Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    carle ne yaa? bizimkiler alsa alsa cücüksipodan feyzullahı alırlar , neymiş efendim acele etmek istemiyolarmış iyi iyi bekleyin siz ilerde bir tarafınız tutuşunca sağda solda kalan artıkları kapışırsınız

Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır
    abi formundasın yine

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      carle ne yaa? bizimkiler alsa alsa cücüksipodan feyzullahı alırlar , neymiş efendim acele etmek istemiyolarmış iyi iyi bekleyin siz ilerde bir tarafınız tutuşunca sağda solda kalan artıkları kapışırsınız

Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır
      Heh kendileride geldi Bende öle diorum hamdi beyciğim.. carle kim
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• son durum nedir?açıklayıcı ve toparlayıcı bi durum

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son durum nedir?açıklayıcı ve toparlayıcı bi durum
          Ziya demişki carleye, sen geldin hoşgeldin,lakin ben seni denemeye tabi tutmadan takımımda oynatmam demiş. ama Ziya her an vazda geçebilirmiş denemekten. Denemedende alabilirmiş:

Son iki sezon çok ilginç transfer anılarımız oldu

Yönetim ve başkanımız sağolsun...

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            son durum nedir?açıklayıcı ve toparlayıcı bi durum
            Türk misafirperverliğin nadide örneklerini hem de bu çağda snuyoruz millete .
            Adam ta denizötesi mekanlardan geliyor; yedirip içirip geri yolluyoruz.
            Bir yemek de Riquelme'ye versek ya..
            Hiçbir şey olmasa havamız olur.
            Riquelme'yi beğenmeyen takım oluruz.
            Aynı Barcelona gibi.
            Sonra da gelsin başarılar.
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• SON DAKİKA;

Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı.

Ayrıntılar birazdan.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir dostumuzun dediği gibi şu saatten sonra sıfırdan yeni bir oyuncuyu takımın gündemine almasını beklemek hayalcilik olur.
                Daha önce kıyısından köşesinden gündeme gelmiş , bazı listelerde adı geçmiş oyuncular üzerine yoğunlaşmak lazım.

Ama Bofo olsaydı hiç fena olmazdı. Uzun süredir takip ediyorum.
                Fatih Tekke'den kat kat daha iyi oyuncu. Taraftarın biraz yüzü gülerdi hiç olmazsa.
                Niye gelmesinki? Transfer işi beceri işi,yetkili kişiler hızlı olurlarsa gayet rahat kampa yetişir transfer....

Mesela dediğin Bofo'ya teklif yapılsa koşa koşa gelir napcak Meksikalarda Avrupa varken...

Yorum

• Nihayet geldi haber!
                  Hoca istemedi anlaşılan ya da denemek isteyince iş olmadı
                  Daha iyisine bakmalıyız artık Aynı mevki şart değil daha farklı bi oyuncu bulunabilir Hep Scholes diyorum ya bu seferde Xavi diyeyim Hangi Xavi?Farketmez

Yorum

• eve yeni gelebildim sabahtan beri acaba bi 10 numaramız oldumu diye merak ediyordum ama degişen bi durum yok sanırım
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      SON DAKİKA;

Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı.

Ayrıntılar birazdan.
                      Ben artık şaşıramıyorum böyle şeylere

Yorum

SON DAKİKA;

Ayrıntılar birazdan.
                        sağlık olsun.menajeri yüzünden olmamıştır heralde adam 2 günde bütün türkiye'ye pazarladı oyuncuyu.bir de ziyaettin kaynaklı olabilir.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• - TRABZONSPOR, NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADI
                          - TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU VE TRANSFER KOMİTESİ ÜYESİ ABDULLAH BAŞER:
                          - "NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADIK VE OYUNCU GERİ DÖNDÜ"
                          - "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"

TRABZON - Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
                          Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile yapılan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmadı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor kurmayları anlaşma sağlayamadı ve Nick Carle ülkesine geri döndü.
                          Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, bugün oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu. Oyuncuyla ve menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Özellikle yabancı oyuncu transferinde çok titiz hareket ediyoruz" dedi.

Komedi
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ama gerçekten çok güzel bir haber..
                            Bugün aldığım en güzel haber...
                            Daha iyiisi her zaman bulunur...

hazır bunla anlaşmamışken şu u-21 hollandalı çocuğamı yönelsek
                            Hani champion un iki gündür söyleyip durduğu..
                            Drenthe miydi neydi?

Yorum

SON DAKİKA;

Ayrıntılar birazdan.
                              Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum...

Ayman,Musampa...Gitmeler geri gelmeler...Bir de gidip de dönmeyenler var.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sağlık olsun.menajeri yüzünden olmamıştır heralde adam 2 günde bütün türkiye'ye pazarladı oyuncuyu.bir de ziyaettin kaynaklı da olabilir.
                                Bence daha iyi bi adam geliyo. Hepimizi memnun edecek. Umarım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X