Özer hakkında şuan için yaptığımız bütün yorumlar yanlış.hele sabredin bakalım şu transfer sezonu bir açılsın.işte o zaman göreceğiz özerin nereye gideceğini/gittiğini.
Birde şunu unutmayalım: bizim başkanımız Sadri ŞENER'dir.Bu zamana kadar yapmış olduğu icraatlar, yapacaklarının teminatıdır
Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
Şenol Güneş:"Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Şu anda ne Özer i suçlamaya hakkımız var ne kendimizi nede arkadaşlarımızı abilerimizi.
Ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz. Özer konuşmuş.Trabzonspor camiası adına güzel şeyler söylememiş olabilir ama şimdi bizim oyuncumuz değil ki...
Tamam bizim oyuncumuz olsun o zaman hakkında ki yorumlarımızı ona göre yaparız.
Yani belkide günahını alıyoruz??? Hiç bir şey belli değil ondan diyorum...
Valla deme sevgili kardeşim onun taraftarına bunun stadına bayılıyormuş transfer olacaksan ol parayı seçeceksen seç ama söylediğin laflarla kalbimizde yer etmişken şimdi ettiğin laflarlADa bir o kadar nefret kazanma ölceğimi bilsem o lafları etmem gider topumu oynarım ama o lafları etmem
Melih verecegim dediyse Fenere gider o zaten.. Bu roportaj da yeni he ortami hazirliyor yavastan, Trabzonsporluyum(!) ama Feneri yan cebime koy hesabi yapiyor da.. Onunla buyudugunu soyledigi Trabzonspor'da degil gitsin hayran kaldigi yerlerde top oynasin. Bize baska takimlar icin ayilip bayilan adam lazim degil hadi nas nas.. Dunyanin kac bucak oldugunu gorur artik o hayran kaldigi yerlerde..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Özer ne diyecekti ? "3 sene evvel Trabzonspor'un kapısından içeri alınmadım . Yazın 1.5 milyon euro bedeli çok görüp 20'ye yakın yeni transfere beni dahil etmediler" .
Trabzonspor'un şu an bile ciddi bir girişimi yok .
Bu forumda bile adı geçen kulüplerin neanderthal taraftarlarına ve tribünlerine methiyeler düzen bir çok insan gördüm . Bu takımın sembol oyuncuları değil mi bu gün bile net bir dille " x kulüpte oynamam , istanbula gitmem " diyemeyen . Kalkmış bunu Özer'den bekliyorsunuz . En azından birileri gibi kendi kafasına göre sözleşme yapmayacağından eminim .
Sorgulanması gereken yönetimlerimizin Özer konusundaki tutumudur . Bir futbolcu hayatı boyunca beni alın diye bir kulübün kapısında yatamaz .
Kadro konusuna gelince , Özer bu gün takımda olsa banko oynar . Birbirimizi kandırmayalım .
Şenol abi çok haklısın o cümleleri sarfetmemeliydi.
Peki şimdi bu cümlelere göre mi transfer yapar bizim Yönetimimiz?? Yoksa gerçekten ihtiyacımızın olduğu bölgeye Ersun hocanın direktifleriyle mi???
Yani Ersun hoca istedikten sonra Özer bize gelirse Ne yapacaz şimdi??? Yok ben istemiyorum oynamasın demeye hakkımız var mı ??? Ben cevaplıyım YOK
Onun için şu anda olayları zamanın akışına bırakalım derim. Bakalım daha neler göreceğiz.
Ömer Kardeşim zaten ben herhangi bir takımda oynamasına birşey demiyorum ki
bırak başka takımdan bizden nice futbolcular gitti İstanbul takımlarına ama ben ne Ali Kemal'den ne Kadir Özcan'dan böyle cümleler duymadım artık bize gelse de o sözler hafızamdan hiç silinmiycek yaşına da veremiycem o yaşta o kadar para kazanan insanın ağzından çıkanıda kulağı duymalı her şeyi anlarım ama aidiyetlerin dışına çıkıp bulunduğu ya da bulunmak istediği yerin teorisini yapmaya dayanamam neyse ya çok sinirlendim yolu açık olsun
Yorum