Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocayı ikna!!!! Nasıl yani....Yalandır o haber...Ümit ediyorum yalandır...
    Erdal abi Alihan sakin.. Hoca sorunu, bizim hoca değil. Bucaspor'un hocası satılmasını istemiyormuş..
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Eyvallah Ben de yanlış anladım....İyi olur...Hiç değilse iç sahada bazen çift forvet ( üstelik hava toplarına hakim ) oynayabiliriz...Buna da şükür...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzonspor'un forvetleri: Gökhan, Umut
        Galatasaray'ın forvetleri: Nonda, Baros
        Fenerbahçe'nin forvetleri: Semih, Guiza

Daha önceki senelerde bu tür sıkıntılar yaşanmamaıştı galiba. Bunun nedenini düşünmek lazım aslında...

Yorum

• Yıldım gerçekten. Asbaşkan işine baksın işine. İ-şi-ne İ-şi-ne!
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Forvet diye 2. ligten topçu alıp sonra şampiyon olcaz diyoruz ya acaba kendimizi mi kandırıyoruz diye düşünmüyorum değil..
            Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Yahu gelen ortalara çıkıp kafa vurabiliyor mu bu adam? Gerisinden vazgeçtim...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yahu gelen ortalara çıkıp kafa vurabiliyor mu bu adam? Gerisinden vazgeçtim...
                Erdal abi sen yine iyimsersin ben ondan bile vazgeçtim
                yeterki şu top duvara çarpmış gibi geri dönmesin

Yorum

• Kafa vurmasından çok merak ettiğim şey gelirse..

2. maçında üzerimde çok baskı var dermi
                  Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sürekli havada kalan yazılarınıza ne zaman ara vereceksiniz ? Colman , Selçuk ve Ceyhun . 3 üde 18 üzerinden sert ve isabetli vurabilen futbolcular . Hatta geçen sene Hacettepe , Ankara , İstanbul BB bu oyuncuların gazabına uğramış takımlar . Ha keza bu senede si.as da bu furyadan önüne gelen nimeti aldı . Bu 3 oyuncunun şut imkanına kavuşabilmesi için önde olan oyunların bu futbolculara şut imkanı hazırlaması gerekir . Bu orta sahanın problemi değildir . Bizim golcülerimiz kendi gol atma görevlerini yapamamakla beraber geriden gelen oyuncularada pozisyon hazırlayamıyor , duvar olamıyorlar . Dolayısıyla bu futbolcuların vaar olan mevcut özelliklerinden yararlanamıyoruz .

2.si bizim golcülerimizin 2 sininde hava topu etkinliği yok . 2 side iyi sıçrayıp düzgün kafa vuran oyuncular değil . Yandan getirilen toplarda gol atamıyoruz . Buna rağmen 34 maçlık lig periyodunda 200 e yakın gol pozisyonu üretiyoruz . Bu ilahi adaletin tecellisi ile değil orta sahanın üretkenliğiyle oluyor . Sol açıksız koca bir sezon geçirdik sağ açığımız ise dönem dönem forma giyebildi . Bu tabloda nasıl kanatlardan verimli olcaktık ? Mevcut orta sahanın bundaki suçu ne ? Yapılan kaç ortaya düzgün kafa vurulabilmiş ki ? Olmadığını bile bile denemenin ne anlamı var ?

Trabzonspor'un kapanan takımlara dahi pozisyon bulmadan bitirdiği maç hatırlamıyorum . Pozisyon var ama gol yok . Sorgulamamız gereken var olanlar değil olmayanlardır .

Alanzinho hangi özelliğiyle Süper Lig için yeterli değil ? Çalım atabiliyor , şut atabiliyor , pozisyon hazırlayabiliyor . Sorun şu ; Arda getirince gol oluyor Alan getirince olmuyor . Demek sorun gol yapanlarda veya yapamayanlarda . Alan ın bu konuyla ne ilgisi var anlamadım . Üstelik Alan - Mehmet Yıldız takasını değil gündeme getirmek düşünmek bile abestir . Mehmet fizik gücü dışında hangi özelliğiyle Alanı zorlayailir anlamıyorum . Ayrıca madem fizik gücü arıyoruz PEHLİVAN alalım .

90 dak.savaşan bir takımdı Trabzonspor . 90 dak.maçı bırakmayan . O nedenle o kritik pozisyonların yaşanması takımın 90 dak.rakibini dövemesi etkiliydi ve sonunda istediğini alıyordu . Antep Kupa maçını unutmuşum diğer maçlar sadece kafa kafaya olarak nitelendirilebilecek maçlardı . Rakibin bizi ezdiği ütopya dır .

Ciddi olmadığını düşünüyorum .

Bu takıma SADECE ama SADECE santarafor lazım .
                    Alanzinho hangi özelliğiyle Süper Lig için yeterli değil ? Çalım atabiliyor , şut atabiliyor , pozisyon hazırlayabiliyor . Sorun şu ; Arda getirince gol oluyor Alan getirince olmuyor.
                    Bence Alanzinho ve Arda'nın getirdiği topları ciddi biçimde tekrar tekrar izlemelisin.Alanzinho'nun bahsettiğin şekilde kaç tane golluk pası gercekten merak etttim.Yada alanzinho etkili bir biçimde tamamladığı kaç tane driblingi var.Fizik güc olarak kesinlikle yetersiz.Omuzunu önüne koyan topu ayağından alıyor.Ve bana göre ligimizde en önemli faktörlerden biri fizik güç.VE bana göre Alanzinho kesinlikle bu kadroda aradabir oynayacak yetenikli ama yeterince üretken olmayan bir oyuncu.

