Onu bunu biLmem ama üc güzel yabanci alternatif var özer özer diye israr etmemize gerek yok ama gelirse icindeki Trabzonspor sevgisini gösterir ve bu sekilde gelirse inaniyorum ki cokta güzel maclar cikartir.. ama diyer sol kanat alternatifleri belli Fedo Mansare, Denilson de Oliviera,Alex.. bunlardan birini alirsalar takimin sol kanattaki ihtiyacini yeteri kadar karsilayacaklardir.. denildigi gibi birde ortasaha lazim onada suan icin en uygun isim bana kalirsa cernat yasi itibariyle ileriye dönük bir futbolcu olmiyabilir fakat kiralik yada 2 yillik sözlesmeyle belli bir dönem kullanilabilecek kapasitesi iyi bir fubolcu.. forvet hattina birsey demiyorum gökhan son maclarda gözle görülür bir performans yükselisi sagladi.. onun yanina daha teknik ve etkili bir isim getirilirse cok güzel maclara imza atacagina inaniyorum.
T®abzon'umSenden Uzak,Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
Bize Özer, Engin tarzı bir futolcu değil deneyimli bir sporcu gerek.
Song mantığında düşünebilen bir sporcu.
ahanda bende aynısını düşünüyorum
30 yaş civarı kariyeri belli 2 tane transfer bizi şampiyon yapar
Özer iyi futbolcu olabilir belki ama ben çok fazla abartıldığını düşünüyorum, olmasa da olur.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Belli bir süreden beri forumdaki bu konuya odaklandim.Burdaki arkadaslarin yorumlari gercekten harika.Futbol bilgileri gercekten cok üst noktada.Bu yüzden transfer olayi bitene kadar da izlemeyi düsünüyorum.
Simdi gelelim Özer olayina.Cocugu ilk basta burda tartisilirken tanidim.Belki iyi bir topcu olabilir.Hatta bizim sol acik olayina cözüm olabilir,amma onda eger birazda olsa fener sevgisi varsa bu is yatar arkadaslar.Benim bildigim sadri baskan eger özerin fenere sempati alayini duymussa özer olayi biter.Bir futbolcu üc sülük takim dan biri icin iyi seyler düsünüyorsa trabzonda isi yok.Bunu bukadar net yaziyorum.En güzel örnek Fatih Tekke, adam bir zaman nerdeyse fenere gidiyordu.Bu transferi kendide istemis.Bunu basina verdigi aciklamalardan okudum.Bu sebebten dolayi fatih in trabzona gelmeside hayal.Sadri baskan bu olaya sicak bakmaz.Ayrica su anda forvet olayina ben sicak bakmiyorum.Su anda takima alacagimiz hangi golcu gökhan dan daha iyi olacak.Bence su anda apilacak en iyi transfer sol acik.Gerci burada oynatabilecek topcumuzda var ama oda ersun hocanin tassarufunda bir sey.Baris bas baya orda oynar görüsündeyim.Bu sene fazla sans bulamadi.Sonucta futbol bu.Oynadikca tercübe kazanirsin.Eger tercübe deniliyorsa tabiki sol aciga Denilson harika olur.
saygilar,
Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.
Bence söylediklerinde alınacak bir durum yok..
Kariyerine daha göz önünde bulunan, avrupa kupalarına sürekli katılan
bir takımda devam etmek istediği belli. Bu Trabzonsporda olur tabii ki, ama
sanırım halen bu konuda net bir girişimimiz yok ki, temkinli konuşuyor Özer.
Ben Trabzonsporluyum 3 İstanbul eziğinde oynamam dese ve bizde Özeri almasak
çocuk 3 sezon daha Ankarasporda mı oynayacak (Bence yurtdışına rahat transfer olur da).
*Örnek, Mayıs 1992 doğumlu 1.85 boyunda harikulade profesyonel Trabzonlu, Trabzonsporlu
stoper bir tanıdığım var. Muhtemelen devre arasında Fenerbahçe altyapısına gidecek. Kendisine burada
şans vermeyenler, ilerde olurda profesyonel sözleşme yapınca arkasında söverler. Trabzonda torpil ve
benzeri organizasyonlar yüzünden ne kadar yıldız kaybettiğimizin farkında mısınız ?
Hayata bir kez geliyoruz ve herkes en iyi şekide değerlendirmek ister bu şansı. Daha önce iki kez kapısından
geri çevrildiği yer konusunda müsade edinde biraz kırgın olsun çocuk, biraz temkinli olsun..
Taraftar, transfere de el koydu!
EKLENME TARİHİ : 13.12.2008
Bu sezon takımla ilgili hayli duyarlı olan Trabzonspor taraftarları, güncel konulara da eğilmeye devam ediyor.
Bu sezon takımla ilgili hayli duyarlı olan Trabzonspor taraftarları, güncel konulara da eğilmeye devam ediyor. Karadeniz ekibinin tribünlerinin ortak buluşma platformlarından biri olan bordomavi.net, bu kez transfer için bir anket düzenledi. Taraftarlara, ‘Sizce hangi mevkiye takviye lazım?’ sorusu yöneltildi, savunma, orta saha ve forvet şıkları verildi. Oylamanın ilk saatlerinde ağırlık orta alan ve forvetten yana. Bu arada aynı site ‘Takımın penaltıcısı kim olmalı?’ diye bir anket de düzenlemiş, sonuçta Yattara seçilmişti.
