Bursaspor maçı ardından devam ederiz zaten bursa maçı sonra transfer hareketlenir toplantı falanda yapılacakmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı Teknik Direktör.
bu yazılanları gördükçe midem bulanıyor sinirlerim bozuluyor. büyük başkan sadri şenerden yabancı taraftar almasını istiyorum şiddetle.taraf
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yazılanları gördükçe midem bulanıyor sinirlerim bozuluyor. büyük başkan sadri şenerden yabancı taraftar almasını istiyorum şiddetle.
Gökhanlan Umut ise 5 yıllık daha imza atsınlar onlar bize lazım
Bunlarıda İstiyorsunuzdur sanırım.
Amaç takımı dağıtmak değil bazı insanlar gibi yenilgiden sonra istifa diye bağırmıyoruz eleştiriyoruz eleştiriye açık olacaksın çünkü eleştirilecek çok şeyin var Ersun Yenal.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe birde Colman Gönderilsin Çok güzel oynuyor
Gökhanlan Umut ise 5 yıllık daha imza atsınlar onlar bize lazım
Bunlarıda İstiyorsunuzdur sanırım.
Amaç takımı dağıtmak değil bazı insanlar gibi yenilgiden sonra istifa diye bağırmıyoruz eleştiriyoruz eleştiriye açık olacaksın çünkü eleştirilecek çok şeyin var Ersun Yenal.
Yorum
-
İlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal olucak zaten o Yenal değil.Yabancı teknik direktör ne yapabilir? gerçekçi ol.Ersun Yanal bizim en büyük şansımız şuan.
Ersun Yanal'la Yola Devam İsmi Doğru yazalım gerisi önemli değil.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
------------------------Sylva(Tolga)---------------------------
XxX(Serkan)-------Song------------Egemen(Giray)--------Cale--------
-----------------------Selçuk(Ceyhun)-----------------------------
Yattara-------------------Colman---------------------XxX(Barış)
------------Gökhan(İsaac)--------Umut(XxX)-----------------
Devre arasında yapılıcak iş belli 3 tane transfer bu kadar basit hadi yönetim göster kendini-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum