Oynadığımız sisteme göre aslında sadece bir eksiğimiz gözüküyor. O da sol açık mevki.Fakat bizim asıl sıkıntımız bana göre ileri uçtaki bitiricilik zaafımız.Hemen hemen her maçta en az mutlak 3 gol pozisyonuna giren bir takımız. Fakat bunları değerlendiremediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz.Yani takıma Tabata da gelse Sol tarafa bir Yattara daha gelse ileri uçta kalitemizi artırmadığımız sürece değişen birşey olmaz.Öncelikle forvet oyuncularımızn kendine çeki düzen vermesi gerekir.Eksik mevki sol taraf için ise Murat Hacıoğlu diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tek forvetli kadro yapmayı bırakın artık...Geçen sene de herkes niye tek forvet oynuyoruz diye feryat edip 2 forvetli kadrolar yazıyordu.Forvetlerimizin ikisi de tek forvet oynayacak adamlar değil.Hem de son 3-4 haftadır forvetlerimizin biri diğerine asist yapıyor ve gol atıyoruz.Çalışan makinayı niye bozalım ki?..Selçuk ön liberoya geçse bile,Tabata'nın defansif olarak takıma birşey katmayacağı belli,oysa hem Selçuk hem de Colman defansif anlamda takıma yardım ediyorlar.Tabata'yı isteseydi Ersun Hoca,sezon başında Cernat'ı alırdık.Bize her mevkide oyunu iki yönlü oynayan adam lazım.Yani 10 numarasız sistemle oynuyoruz.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynadığımız sisteme göre aslında sadece bir eksiğimiz gözüküyor. O da sol açık mevki.Fakat bizim asıl sıkıntımız bana göre ileri uçtaki bitiricilik zaafımız.Hemen hemen her maçta en az mutlak 3 gol pozisyonuna giren bir takımız. Fakat bunları değerlendiremediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz.Yani takıma Tabata da gelse Sol tarafa bir Yattara daha gelse ileri uçta kalitemizi artırmadığımız sürece değişen birşey olmaz.Öncelikle forvet oyuncularımızn kendine çeki düzen vermesi gerekir.Eksik mevki sol taraf için ise Murat Hacıoğlu diyorum.
Hacıoğlu gözde zamanında iken bize burun kıvırıp gelmemişti,şimdi sürünsün sağda solda,bizde işi yok.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek forvetli kadro yapmayı bırakın artık...Geçen sene de herkes niye tek forvet oynuyoruz diye feryat edip 2 forvetli kadrolar yazıyordu.Forvetlerimizin ikisi de tek forvet oynayacak adamlar değil.Hem de son 3-4 haftadır forvetlerimizin biri diğerine asist yapıyor ve gol atıyoruz.Çalışan makinayı niye bozalım ki?..Selçuk ön liberoya geçse bile,Tabata'nın defansif olarak takıma birşey katmayacağı belli,oysa hem Selçuk hem de Colman defansif anlamda takıma yardım ediyorlar.Tabata'yı isteseydi Ersun Hoca,sezon başında Cernat'ı alırdık.Bize her mevkide oyunu iki yönlü oynayan adam lazım.Yani 10 numarasız sistemle oynuyoruz.Hastikoz
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynadığımız sisteme göre aslında sadece bir eksiğimiz gözüküyor. O da sol açık mevki.Fakat bizim asıl sıkıntımız bana göre ileri uçtaki bitiricilik zaafımız.Hemen hemen her maçta en az mutlak 3 gol pozisyonuna giren bir takımız. Fakat bunları değerlendiremediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz.Yani takıma Tabata da gelse Sol tarafa bir Yattara daha gelse ileri uçta kalitemizi artırmadığımız sürece değişen birşey olmaz.Öncelikle forvet oyuncularımızn kendine çeki düzen vermesi gerekir.Eksik mevki sol taraf için ise Murat Hacıoğlu diyorum.Hastikoz
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle forvet oyuncularımızn kendine çeki düzen vermesi gerekir.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabıcım ole dısounda artık oyle ısanya boyle oynaya oynaya euro 2008 samıonu oldu sen ımzanda ıdosun ne umuttan bıse ne ısaac ten ama gokhanın ts nın 12 golunde bayı var tabata umutu yuvarlar bıraıkr yabma abııcm
Tamam transfer yapılsın ama,sahadaki birinin yerine daha iyisi alınırsa transfer yapılsın.Ben Tabata'ya bir yer bulamıyorum sistem içinde,sistem değişsin diyorsunuz,bunu kabul edemem,takım ligde en çok puan alan takım,büyük ihtimal ilk yarıyı lider bitirecek,haydi sistemi değiştirelim...Niye?..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
.....herkes bi tabata turturmuş gidiyor....
..mantıklı düşününce tabata bize ne getirir ne iş yapar ilerisi için nasıl olur...kaç paraya alınır...takıma uyum sağlarmı...colman varken onu da almak nasıl olur bunları düşünmek lazım...
..birincisi ...şuan tabataya çok para isterler...hadi alındı ve şampiyon veya ikinci olduk ...şampiyonlar liginde takımın beyni olacak kapasitede değil harcarlar bu adamı avrupada....
...oynadığı kuluplerde huysuz disiplinsiz ..kaptanıyla kavga eden bi oyuncu trabzonda barına bilirmi hem antepda ağa kendisi burda ise ezilir ve bunu kaldıramaz performansı düşer...
...bunları yazarken antep de okuyan ve tabatayı canlı olarak bircok kez izleyen biri olarak yazıyorum....
..******bize şuan sol açık lazım sol açık....başka bişey lazım değil...illede oyun kurucu alınacaksa...aimar ...yıldıray...marcelinho kalitesinde adam alınmalı avrupa da ciddi tecrübesi olan bi oyun kurucu lazım bize ...
.....alınması artık çok zor ama ah şu alex meschini yok mu....tam bizim aradığımız adam......deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Ben, forumdaki genel kanının aksine, Tabata transferine karşıyım.
Genel olarak, Tabata gibi, Alex gibi forvet arkası oyuncu transferine karşıyım.
Bu ligde tek forvet taktiği gitmez bence. Anadolu takımlarına deplasmanlara gidildiğinde, genelde çok kötü sahalarda futbol oynanıyor ve bu tip oyuncular zaten çok sert oynayan rakip takımlar tarafından kolayca püskürtülüyor.
Çift forvetli taktikler bizim ligimize daha çok uyar bence. Ve zaten bir de Yattara gibi adeta forvet gibi oynayan bir sağ çizgi oyuncumuz varken, ofansif bir orta saha oyuncusu dengeleri bozar.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabata transferine ben de pek sıcak bakmıyorum. Çift forvete devam edelim.
Yalnız şöyle bir durum var.
Çift forvet + Yattara + Sol Açık olursa ortasaha Selçuk-Colman ikilisine kalacak. Bana uyar ama Ersun Hoca buna cesaret edebilir mi?A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum