Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben demisdim yine diyorum en gec ilk yari sonu Yönetim gidecek..Istek arzu kalmamis bu isler cikar isler herkes aldi alacagini ve cekiliyor..'Basari isteyen Yönetim bu kadar vurdum duymaz olmaz olmamali..
    En ufak kötü anların vazgeçilmez çakalı ..

Yorum

• ya bu forumu okuyorumda herkes ne kadar çok bilgili futbol hakkında ve herkes söylediğini öyle kesin kendinden emin bir dille söylüyoki şaşırıyorum yani acaba bizim taraftarlarımızn hepsi bi klüpte başkanlık falan mı yaptım veya t.d mi bütün taraftarlarımız.bizde bu çok bilmişlik ve takım sevgisi (!) olduğu sürece nice 25 yıllara el sallarız onlarda bize sallar
      BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• matrix'in dediklerine sadece gülüyorum.. adam geldigi ilk gün song kalsın diye acıklama yapmıstı.. =) yönetim gidecekmişte.. bu borcun altına hic kimse girmezmişte.. hacıosmanoglu gibisin masallahh mişş muşş.. tamam kızdık diyarbakıra yenildik diye ama daha ölmedik daa..
        "Turist" Okur Yazar..
        Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bu forumu okuyorumda herkes ne kadar çok bilgili futbol hakkında ve herkes söylediğini öyle kesin kendinden emin bir dille söylüyoki şaşırıyorum yani acaba bizim taraftarlarımızn hepsi bi klüpte başkanlık falan mı yaptım veya t.d mi bütün taraftarlarımız.bizde bu çok bilmişlik ve takım sevgisi (!) olduğu sürece nice 25 yıllara el sallarız onlarda bize sallar
          süpersin hocam.. sadece t.d.ler yok ayrıca yöneticilige aday arkadaslarda var
          "Turist" Okur Yazar..

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belki bana sormadin, mesela su anda Marko Pantelic´te hala kulüp bulmus degil. Bu onun kalitesizliginden degil, almak istedigi parayla ilgili. Afolabi gibi oyuncular Avrupa´da net olarak Max. 600-700bin euro kazanir. Song´un bizde kazandigi para Min. 1,3 milyon euro!!!
            song senelik 800 bin alıyor diye biliyorum üstad..
            "Turist" Okur Yazar..

Yorum

• ...Süper başkan...
              .BERBAT yönetim.
              ......İyi Hoca.....
              .İdare eder Kaleci.
              .....İyi Defans.....
              ..Süper Ortasaha..
              .....İyi Gökhan.....
              ...Umutsuz Vaka..

Bu bize yeter mi??

Kendi yanıtım kesinlikle hayır.. Kendi kafamda ki cözümleme söyle..
              *Umutun Kiralanması..
              *iyi bir sağ bek.. (olmasada idare edilir yarım sezon)
              *Santrafor transferi (kesinlikle alternatif düsünülmemeli)
              *Ve artık Gökhan ÜNAL sesleriyle tribünün yankılanması.. ( Fatih TEKKE diye bagırmaktansa Gökhan ÜNAL diye bagırmak daha mantıklı ve daha faydalı..)
              "Turist" Okur Yazar..

Yorum

• İlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gs ve fb daha dirençli takımlarla karşılaşmadılar.övüle övüle bitirilmeyen gs denizli maçında 2 penaltı ve 1 kendi kalesine atılan gollerle farkı yakaladı.ayrıca antep bizim maçta da ortasaha oyuncularını defansta kullanırlarsa biz de yeneriz.eğer sivas'a ofsayttan golü atamasaydı fb puan kaybedebilirdi.
                bizim rakibimiz yine kendimiz.takıma forvet lazım isteği, "mutlaka fatih tekke alınmalı, o alınmazsa takım gol atmasın, şampiyon falan da olmasın"a dönüştü.bu durumdan yararlanmak isteyenler de cabası.isterseniz kısa bir geçmiş turu yapalım:
                1-şampiyonluğu kılpayı kaçırmış ve yönetimde oldukları süre zarfında ilk üçte yer almış olan, o zaman daha prestijli kupaları alan faruk özak yönetimi aleyhinde tirübünlerde küfürler edildi, istifa çığlıkları atıldı, takımın kaptanı dayak yedi.sebeparalı başkan gelsin... eee paralı başkan gelince tabiki etrafını görecek.sonra mı harcanan milyon dolarlar, darmadağın edilen kadro, rakiplere peşkeş çekilen oyuncular...kulübü kendine borçlandırıp, parasını kuruşuna kadar faiziyle birlikte geri isteyenler....
                2-uzun bir aradan sonra öskan sümer ile başlayan çıkış.yine aynı sesler:"yıldız oyuncu isteriz", "paralısı olsun başkanın" çığlıkları, basılan ve taşlanan kulüp binası.peşinden gelen aktuğ dönemi sonucu:"paralı başkan gelsin".sonrasında gelen paralı başkan.dağıtılan kadro, borçlanmalar, 7-8 maç üstüste kazanmayı bırak 3 gölü geçememe ama tısss yok.nedenaralı başkan var...gelen, giden ve tejrar gelen oyuncuların gittikçe yükselen meblağları, darmadağınık olan kadro, ara dönemde seçim yaptırtmama...
                3-göreve geldikleri zaman 3 sene içinde zirveye oynayan bir takım vaad etmesine rağmen, daha ilk senesinde son ana kadar şampiyonluğu kovalayan bir takım oluşturan yönetim.kulübün artan değeri.değeri katlanarak artabilecek olan bir kadro.yine şampiyonluk heyecanı.ama o da ne:"biz falanca oyuncuyu isteriz, o olmazsa olmaz" dayatması.dışarıda "ya başarırlarsa biz ne yaparız.en iyisi derinden derinden çalışalım" tayfası...amaç üzümü yemek değil bağcıyı dövmek
                bu yönetim mükemmel değil, hataları elbette var.fakat sıfır da değiller.hele kendilerinden öncekiyle karşılaştırılamaz bile. bu sabırsızlık, bu acelecilik, bu adını koyamadığım tepkiler niye?
                bence trabzon'da yavaş yavaş delege listeleri oluşturulmaya başlanmıştır.malum bir ara bol bol üye kaydı yapılmıştı, daha sonra oy kullanabilsinler diye.

