Özeri kaçırırsak üzülürüm...Önemli bir oyuncu olacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarquinho , Figueirense , 22 sol ortasaha ,27 maçta 5 gol 11 asist (Geleceği olan ve sol kanadımızı götürebilecek yetenekte)
Cleiton Xavier , Figueirense , 25 ofansif ortasaha (Sözleşmesi sona eriyor)33 maç 12 gol 3 asist
Özellikle Cleiton Xavier ve Marquinho 'u alıp gelsinler Figueirense'den...
İllaki Brezilya ise bu iki adam takip edilmeli...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Özellikle Marquinho ; daha 22 yaşında ve uzatmalı sevdalımız Alex Meschini ile birebir örtüşen futbol kimyası ve yapısına sahip... Çok parlamadan alabiliriz.. Bonservis bedeli 1.5 milyon euroyu geçmez... 27 maçta 5 gol 11 asist sol kanatta oynayan bir futbolcu için mükemmel istatistikler... Ayrıca durarak oynayan bir futbolcu değil.. Yardımlaşma beceriside yüksek...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTARAFTAR TRANSFERE ELKOYDU
Bu sezon takımla ilgili hayli duyarlı olan Trabzonspor taraftarları, güncel konulara da eğilmeye devam ediyor.
Bu sezon takımla ilgili hayli duyarlı olan Trabzonspor taraftarları, güncel konulara da eğilmeye devam ediyor. Karadeniz ekibinin tribünlerinin ortak buluşma platformlarından biri olan bordomavi.net, bu kez transfer için bir anket düzenledi. Taraftarlara, ‘Sizce hangi mevkiye takviye lazım?’ sorusu yöneltildi, savunma, orta saha ve forvet şıkları verildi. Oylamanın ilk saatlerinde ağırlık orta alan ve forvetten yana. Bu arada aynı site ‘Takımın penaltıcısı kim olmalı?’ diye bir anket de düzenlemiş, sonuçta Yattara seçilmişti.
İŞTE BMNİN GÜCÜburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Bu sene BJK-Kocaelispor maçına gittim.
Gerçekten Beşiktaş seyircisine hayran kaldım.
Çok özel bir seyirci gerçekten(Şovlarıyla).
Bunları söylemekten dolayı bende mi dışarı atılacağım.
Özer söylediklerinde hiçbir sakınca görmüyorum.
Aklı sıra kendisi piyasa yapmaya çalışıyor.
Daha önce Lemi Özer'i kaç sene Trabzona getirdim götürdüm,Sebat kabul etmedi Trabzonspor kabul etmedi.
Geçen sezon 500 Bin Euro fazla verip alamadılar.
Acaba burada kapımızda yatan Özer mi yoksa 500 Bin Euro ve böyle bir futbolcuyu göremeyen eski yönetim mi suçlu !
Özer Trabzonspor'a yakışır..En son Serdær tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 11:05.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Özer gelirse süper olur.Gelmezsede ağlayacak halimiz yok.Başkanımız daha iyisini alır.(Burak-Gökhan).Ben çok güveniyorum yönetimimize.Hocamızın talebi doğrultusunda en iyisini alırlar yine.
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
Selçuk transferinde yapıldığı iddia edilen, Aziz Yıldırım'ın geri adım atma jesti, acaba Özer transferinde etkisini mi gösteriyor? Selçuk'u almamaktan ve onun yerine Burak'ı almak'tan son derece pişman olduklarını unutmayalım
feybe gençleri alıp harcama huyundan bir türlü vazgeçmeyecek
Neyse inşallah bugün 3 puan alırız başkası önemli değil şu aşamadaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şu Beşiktaş taraftarını övüyorsunuz ya arkadaşlar pes doğrusu... Bu stadyumda taraftar öldürmediler mi ? Bu stadyumda daha geçen hafta Ankaraspor maçında rakip yönetim ve futbolcularına küfürler edip, sahaya atmadık yabancı madde bırakmayan onlar değil mi ? En önemli oyuncuları Delgadoyu yuhlayan, kendi futbolcularını en fazla baskı altında bırakan o taraftar grubu değil mi? Yalancıktan sosyal sorumluluk pankartları açıp, yabancı taraftar sitelerinden beste indirip söylemekle mi iyi taraftar olunuyormuş?
Sosyal sorumluluk ise lütfen sadece BMN nin arşivini karıştırıp gönüllü organizasyonlarına verdiği katkıya bakınız. Vefalı, cefakar taraftar istiyorsanız da 25 yıl şampiyon olamayan ama yine de tüm samimiyetiyle, yüreğiyle, her şeyiyle takımının yanında olan Trabzonspor taraftarına bakın. Evet toplu halde tezahürat yapmakta problemlerimiz var ve bunu da aşacağız ama en azından toplu halde küfür etme dönemlerini geride bıraktık. Trabzonspor taraftarınınbu değişimine sevinelim, saygı duyalım. Siz onurlu bir tarihe sahip bir takımın taraftarısınız...
