Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sylva

Serkan-Song-Egemen-Cale
    Ceyhun
    Selçuk-Colman
    Yattara------------Alanzinho
    Gökhan

arkadaşın kurduğu takım... sene başı kaç tanesi biz de idi..
    eleştirenler siz cevaplayın. Hani yönetim bişe yapmıyo ya
    [ille d' 7]

Yorum

• Cisse heyecanı Şener ve Aksu, Roda’da forma giyen Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Sekou Cisse ile yakından ilgileniyor. Olmazsa ibre Rotterdamlı Poepen’e dönecek.

Avrupa turuna çıkan başkan Şener, Mahmut Aksu birçok isimle yakın temasa girdi. İlk durak olan Hollanda’da işe koyulan ikili Roda’da forma giyen Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Sekou Cisse ile ilgilenmeye başladı. Henüz 21 yaşında olan ve ülkesinin milli takım formasını 7 kez giyip 4 de gol atan futbolcu gelecek vaat ediyor. Cisse’nin sözleşmesi sezon sonunda da bitiyor.

fotospor
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Alanzinho Trabzon'da İddiası!

18 Ocak 2009 10:51

Devre arasında transfer çalışmalarını sürdüren ve Yusuf ile Leonardo'dan beklediği sonucu alamayan Trabzonspor gözünü bir başka sambacıya dikti.

Ara transfer sezonunda Yusuf'u Beşiktaş'a kaptıran, Ajaxlı Leonardo'dan da istediği sonucu alamayan Trabzonspor gözünü İskandinavya'da forma giyen bir başka sambacıya dikti.

Norveç basını bordo mavili ekibin Stabaek'in Brezilyalı oyuncusu Alanzinho için 35 milyon kronluk (yaklaşık 5 milyon dolar) bir teklif yaptığını öne sürdü.

Ülkede yayın yapan TV 2 kanalının spor servisinin haberine göre Bordo mavililerin Brezilyalı oyuncu için 30 milyon kronu gözden çıkardığını iddia ederken oyuncunun görüşlerine de yer verdi.

Alanzinho'nun konu hakkındaki "35 milyon çok büyük para. Trabzonspor'un bana sunduğu teklif de çok iyi. Benim ve ailemin hayatını garantiye alabilecek bir miktar" görüşlerine yer veren kanal ayrıca Stabaek takımının sportif direktörü, Norveç'in ünlü oyuncusu Sigurd Rushfeldt'in kuzeni olan Lars Bohinen'in açıklamalarını da yayınladı.

Bohinen konu hakkında "Pall Gunnarsson'u yeni sattık ve Alanzinho'yu şu anda satmamız uygun olmaz. Ancak onu satabilmemiz için Trabzonspor'un teklifini bir miktar daha arttırması gerekiyor" derken Alanzinho'nun çok değerli bir oyuncu olduğunu ve performamnsıyla kendisi için verilen miktarın hakkını vereceğini belirtti.

Kariyerine Brezilya'nın ünlü Flamengo takımında başlayan ve Norveç'te 2007 ve 2008 yıllarında yılın orta saha oyuncusu ve Norveç Ligi oyuncuları tarafından oylanan NISO yılın oyuncusu seçilen Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho) 22 Şubat 1983 doğumlu ve hücum hattının özellikle solunda olmak üzere her iki yanında da oynayabiliyor. 2008 yılında takımı ile tamamı ilk 11 olmak üzere 25 maça çıkan sambacı 9 gole imzasını atarak şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu.

Arkadaşlar aktifhaber diye bi siteden bunu buldum, ne kadar doğru bilmiyorum, paylaşmak istedim...
        Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• Bi benim adım geçmedi şu transfer döneminde yarında benim adımı yazarlarsa şaşırmıycam.Alınacaksa alınsın bir sol açık alınmıycaksa söylensin böyle böyle durumlar var alamıyoruz o zaman kimsede ümitlenmez 800 sayfa oldu hala tık yok sadece fısıltı haberleri
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• arkadaşlar haber fotomaç'ın uydurması değil bence. Aşağıda linkini verdiğim sitede de aynı şey yazıyor herhalde tahminimce.

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video

Yorum

• bir de şöyle bir sitede haberi var

Vi anbefaler deg å gjøre et nytt søk i søkefeltet. Det finner du øverst til høyre hvis du har åpnet denne siden på PC eller Mac.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayır . . .
                Şimdi Taka ve Karadeniz Turu ,
                Leonardo için son hamleYanal istiyor, Trabzonspor yönetimi Brezilyalı oyuncu için şartları zorluyorBrezilyalı oyuncunun Bordo-Mavili takıma gelmek istemesi Trabzonspor’un transferde elini güçlendirdi, yönetim bonservis bedelini 1 milyon euroya çıkartıp beklemeye geçti

