Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Size bahsettiğim 90 doğumlu mehmet öztonga ile görüştüm dün akşam yüzyüze... Giresunspor ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşmaya vardığını söyledi, ufak tefek pürüzler kalmış, sinan engin çok istiyormuş onu. Nasip olur da bu olay gerçekleşirse daha net izleyebilirsiniz artık TV lerden... geleceğin en yetenekli sol açığı
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Sol açığa eli ayağına dolaşmayan, adam eksiltebilen tecrübeli bir futbolcu alabilirsek bence yeterli olur. Bu isim Denilson olabilir mesela.

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özer'den bin kat daha iyi futbolcular var. Lütfen at gözlüğü ile bakmayın dünyaya.
        bir örnek verir misin?
        poetricus

Yorum

• Arkadaşlar, bugün maç günü yaklaşık 1,5 saat sonra çok önemli ve kritik maçımız var.. Kanımca maç bitene kadar şuradaki transfer tartışmasını bir kenara bıraksakta maç başlığında maçı konuşsak daha iyi olmaz mı?
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ah para olucak ..sol tarafa podolskiyi alicaz..hemde satis listesindee...takimi sampiyon yapmssa bisey bilmiyorum
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ah para olucak ..sol tarafa podolskiyi alicaz..hemde satis listesindee...takimi sampiyon yapmssa bisey bilmiyorum
              yani parayı verdiğin zaman gelecek zannetmiyorum...
              poetricus

Yorum

• ''Samet Aybaba, ikinci yarıda Engin’i oyundan aldı. Engin, soyunma odasının yolunu tutarken, yardımcı antrenörünün kendisine uzattığı eli itti. Ne de olsa büyük oyuncu!.. Bundan önceki antrenörü kovdurmuş adam. Ama, Gençlerbirliği’nde kral. Duyuyorum fısıltı gazetelerinden, bu tarz havalar kendisi ile Fenerbahçe ve Trabzonspor ilgileniyormuş da ondanmış. Eğer böyle bir futbolcuyu bu iki takım alırsa, zaten yanmışlar. Ama burası Türkiye. Belli olmaz bu işler..

Erman Toroğlunun yazısından bir pasaj...Aynen katılıyorum sakın ha alırsak ahengi bozar artist futbolcu bize yaramaz

Yorum

• mac basliyorda serdar bali ile haftalik iskence programi basladi...

Yorum

• mac basliyorda serdar bali ile haftalik iskence programi basladi...

Yorum

• bize denilson lazim degil adam 31 yasinda dag avrupada is bise yapamadi bize genc lazim 20,21 en cok 23 yasinda bir sol acik lazim cok iyi technik olan cabuk kosabilen lazim defansta da yardim etmesi lazim. Diyelim dentino yada wagner adam trabzonumus icin oynamasi gerek. Tek kariyeri icin oynayan lazim degil teamwork da oynamasi gerek. Teamwork da oynamasa tek trabzon kötülesir
                      En son tselamin tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 14:03.

Yorum

• Insallah özer bize gelmez ve fenere gider ..
                        Insallah oraya giderde sonu buraklar kazimlar zafer biryollar gibi olur .... ozaman görürüm onu ..

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Insallah özer bize gelmez ve fenere gider ..
                          Insallah oraya giderde sonu buraklar kazimlar zafer biryollar gibi olur .... ozaman görürüm onu ..
                          ben bunu anlamıyorum özer dedimi ben trabzonaa gitmem diye...adamın dayısı çıktı dediki: melih gökçek fenere gitmesini istiyomuş...ama özerden ben fenere gitmek istiyorum diye bişey söyledimi...neyse şidmilik bu başlıktan bursa maçının başlığına gelsin herkes
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Arkadaşlar son haberlere göre Özer Fenerbahçe ile anlaşmak üzere daha doğrusu bu iş artık imzaya kaldı
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• ben ozeri fenere gidince yok futbol hayatı bitecek yok klubede bekliyecek diyenleri anlamıyorum...ozer bize gelse belki bizde de kadroya giremeyecek...yarıca bunlar genç ve daha tam anlamıyla olgunlaşmamış topçular..buyuk takımlarda hemen eski takımında oldugu gibi oynayacaklar diye bir gayde yok...ama bize gelse iyi olurdu..en azından fenere gitmese de olur..
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• ya ne işiniz var özer le ibrahim akın ile brozek kardeşlerde gelirse durduramaz kimsebizibiri orta saha biri forvet ibrahim sol açık işte transfer

arkadaşlar her zaman söylüyorum istanbul sevdalısı futbolcu trabzonsporda oynayamaz

fenerbahçeden deniz beşiktaştan ali tandoğan galatasaraydan linkon alsınlar yeterlidir da
                                En son antagonist tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 17:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X