Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu transfer dönemi en çok başlık kapatan dönem olma yolunda rekora koşuyor galiba.

Bir Fatih Tekke muhabbeti var ki zaten, dillere destan. Anlamak da mümkün değil sol kanat ihtiyacı gözleri tırmalarken bu kadar kör biçimde Fatih diye tutturmak.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• NTVSPORGüncelleme: 03:42 TSİ 9 Ocak 2009 Cuma
      Trabzonspor'un transfer etmek için büyük uğraş verdiği tecrübeli futbolcu siyah-beyazlıların gece operasyonuyla Beşiktaş'ın yolunu tuttu.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin transferine onay verdiği Yusuf Şimşek için devreye giren Beşiktaş yönetimi, Bursasporlu yöneticilerle sıkı bir pazarlığa girdi. Gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sonucunda yeşil-beyazlılar Yusuf'u Beşiktaş'a vermeyi kabul etti.

Siyah-beyazlı kulüpten transferin detayları ile ilgili resmi herhangi bir açıklama yapılmazken, Bursaspor'un Yusuf Şimşek'e karşılık Aydın Karabulut, Tuna Üzümcü ve 600 bin TL alacağı öne sürüldü

Yusuf Şimşek'in ise transferinde yaşanan bu gelişmeler üzerine Antalya'da Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Daha önce Trabzonspor ile anlaşmaya olumlu bakan Yusuf'un, Bursaspor ile Beşiktaş kulüplerinin anlaştığını ve bu durumda kendisinin de yapacağı birşeyin olmadığını bordo-mavili kulübün yönetim kuruluna aktardığı belirtildi.

Yaşanan gelişmeler üzerine Antalya'daki Trabzonspor kampından ayrılan tecrübeli futbolcunun, bugün İstanbul'a gelmesi ve siyah-beyazlı kulüple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

arkadaslar ntv ciddi bir haber kanalidir.olmayan birseyi varsayimlarla kesinlik kazandi diye aciklayip güvenirliklerini yitirmezler.ayrica güncelleme saatide herseyi acikliyor.ne cnn ne ntv olmamis bir seyi oldu gibi gösteripte kendini gülünc duruma düsürmez diye düsünüyorum.cünkü cnn ve ntv gibi ciddi haber kuruluslari ne fotomac ne fanatik nede fotospora benzer.

Yorum

• Eger bu haberler dogruysa, cok buyuk prestij kaybi olacak...yonetim cok buyuk hata yapti..mesele yusuf un baska takima meselesi deyil,mesele iki saat icinde adamlarin elimizdeki oyuncuyu alip gitmeleri...biz boyle bisey yapmaya kalksak Sadri baskan hemen baslar centilmenlige sigmaz diye..bizde adamlarin elinden oyuncuyu alalim ama centilmen olmayalim..centilmenlikle sampiyon olunmuyor..
        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Fanatik gündemde Zafer Yelen var diyor ama, hiç de inandırıcı gelmiyor.

Yorum

• Ayni haber fotomacta da var..
            Yeniden Zafer Hemen harekete geçen bordo-mavili yönetim, Hansa Rostock'un sol açığı Zafer Yelen'i getirme kararı aldı.

Geri adım atmıştı
            Trabzonspor'da dün hareketli saatler yaşandı. Uzun zamandır Bursasporlu Yusuf Şimşek'i transfer etmeye çalışan bordo-mavili yönetim, bu futbolcunun Beşiktaş ile masaya oturması ile şok yaşadı. Ancak bu şaşkınlık kısa sürdü. Yönetim hemen Zafer Yelen için yeniden düğmeye bastı. Geçtiğimiz hafta bu transferde sona yaklaşan bordo-mavililer, futbolcunun sakat olduğunu öğrenince geri adım atmıştı.

Sakatlığı geçti
            Ancak Zafer'in Alman menajedi dün kampı ziyaret ederek yeni bir öneri getirdi. Futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığının altını çizen menajere "Eğer söylediklerin doğruysa ve bunu raporlarla kanıtlayabilirsen Zafer'i transfer edebiliriz" yanıtı verildi. Futbolcunun raporlarını inceleyecek olan yönetim son kararını verecek. 1986 doğumlu olan Zafer, geçtiğimiz sezon 2. lige düşen Hansa Rostock'ta oynuyor.
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Sadri Başkan sinirlenmiştir
              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Zafer sene başında geldi sonra da geri dönmedi mi?

Bence Sadri başkan silmiştir onu defterden.

Yorum

• Yusuf,Trabzonspor'da deniliyor,Beşiktaş'a gidiyor.

Fatih Tekke,Beşiktaş'a diyorlar inşallah bize gelir.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Isin komik tarafi, bu transfer bitti mi bilmiyorum ama, simdiden medyada "Besiktastan yilin calimi" mansetleri cikmis. Goren de sanir Yattara'yi sifir bonservisle aldilar. 700 bin ytl + aydin karabulut diyor medyaspor sitesi.

Rahmetli kemal sunal'in sahte kabadayi filminde rekabet ugruna pismaniyeyi 10 kurustan satip ticaret yaptim diye sevinmesine benziyor bu is

Herkes icin hayirlisi ne diyelim.

Yorum

• Yahu ben hala anlamıyorum, Delgado varken Yusuf'u ne yapacaklar?

Alternatif de 34 yaşında alternatif mi olur?

Yorum

• Biz en azından artık umudumuzu kestiklerimizi Bursaya verecektik ve 600 bin tl verecektik.Adamlar 700 bin Euro ve gelecek vadeden geçen sene bizi çok zorluyan Aydın Karabulutu ve sene başında umutla aldıkları belki çok para verdikleri Tunayı verecekler.Yıldırım Demirören hakikaten koca kafaymış.
                        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• ee şimdi yusuf ta gittiyse haber yapacak adam da kalmadı[İ] ![/İ] kimi alırız bundan sonra ???
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ee şimdi yusuf ta gittiyse haber yapacak adam da kalmadı ! kimi alırız bundan sonra ???
                            Fanatik bugün hemen bombayı patlattı hocam.Demek ki haberiniz yok.Zafer Yelen yeniden gündemimiz.
                            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Bu tüpçü arkadaş heddefe giden yolda her şeyi mübah görüyor demekki.Bu adamın akli dengesinin yerinde olmadığı uzun zamandır malumumuz da ahlaki dengeside bozukmuş demekki.
                              Yapılan iş ahlaksızlıktır,terbiyesizliktir,Trabzonspor bunu tüpçünün yanında bırakırsa ahanda buraya yazıyorum yazıklar olsun bize diyorum.
                              En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                              Erdal Hoş

Yorum

• çoğu renktaşında belirttiği gibi,
                                Yusuf'a değil,elde patlayan Adnan-Ergin ve Ferhat'a üzülüyorum
                                yedek kulubemiz 0 kapasitede kaldı yine.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X