Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Birtan

söyleyeceklerini tek mesajda söyleyebilir misin?
    5 dk arayla 3 mesaj atıyorsun.giriyorum yeni bir şey mi var diye.
    nafile.

teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu lafı dıyen trabzonlu saymam ben

Yol alsın özer bey

gElmesın bıze

Özer bu saatten ve bu yorumları yaptıktan sonra bize gelse dahi sevilme şansı az gibi geliyor bana.

Bu büyük taraftar hiçbirşeyi unutmaz buna herkes emin olsun. Ufak bir başarısızlıktan kötü performansta takımdan dışlanır. Seyirci dışlar ve buda olumsuz etki yapar. Sanmıyorum diğerlerine gösterilen sabır ona gösterilsin.

Benmi çok istiyordum şimdimi kendim tam ropörtajı dinlemedim ama eğer tamamen öyleyse bende nefret ederim.

BU ARADA OYUNADA GELMEYELİM ARKADAŞLAR ROPÖRTAJDAN ALINTILAR YAPILIP BİZİM SOĞUTULMAMIZDA İSTENMİŞ OLABİLİR İSTANBUL YALAKASI BASIN TARAFINDAN DİKKATİNİZE

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        taraftarlık 90 dakika eşek gibi anırmaksa jimnastikspor taraftarına hayran olmakta haklısınız.
        (objektif olma işini bazen abartıyoruz.)
        Çok haklısın Alper Bordomavi.net olarak farkımız bu diye düşünüyorum.
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Ya artık şu fode mansare sevdasını bırakın..özer konusunda ise beklemek lazım...bmn de bile özer bizde oynayamaz diyenler varken fb taraftarı bırakın özer'i yedek bıraksın(josico,bu haliyle emre oynuyorsa) aslında 10 numara hastası biri değilim ancak özellikle lincoln her hafta gol atıyor asist yapıyor , ne bileyim bizde de sırtı dönük bir santrfor'un yanına o tarz bir oyuncu neden olmasın...bugünkü maçı çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum...ayrıca denilson çok büyük katkı yapar...
          poetricus

Yorum

• Özer Hurmacı-Colin Kazım Takası Olursa Şaşırmayın Derim.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• inşallah denilsonu alırız....
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Şu taraftar konusunda araya girmeyecektim ama kimi arkadaşların olaya sadece kuru tezahurat " eh işte arada birde küfür " diye bakması beni şaşırttı .

Pazar grubunun varlığı ne şekilde sağlanıyor konusunda bir fikrimiz var mı ? Koskoca bir kulüp yönetimi değil mi onları stadın maratonundan çıkaramayan . Pek manşet olmaz ama iki üç yılda bir bu rant kanlı hesaplaşmalara döner . Kolay değil , binlerce kombinenin paylaşımı , karaborsa kontrolü .

Organizasyon para ile gerçekleşir . Trabzonspor yönetimi bir kaç grubu bir araya getirip , " Maraton sizin , şu kadar kombineyi bedavaya vereceğiz , karaborsa yapmanızada göz yumacağız , karşılığında yönetimi destekleyeceksiniz " deseydi adı geçen taraftar gruplarından hiç aşağı kalmazdı .

Aynı şey mecidiyeköy içinde kısmen geçerlidir . Aziz Yıldırım "genç" bir gurubu bir süre kullandıktan sonra izole ederek kulübünü bir derece daha iyi konuma getirmiştir .

Ancak özellikle dolmabahçe ve mecidiyeköyde rakip takıma , hakeme edilen küfürlerin ve centilmenliğe aykırı davranışların bırakın Anadoluyu dünyada bir eşi yoktur . Üstelik bu gruplar zaman zaman kulübün isminin önüne bile geçmeye çalışmış çıkar çatışmasına girmeyi bile göze almıştır .

Medyada bu taraftar gruplarının içinden çıkan çok sayıda kalem sahibi var . Neredeyse her hafta bu gruplara methiyeler düzüyorlar . Medyada geniş yer buluyorlar fakat lig tv ses teknisyenlerinide anlık müdehalelerde uzman kişilerden seçiyorlar .

Yönetimin aldığı kararlardan en güzeli taraftar gruplarına ayrıcalıksız yaklaşmasıdır . Geçiş sancılı olsada faydaları kısa sürede ortaya çıkmaya başladı . Ligin en edepli , en centilmen stadı haline geldik . Her geçen hafta tezahurat kaliteside iyileşiyor . Trabzonspor yeniden yapılanırken değişen tek şey futbolcu kadrosu ile sınırlı kalmıyor . Amaç , her yönüyle Avrupada yarışabilecek bir kulüp .
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 13:02.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zidan eski formundaysa gelebilir aslında...Heryerdede kullanabiliriz..
                  zidan bir hayli formda dünde muhteşem bir gol attı , o trende kaçtı ayrıca nuri şahin'de dün bir gol attı.O sevincinden sonra formayı zor bırakır , Nuri sevdası olan varsa onuda unutsun
                  poetricus

Yorum

• arkadaşlar bence fazla kasıyoruz

bence, fatih tekke + denilson bizi şampiyon yapmaya yetecektir. denilson un bonservisi yok ise, fatih sultan tekke yi de kiralayabilirsek, maddi açıdan da sıkıntıya girmemiş oluruz.
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özer Hurmacı-Colin Kazım Takası Olursa Şaşırmayın Derim.
                      colin kazım aklı burnu çok havalarda bir oyuncu.
                      eğer öyle bir takas olursa kesinlikle sorun çıkartır.
                      iş sarpa sarar.

Yorum

• arkadaşlar ankete bi el atalım...
                        Profesyonel lisanslı wordpress temaları ve eklentileri. Özel kodlama ve profesyonel internet sitesi.
                        Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• bize bu takımın ruhu lazım saldırsın durmadan yeter korkmadan oynasın yeter
                          Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• arkadaslar biliyorum yeri burasi diil ama paf takiminin maçi vardi sanirim bu sabah, kaç kaç bitti bilen varmi ?

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özer'den bin kat daha iyi futbolcular var. Lütfen at gözlüğü ile bakmayın dünyaya.
                              Bir başkasına göre , sen at gözlüğe ile bakıyor olabilir misin ?

Karşı düşüncenizi savunan insanları bu kadar net ifadeler ile nitelemeyin . Bu tartışma zeminini savaş zeminine çevirir .

Yorum

• ali koçik = kayseri 20
                                eren güngör = kayseri 21
                                özer hurmacı = ankaraspor ?
                                fatih gül = 20 boluspor
                                mesut saray = 21 ç.dardanelspor
                                mustafa cevahir = g.antep 23 (oflu)
                                cale ye alternatif denizlispor dan çağlar
                                ayrıca şuan brazilyada olan davids takıma abi olarak 1 bucuk sene orta alana alına bilir song gibi başarılı olucağnı düşünüyorum son olarak sezon sonuna kadar f.tekke kiralansın şampiyonuz açık ara
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X