Bu takımda Alanzınho mu Mehmet mı daha cok iş yapar ayrı bir tartışma konusu.Mehmet'in üstün yetenekli süper bir golcu oldugunu söylemiyorum ama mevcut kadroda iyi iş yapacak bir oyuncu.Bahsedilen ortasahanın rahatlamasını sağlayacak onlara bolca servis yapacak bir isim.

Mevcut ortasaha için yaptığım eleştiriyi sadece göbekteki isimler için yapmıyorum.Kanatlarda oynayan isimlerde buna dahil.Cezasahasını zorlayan kimse yok ortasahada.hücumda coğalma denen etkinlik takımımız adına uygulanmıyor malasef.Bunun en önemli sebebide bana göre oyuncu karakterleri.
                    Sonuç olarak benim iddam bu takıma ne kadar forvet lazımsa bir on numarada o kadar şart.Alanzinho bu iş için alındı ama yeterli değil.Son maçlarda oynayan Selcuk ve Ceyhun'da oranın adamı değiller.

Yorum

• Ooo çok şey istiyoruz, yok kafa vurcakmış, yok toplar duvara çarpar gibi geri dönmeyecekmiş, yok baskı hissetmeyecekmiş, yok daha neler ..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yahu gelen ortalara çıkıp kafa vurabiliyor mu bu adam? Gerisinden vazgeçtim...
                        1.95 lik adam bırakında kafa vursun o boyla
                        .

Yorum

• Yattara, Engin, Gabriç, hatta Barış iyi orta yapıyor...Bu herif çıkıp kafa vurabiliyor olsun yeter...La havle....

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alanzinho hangi özelliğiyle Süper Lig için yeterli değil ? Çalım atabiliyor , şut atabiliyor , pozisyon hazırlayabiliyor . Sorun şu ; Arda getirince gol oluyor Alan getirince olmuyor.
                            Bence Alanzinho ve Arda'nın getirdiği topları ciddi biçimde tekrar tekrar izlemelisin.Alanzinho'nun bahsettiğin şekilde kaç tane golluk pası gercekten merak etttim.Yada alanzinho etkili bir biçimde tamamladığı kaç tane driblingi var.Fizik güc olarak kesinlikle yetersiz.Omuzunu önüne koyan topu ayağından alıyor.Ve bana göre ligimizde en önemli faktörlerden biri fizik güç.VE bana göre Alanzinho kesinlikle bu kadroda aradabir oynayacak yetenikli ama yeterince üretken olmayan bir oyuncu.

Bu takımda Alanzınho mu Mehmet mı daha cok iş yapar ayrı bir tartışma konusu.Mehmet'in üstün yetenekli süper bir golcu oldugunu söylemiyorum ama mevcut kadroda iyi iş yapacak bir oyuncu.Bahsedilen ortasahanın rahatlamasını sağlayacak onlara bolca servis yapacak bir isim.

Mevcut ortasaha için yaptığım eleştiriyi sadece göbekteki isimler için yapmıyorum.Kanatlarda oynayan isimlerde buna dahil.Cezasahasını zorlayan kimse yok ortasahada.hücumda coğalma denen etkinlik takımımız adına uygulanmıyor malasef.Bunun en önemli sebebide bana göre oyuncu karakterleri.
                            Sonuç olarak benim iddam bu takıma ne kadar forvet lazımsa bir on numarada o kadar şart.Alanzinho bu iş için alındı ama yeterli değil.Son maçlarda oynayan Selcuk ve Ceyhun'da oranın adamı değiller.

bu bir şaka mı?? Mehmet yıldız denilen adamın umuttan tek farkı biraz daha şanslı oluşu.. ayrıca sakatlıgıda cabası tekrar düzelemez diyenler bile var.. her neyse ben 2 mehmet yıldıza bile degismem alanzinho'yu.. Bizim taraftarımız her zaman ki gibi kendi topcularımızı kücümsüyor.. umut'a laf söyleseniz anlarım daaa
                            "Turist" Okur Yazar..
                            Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Al Mehmet ve Ali'yi .. İki tane sapasağlam '' alternatif forvet '' in olsun.Biri kafa vurur diyeri şut çeker

Kasımpaşa - İbb ( Ali Güzeldal )

Yorum

• Haftasonunda oynanan İzmir Tsyd kupasında Mehmet'in son durumu hakkında fikir sahibi olduk. Bence fizik gücünü yeterli kullanamıyor bu yüzden gereksiz top kayıpları yaptı bunu mutlaka düzeltmesi gerekir Süper Ligde işi daha zor çünkü. Geriye geliyor, orta sahayla yardımlaşması iyi oyunu açabiliyor önceden bu konuda sıkıntı yaşardı bunu halletmiş gözüküyor. Hava topları konusunda çok yararlı olacağı kesin, ön direğe doğru hareketlenen bir oyuncu kendisi ve beklenmedik topları bile kaleye gönderebiliyor. Ama kimse çok gol atacağını beklemesin, belki mevcut forvetlerimizden daha çok gol kaçıracaktır ama onun alınma sebebi tamamen taktiksel bir durum. Üzerinde durulursa, kendi de çalışırsa Mehmet iyi yerlere gelebilir.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Çalışıyor...
                                X