Ne mutlu Trabzonsporluyum diyene...
Yorum
-
sol kanada FODE MANSARE, ortaya da ÖZER HURMACI'yı alırsak, bizi kimse tutamaz.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
[quote=zisinoli;1806169]Şu Beşiktaş taraftarını övüyorsunuz ya arkadaşlar pes doğrusu... Bu stadyumda taraftar öldürmediler mi ? Bu stadyumda daha geçen hafta Ankaraspor maçında rakip yönetim ve futbolcularına küfürler edip, sahaya atmadık yabancı madde bırakmayan onlar değil mi ? En önemli oyuncuları Delgadoyu yuhlayan, kendi futbolcularını en fazla baskı altında bırakan o taraftar grubu değil mi? Yalancıktan sosyal sorumluluk pankartları açıp, yabancı taraftar sitelerinden beste indirip söylemekle mi iyi taraftar olunuyormuş?
Sosyal sorumluluk ise lütfen sadece BMN nin arşivini karıştırıp gönüllü organizasyonlarına verdiği katkıya bakınız. Vefalı, cefakar taraftar istiyorsanız da 25 yıl şampiyon olamayan ama yine de tüm samimiyetiyle, yüreğiyle, her şeyiyle takımının yanında olan Trabzonspor taraftarına bakın. Evet toplu halde tezahürat yapmakta problemlerimiz var ve bunu da aşacağız ama en azından toplu halde küfür etme dönemlerini geride bıraktık. Trabzonspor taraftarınınbu değişimine sevinelim, saygı duyalım. Siz onurlu bir tarihe sahip bir takımın taraftarısınız...
Ne mutlu Trabzonsporluyum diyene...[/quot
Aynen KAtiliyorum. Bizim taraftar 1000 kat daha iyi. Inönü de her mac küfür var, yabanci maddeler havada ucuyor. Birde onlarin o igrenc tezahürat yokmu, kartal gol gol gol diye, cok igrenc.En son Hamza Yilmaz tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 11:56.HY67...
Yorum
-
Trabzon'da hedef bir Marco daha!
Trabzon'a geldiğinde tüm gözler onun üzerindeydi... Adı sanı duyulmamıştı, ne yapacağı ve neden transfer edildiği merak konusuydu. Ama kendisini Brezilya’da keşfeden isim olan Özkan Sümer çok iddialıydı; Marco Aurelio büyük yıldız olacaktı. Önce Trabzonspor’da, sonra da Fenerbahçe’de parlayan, ardından Türk olup A Milli Takım’ın en başarılı isimlerinden biri haline gelen ve son olarak da İspanya’nın Real Betis takımına giden Mehmet Aurelio’nun öyküsü böyle başlamıştı.
175 bin dolardı
Memmet Aurelio’yu hak sahibi menacerlerine 175 bin dolar ödeyerek Türkiye’ye getiren, İbrahima Yattara’yı da Belçika’da keşfeden Özkan Sümer’in gelecek hafta yapılacak transfer zirvesinde de bu kapsamda bir çalışmayı masaya yatıracağı belirtildi. Trabzonspor’un Brezilya’da tanınan ve piyasası artmış futbolcuları almasının ekonomik açıdan imkânsızlığına değinecek olan deneyimli spor adamının, maliyeti düşük, keşfedilmeyi bekleyen yetenekler için bir çalışma isteyeceği öğrenildi.
Öncelik yerlilerde
Geleceğe yönelik genç yıldız adaylarını tek bir havuz altında toplamayı düşünen yönetimin de bu fikre sıcak baktığı dile getirildi. Brezilya pazarını bu gelişmeler doğrultusunda şimdilik kapatan Trabzonspor’un takımın ihtiyaçlarını öncelikle Türkiye’den çözmek istediği belirtildi. Devre arası süresinin azlığını göz önünde bulunduran teknik direktör Ersun Yanal’ın yakın çevresine, “Alacağımız yabancının uyum ve tanıma süreci sorun olabilir. Önceliğimiz yerli olacaktır” dediği öğrenildi.
13.12.2008Kaynak : Fanatik
Bize Denils10 Lazım
Tayfun’un Portekizli görücüleri var13 Aralık 2008 10:59Nacional’ın takibinde
Trabzonspor’un genç oyuncusu Tayfun Bursaspor maçında görücüye çıkıyor. Portekiz liginde 5. sırada bulunan Nacional kulübü, Tayfun’u menajerlerine izlettiriyor.