her kelimesine katılıyorum.bugünkü durum tam bir trabzon klasiği.
                bu arada belirteyim.Fatih Tekke bahane.eminim Fatih gelseydi ve mevcut formsuzluğunu ve bitmişliğini birde canlı olarak izleseydik Fatihi bahane edip takımı ve kulübü karıştırmak isteyenler bu seferde "niye aldınız bu adamı rusyada bile kadroya giremeyen trabzonda nasıl oynası2 diye eleştirmeye başlayacaklardı.trabzonda bu işler hep böyle olmuştur.
                hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu an izleme komitesi stoper forvet ve sağ bek mevkinde futbolcu aramaya çıktı bile ha yönetim alır mı onu bilemem

ama 3 mevki bu
                  Bir de ön libero baksınlar diyeceğim
                  Atiba Hutchinson'a teklif yaptığımızdan bile şüpheliyim.Bu yıl transfer komitesi diye bir kurumumuz olmadı.
                  Sol kanatta onca adam varken,son transferi de oraya yapmak...İlk yapılması gereken transfer olan sağ bek transferini yapmamak...Stoper ihtiyacını görememek...Forvete Tekke'yi almamak...

Bu mevkilerde yetersiz adamlar oynuyor şu anda.
                  Eldekilerle idare ederim deyip geçiştirirseniz,bunun faturasını mutlaka ödersiniz.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Hasan Yener : " Yabancı kontenjanımız dolu . Alacağımızı yerli futbolcuda Gökhan'dan Umut'dan iyi olması lazım ki yatırım yapalım . Gökhan'ı kullanamadık . Gökhan takıma katılınca gol sorunu çözülecektir . Batuhan'ı daha önce istemiştik , Beşiktaş vermek istemedi ve kapandı . Satın alma opsiyonlu teklifimizide kabul etmediler . "

Yorum

• fatih tekke sadece bu senekı gol sorunumuzu cozer bence umut yabancı bır takıma satılmalı fatih ve genc bır forvet aLINMALI bu benım fıkrım yada gokhan
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hasan Yener : " Yabancı kontenjanımız dolu . Alacağımızı yerli futbolcuda Gökhan'dan Umut'dan iyi olması lazım ki yatırım yapalım . Gökhan'ı kullanamadık . Gökhan takıma katılınca gol sorunu çözülecektir . Batuhan'ı daha önce istemiştik , Beşiktaş vermek istemedi ve kapandı . Satın alma opsiyonlu teklifimizide kabul etmediler . "
                        Acaba Gökhan ve Umut dan daha iyi yerli bir forvet kim var ?Bu ülke de yerli forvet olarak yatırım yapılacak iki kişi var.Biri Batuhan diğeri Sercan,bjk Batuhan'ı vermiyor.Sercan'ı da alacak para yok eee kala kala Mehmat Batdala mı kalıyoruz.Oda ne Umut dan nede Gökhan dan daha iyi.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acaba Gökhan ve Umut dan daha iyi yerli bir forvet kim var ?Bu ülke de yerli forvet olarak yatırım yapılacak iki kişi var.Biri Batuhan diğeri Sercan,bjk Batuhan'ı vermiyor.Sercan'ı da alacak para yok eee kala kala Mehmat Batdala mı kalıyoruz.Oda ne Umut dan nede Gökhan dan daha iyi.
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            FATİH TEKKE
                            Yok be Fatih Tekke olduğunu zannetmiyorum.Ben Hasan Yener'in açıklamarına göre yorum yaptım.Yatırım yapacağız diyor hem umut hemde gökhan dan daha iyi olacakmış.Fatih Tekke için yaşlı diyorlar yönetim bu saat den sonra Fatih Tekke'yi istedikleri için almazlar,alırlarsa taraftar baskısı yüzünden alırlar oda zor çünkü yönetim çok inat.

Yorum

• Bu takımın çok iyi bir golcü ihtiyacı ortada.Bu öyle Umut ve Gökhan'a payanda olabilecek genç yeteneklerle olacak iş değil.Alacağınız forvet Direkt Takımda oynayabilecek kapasitede olmalı.Gökhan ya da Umut onun alternatifleri olabilmeli ancak.Aksi halde geçen hafta orta saha oyuncunun attığı golle maçı kazanabilirken bu hafta kendi sahanda stoperinin attığı golle maçı kaybedersin.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Transfer dosyası 1900 sayfa olmuş. 2009. sayfada biter mi acaba?

Yorum

Çalışıyor...
                                X