Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ozer iyi ama son aciklamalari ezikce.
    Bizim derdimiz kapali savunmalari acmak. Ozer adrese teslim pas yapabiliyor ama bu sorunu cozmez. Colman, Selcuk hatta Gokhan bu isi iyi yapabiliyor. Bize zor pozisyonlarda gol cikaran cok iyi bir golcu (Fatih) ve verkaclarla dikine oynayan bir 10 numara(Tabata) lazim.

Yorum

• Ozeri hep genis alanlarda oynarken gorduk. Kapanan takimlara karsi ne kadar etkili olur belli degil.

Bize gelse birkac hafta sonra `bu adam surekli top sisirmekten baska birsey bilmiyor` diyebiliriz...
      En son The_Storm tarafından düzenlendi; 15.12.2008, 02:54.

Yorum

• yönetim Fatih Tekke'yi almaz ise, en az onun kadar başarılı birisini alacağından şüphem yok, fakat asıl sorun şu ki;

alacağımız forvet, Fatih kadar kısa sürede uyum sağlayabilecek mi? tabiri yerindeyse cuk diye takıma oturabilecek mi... asıl dikkat düşünülmesi gereken konu budur. ayrıca, özkan sümer'in boş döndüğünü sanmıyorum brezilya'dan.
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öğrenmek istediğim transfer yönümüz güney amerika mı
          bilmiyorum sordum bu gece 23.00 da melten tvyi izleyin dedi..Özer ve lemi hakkinda kimse sallamasin dedi taratarin bilmedigi cok sey varmis...izliyelim bakalim su programi...

Yorum

• özer ilacımız değil. . .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özer ilacımız değil. . .
              bencede...bize daha acil sol acik ve 10 numara lazim.mümkünse bremenli diego ve antepli tabata tarzinda bi 10 numara..denilson gibide bi sol acik.

Yorum

• Sadri baskan, bu aksam tv8`de ekonomik kriz olsa da tenik direktor isterse bir transfer yapabilecegini soyledi.

Tek transfer yapilacaksa bu Tekke olmali...

Yorum

• Şu sivasın Tum'uni izledim. Bir Tum Tum'umuz yok valla.
                  Ah Tum ne yigitoymuşsun behh.
                  Attı gene iki gol. Bizimler son maçta yine TUM ladı.
                  BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Birilerini alalim da kim olacaksa olsun.

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ozer iyi ama son aciklamalari ezikce.
                      Bizim derdimiz kapali savunmalari acmak. Ozer adrese teslim pas yapabiliyor ama bu sorunu cozmez. Colman, Selcuk hatta Gokhan bu isi iyi yapabiliyor. Bize zor pozisyonlarda gol cikaran cok iyi bir golcu (Fatih) ve verkaclarla dikine oynayan bir 10 numara(Tabata) lazim.
                      Ben Tabata tarzında futbolculara uzun vadeli yatırım yapılmasına karşıyım .

Ortasahadaki mevcut problemlerimizi acil olarak minumuma indirmek için böyle futbolcu düşünülebilir fakat bu defa maliyet konusu ön plana çıkar . Tabata , istanbul takımları haricinde ligin en pahalı 3-4 futbolcusundan biri .

Açıkçası Tabata'dan çok çok daha ucuza aynı sınıfta bir çok futbolcu var . Yönetim elbette bu konuda gerekli araştırmaları yapıyordur .
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.12.2008, 03:33.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özer'i beğenmeyen arkadaşlar bugün oynanan Ankaraspor maçının gollerini LigTv'den izlemesini tavsiye ediyorum.

Yapmış olduğu 2 asistle şuanda toplam 10 asiste ulaştı.

Özer bizim aradığımız kanlardan bir tanesidir.

Çok kaliteli bir futbolcu.Orta sahanın her bölümünde oynayabilen kapasitede biri.

Bunun dışında sol açık arıyorsak eğer Aalborg ta oynayan 7 numaralı DUE(yanlış yazmadıysam) alırsak hem frikikçimiz hemde süper bir sol açığımız olur.

Tek sıkıntı DUE şampiyonlar liginde acayip piyasa yaptı.
                        Due'yle beraber Aalborg'da Brezilyalı Caca da ortasaha da çok etkili bir isim bu sene fiyatlarını üçe dörde katladılar.Norveç liginde ise Rosenborg'da oynuyan Tettey forumda bahsedilmiş bir isim şuan Everton,Blackburn gibi kulüplerin transfer listesinde,Steabek'de oynayan İsveçli Johan Andersson Norveç Liginde iyi işler yapıyor Alanzinho'ya yorum bile yapmaya gerek yok bu isimler ilerde elit takımlarda forma giyebilirler.Ama yönetimin ilk tercihi Brezilya ve sonrasında muhtemelen Belçika olacak.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Fatih Tekke !

Yorum

• ısrarla tekke diyorum...
                            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Ozer isminden artik biktim sahsen. Piyasa da o kadar iyi topcu var, yeterli takviyeler yapilsin kimin oldugu onemli degil.

Bu takimin orta sahasina 3-4 tane takviye sart. Bu takviyeler tamamlandiktan sonra forvet hattina da takviye dusunulebilir.
                              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 15.12.2008, 08:47.

Yorum

• biz hala gökhan ı bekleyelim tabata antep i sırtlasın
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X