Bursa’daki karşılaşmayı yakın takibe alan Portekiz Kulübünün menajerleri Tayfun ile ilgili kendilerine olumlu raporlar geldiğini belirttiler. Bursa’daki karşılaşmada Tayfun’un göstereceği performans, genç futbolcunun Avrupa hedefi ile ilgili hayallerinin gerçekleşmesine de zemin hazırlayacak
Brüls Sezon Sonu Alınacak
13 Aralık 2008 / 08:45
Belçikalı futbolcu devre arasında getirilirse 450 bin Euro yetiştirme bedeli ödenecek
Trabzonspor yönetiminin, Belçikalı Christian Brüls'ü devre arasında değil, sezon sonunda getirmeyi planlıyor.
Bordo-Mavili kulübe, Trabzonlu Menajer Adnan Demir tarafından önerilen ve izleyenleri kendisine hayran bırakan Brüls alınmak istendiğinde kulübü tam 1,5 milyon Euro bonservis bedeli talep etmişti. Bu oyuncuyu Anderletch ve Standart Liege gibi kulüpler de istiyordu. Bordo-Mavililer, Brüls ile anlaşmış, sonra da bir başka takıma kiralık olarak gönderilmesine karar vermişti. Bir Avrupa Birliği ülkesi olan Hollanda'nın Maastricht takımına gönderilen Brüls için kulübü Mons'a çok düşük bir ücret ödenmişti. Maastrciht kulübüyle de, “Brüls gelecek sezon Trabzonspor'a verilecek. Bu işlem karşılığında hiçbir şekilde maddi talepte bulunulmayacak” yazılı bir protokol imzalanmıştı.
Yetiştirme Bedeli Yüksek
Trabzonspor'da bir oyun kurucu sorunu baş gösterirken, Maastricht takımındaki performansı dikkatle takip edilen 20 yaşındaki oyuncu Brüls oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bıraktı.
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da iki kez oynadığı Belçika Ümit Milli Takımının oyuncusu Brüls için devre arasında transferinin mümkün olduğu ama bu durumda ilk kulübüne 450 bin Euro yetiştirme bedeli verilmesi gerektiğine işaret edildi. Oysa Avrupa Birliği'ne bağlı olan Maastricht'ın böyle bir sorunu bulunmuyor. Brüls'ün sezon sonu getirilmesi durumunda ise her hangi bir yetiştirme bedeli verilmeyecek. Trabzonspor yönetimi bu nedenle de hem Christian Brüls'ün biraz daha tecrübe kazanması, hem de yeni bir masraf kapısı açmamak için oyuncuyu sezon sonunda getirme kararı verdi.
Kaynak:
Transfer ZirvesiTarih: 13.12.2008 07:49:58 (1126 okuma)Trabzonspor’da Bursaspor maçından sonra transfer masaya yatırılacak. Brezilya dosyasını değerlendiren yönetim kurulu Ersun Yanal ve Özkan Sümer ile bir araya gelecek. Bordo-Mavili takımda Ersun Yanal takımın ahengini bozacak transfer istemezken özellikle sol kenar ve 10 numarada eksikleri olduğunu tekrarladı. Yanal’ın yönetime, “Forvete oyuncu istemem” dediği de öğrenildi.
Kaynak: TAKA GazetesiEn son antagonist tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 12:39.
Yorum
-
İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Beşiktaş taraftarını övüyorsunuz ya arkadaşlar pes doğrusu... Bu stadyumda taraftar öldürmediler mi ? Bu stadyumda daha geçen hafta Ankaraspor maçında rakip yönetim ve futbolcularına küfürler edip, sahaya atmadık yabancı madde bırakmayan onlar değil mi ? En önemli oyuncuları Delgadoyu yuhlayan, kendi futbolcularını en fazla baskı altında bırakan o taraftar grubu değil mi? Yalancıktan sosyal sorumluluk pankartları açıp, yabancı taraftar sitelerinden beste indirip söylemekle mi iyi taraftar olunuyormuş?
Ne mutlu Trabzonsporluyum diyene...
Kendi adıma konuşmak gerekir ise bu sene BJK-Kocaeli maçına gittim ve BJK taraftarının yapmış olduğu şovlara hayran kaldım.
BJK taraftarının kendisine değil.
Bunun dışında yukarı söylediklerinize bir çoğuna katılmakla beraber geçen sezonlarda bizde yönetimi istifaya,futbolcuyu ıslıklamaya hatta sahanın içersine girip rakip futbolcuya saldırmakla da biliniyoruz.
İğneyi kendine çuvaldızı .. derler o hesabı iyi yapalım.
Saygılar..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum