
Yorum