O DA ÇOK İSTİYOR
                Trabzonspor’da ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmaları hızlanırken, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Avrupa’da arayışlarını sürdüren Mali Sayman Mahmut Aksu’nun Ajaxlı Leonardo için girişmelerini hızlandırdı. Leonardo’nun da Trabzonspor’a gelmeyi çok istemesi ve sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması Trabzonspor’un transferde elini güçlendirirken, Mali Sayman Aksu’nun gelecek hafta transferi olumlu ya da olumsuz sonuçlandırması bekleniyor.
                CEVAP BEKLENİYOR
                Gelinen noktanın ardından Leonardo’nun da Ajax’a faydalı olup olamayacağı Hollanda ekibinde tartışma konusu olurken, transfere onay verilmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Trabzonspor yönetimi Ajax yönetiminin yumuşaması karşısında transferi bitirmek için formül üretmeye çalışırken, şartların sonuna kadar zorlanması kararlaştırıldı. Trabzonspor yönetimi, Brezilyalı oyuncunun bonservisi için çıtayı yükseltirken, 1 milyon euroyu da gözden çıkarttı. Ajax yönetimine teklifi sunan Aksu, Hollanda ekibinden cevap beklemeye başladı
                -----------Hata yapmak stemiyoruzTrabzonspor Başkanı Sadri Şener, devre....Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, devre arası transfer yapmanın zorluklarını yaşadıklarını ancak belli isimler için girişimde bulunduklarını ifade ederek, “Tabiî ki devre arası oluncu fiyatlar uçuk oluyor. Ancak bütçemizi zorlamadan, iyi bir transfer gerçekleştirmenin peşindeyiz. Bunun için taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. Amacımız yeni transferimizi F.Bahçe maçına yetiştirmek” diye konuştu.--------------------------

Hollanda’da sıcak takipYoussouf Hersi dün akşam izlenirken, kulübü ile görüşme yapıldı.Trabzonspor, Leonardo ile birlikte Hollanda’da alternatif isimler için de girişimlerini sürdürüyor. Başkan Sadri Şener’in Genel Sayman Mahmut Aksu ile birlikte dün akşamki maçları takip ettikleri ve listedeki Twente’den Youssouf Hersi ile Utrecht’ten Cedric Van Der Gun için temasta bulundukları belirtildi. Bordo-Mavililer’in S.Roterdam’dan Rydell ve Feyenor’dan Digeo’yu da yakın temasta tutuyor.
                -------------------------
                Koptu Geliyor!Tarih: 18.01.2009 08:18:32 (2286 okuma) Başkan Şener’in yurt dışında bir oyuncuyla Türkiye’ye dönme hazırlığında olduğu iddia edildi.Sır Gibi Saklandı

Ligin ikinci yarısına mutlak bir transferle başlamak isteyen Trabzonspor’da arayışlarını yurt dışında sürdüren başkan Sadri Şener’in bugün bir oyuncuyla Türkiye’ye dönme hazırlığında olduğu iddia edildi. 5 gündür sayman Mahmut Aksu ile birlikte Hollanda, Almanya ve Polonya üçgeninde yaptıkları çalışma sonunda bordo-mavili takımın ihtiyacını giderecek sol dış oyuncuyla bütün şartlarda anlaşma sağladığı belirtiliyor.

Leonardo Olabilir!

Sır gibi saklanan bu transferin Ajax’lı Leonardo olma ihtimalinin de bulunduğu öğrenildi. Şener’in fiyat yükselmemesi için böyle bir çalışma yaptığı belirtildi. Bu arada önceki gün ulusal gazetelerde gündeme getirilen Bayern München’li Arjantinli oyuncu Soso’nun fiyatı kulübe 8 milyon Euro olarak bildirilince şaşkınlık yaşandı.

Kaynak: TAKA Gazetesi

Youssouf Hersi Bu oyuncu gerçekten süper benimde daha önce izlediğim bir oyuncu Cm oynarken dikkatimi çekmişti gerçekten çok iyi olur.Artık olmassada 1 tane sol kanat alıp gelecekler...
                TeVeZ Ap0
                RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• bu da haberin videosu, kötü ingilizcemle anladığım kadarıyla trabzonspor iyi bir teklif yaptı diyor alanzinho, dolayısıyla haber doğru...

Yorum

• bu yeni aldığımız veyahut aldığımız söylenilen kaleci hakkında malumatı olan var mı?

Yorum

• İlk olarak alajuan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar haber fotomaç'ın uydurması değil bence. Aşağıda linkini verdiğim sitede de aynı şey yazıyor herhalde tahminimce.

http://www.tv2sporten.no/fotball/tip...cle2513138.ece
                      Bunların hepsi birbirinin aynı. Hepsi birbirlerinden alıp alıp yazıyorlar.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunların hepsi birbirinin aynı. Hepsi birbirlerinden alıp alıp yazıyorlar.
                        videoyu da ekledim. Adam kendi söylüyor Trabzonspor iyi bir teklif yaptı diye...

Yorum

• sadri başkan bir futbolcuyla dönecek diyor bakalım kim olacak bu iddia da bu konuyu heyecanlandırır

Yorum

• İlk olarak alajuan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            videoyu da ekledim. Adam kendi söylüyor Trabzonspor iyi bir teklif yaptı diye...
                            Ekle abi merak ettim bizde bakalım.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• bir daha ekliyorum video linkini

Yorum

• bu alanzinho nun tipi biraz marcelinho yu andiriyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X