FANATİK
gençlerbirliği'ndeki tarık daşgün'den (abilerimiz daha iyi bilirler onu,hatırlarlar) ali bilgin'e kadar olan süreç eğer özer'e bir şey öğretmemişse -ki ben bu yaşımda biliyorum az çok neler olacağını- öyle oyuncu bize gerekmez.kafası çalışmıyor demektir,çok lafını etse de profesyonel değildir o kadar da.fener taraftarı asla ama asla türk oyuncularla tatmin olacak bir taraftar grubu değildir.senede 10 gol 20 asistle oynasan gene de gözleri yabancı yıldız arar.türk oyuncu barınamaz orada.oynayanlar da orada yabancı bir oyuncu olmadığından dolayı oynuyor.(aurelio-selçuk) ama buna kafası basmıyorsa yapacak bir şey yok.trabzon-türkiye-dünya özer dolu ama bir tane trabzonspor var.kendi bilir.
ayrıca özer nasıl trabzonsporlu bilmiyorum sizlerin kriteri nedir.
ben 4 yıllık okulda okuyorum ve son senedeyim.biri bana gelse dese "trabzonsporda oynayacaksın (en azından desin ergin'in yerinde olacaksın ya da barış) ama okulu unut,sadece futbola vereceksin kendini,tahsili bırak" hiç düşünmem 4 senemi atarım çöpe.şimdi kim daha iyi trabzonsporlu?bunlar nasıl trabzonsporluysa maddi menfaat söz konusu olunca profesyonellik maymuncuğuna sığınıyorlar.
En son alper* tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 09:08.
TRABZONSPORDA futbol oynamak çok değerli bir olaydır.Sizi seven milyonlarca taraftar , TRABZONSPOR 'un her haliyle diğer kulüplerden farklı olması,Şehrin yalnız futbollan yatıp kalkması ve TRABZONSPOR AŞKI
Ben şahsen TRABZONSPORDA FUTBOL oynasam AMATÖR RUHLAN OYNAYAN PROFESYÖNEL FUTBOLCU OLURDUM.ne para ne araba TEK AŞK TRABZONSPOR.İşte bize böyle futbolcu lazım yok profesyonel topçuyum istanbul takımlarında oynarım bunları dile getirmeyecek ÖZ EVLAT Aranıyor!!
İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
gençlerbirliği'ndeki tarık daşgün'den (abilerimiz daha iyi bilirler onu,hatırlarlar) ali bilgin'e kadar olan süreç eğer özer'e bir şey öğretmemişse -ki ben bu yaşımda biliyorum az çok neler olacağını- öyle oyuncu bize gerekmez.kafası çalışmıyor demektir,çok lafını etse de profesyonel değildir o kadar da.fener taraftarı asla ama asla türk oyuncularla tatmin olacak bir taraftar grubu değildir.senede 10 gol 20 asistle oynasan gene de gözleri yabancı yıldız arar.türk oyuncu barınamaz orada.oynayanlar da orada yabancı bir oyuncu olmadığından dolayı oynuyor.(aurelio-selçuk) ama buna kafası basmıyorsa yapacak bir şey yok.trabzon-türkiye-dünya özer dolu ama bir tane trabzonspor var.kendi bilir.
ayrıca özer nasıl trabzonsporlu bilmiyorum sizlerin kriteri nedir.
ben 4 yıllık okulda okuyorum ve son senedeyim.biri bana gelse dese "trabzonsporda oynayacaksın (en azından desin ergin'in yerinde olacaksın ya da barış) ama okulu unut,sadece futbola vereceksin kendini,tahsili bırak" hiç düşünmem 4 senemi atarım çöpe.şimdi kim daha iyi trabzonsporlu?bunlar nasıl trabzonsporluysa maddi menfaat söz konusu olunca profesyonellik maymuncuğuna sığınıyorlar.
Alper iyi bir bölümdeysen 4 yılı çöpe atma bence
hele hele Ergin'in yeri için değmez,hadi Barış neyse...
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Alper iyi bir bölümdeysen 4 yılı çöpe atma bence
hele hele Ergin'in yeri için değmez,hadi Barış neyse...
yanlış anlamayın ama alper kardeşim az bile söylemiş. diğil bir futbolcunun yerine, trabzonda karın tokluğuna malzemeci yardımcısı olacaksın deseler ardıma bakmadan koşardım. heralde bende amatör ruhluyum ama olsun
bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Bu sezon takımla ilgili hayli duyarlı olan Trabzonspor taraftarları, güncel konulara da eğilmeye devam ediyor.
Bu sezon takımla ilgili hayli duyarlı olan Trabzonspor taraftarları, güncel konulara da eğilmeye devam ediyor. Karadeniz ekibinin tribünlerinin ortak buluşma platformlarından biri olan bordomavi.net, bu kez transfer için bir anket düzenledi. Taraftarlara, ‘Sizce hangi mevkiye takviye lazım?’ sorusu yöneltildi, savunma, orta saha ve forvet şıkları verildi. Oylamanın ilk saatlerinde ağırlık orta alan ve forvetten yana. Bu arada aynı site ‘Takımın penaltıcısı kim olmalı?’ diye bir anket de düzenlemiş, sonuçta Yattara seçilmişti.
Yorum