Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Heh kendileride geldiİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecarle ne yaa? bizimkiler alsa alsa cücüksipodan feyzullahı alırlar , neymiş efendim acele etmek istemiyolarmış iyi iyi bekleyin siz ilerde bir tarafınız tutuşunca sağda solda kalan artıkları kapışırsınız
Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır
Bende öle diorum hamdi beyciğim.. carle kim

O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Ziya demişki carleye, sen geldin hoşgeldin,lakin ben seni denemeye tabi tutmadan takımımda oynatmam demiş. ama Ziya her an vazda geçebilirmiş denemekten. Denemedende alabilirmişİlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson durum nedir?açıklayıcı ve toparlayıcı bi durum
:

Son iki sezon çok ilginç transfer anılarımız oldu
Yönetim ve başkanımız sağolsun...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Türk misafirperverliğin nadide örneklerini hem de bu çağda snuyoruz millete .İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson durum nedir?açıklayıcı ve toparlayıcı bi durum
Adam ta denizötesi mekanlardan geliyor; yedirip içirip geri yolluyoruz.
Bir yemek de Riquelme'ye versek ya..
Hiçbir şey olmasa havamız olur.
Riquelme'yi beğenmeyen takım oluruz.
Aynı Barcelona gibi.
Sonra da gelsin başarılar.
Yorum
-
Niye gelmesinki? Transfer işi beceri işi,yetkili kişiler hızlı olurlarsa gayet rahat kampa yetişir transfer....İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir dostumuzun dediği gibi şu saatten sonra sıfırdan yeni bir oyuncuyu takımın gündemine almasını beklemek hayalcilik olur.
Daha önce kıyısından köşesinden gündeme gelmiş , bazı listelerde adı geçmiş oyuncular üzerine yoğunlaşmak lazım.
Ama Bofo olsaydı hiç fena olmazdı. Uzun süredir takip ediyorum.
Fatih Tekke'den kat kat daha iyi oyuncu. Taraftarın biraz yüzü gülerdi hiç olmazsa.
Mesela dediğin Bofo'ya teklif yapılsa koşa koşa gelir napcak Meksikalarda Avrupa varken...
Yorum
-
Ben artık şaşıramıyorum böyle şeylereİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA;
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı.
Ayrıntılar birazdan.
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
sağlık olsun.menajeri yüzünden olmamıştır heralde adam 2 günde bütün türkiye'ye pazarladı oyuncuyu.bir de ziyaettin kaynaklı olabilir.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA;
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı.
Ayrıntılar birazdan.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
- TRABZONSPOR, NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADI
- TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU VE TRANSFER KOMİTESİ ÜYESİ ABDULLAH BAŞER:
- "NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADIK VE OYUNCU GERİ DÖNDÜ"
- "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
TRABZON - Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile yapılan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmadı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor kurmayları anlaşma sağlayamadı ve Nick Carle ülkesine geri döndü.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, bugün oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu. Oyuncuyla ve menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Özellikle yabancı oyuncu transferinde çok titiz hareket ediyoruz" dedi.
Komedi
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum...İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA;
Ayrıntılar birazdan.
Ayman,Musampa...Gitmeler geri gelmeler...Bir de gidip de dönmeyenler var.
Yorum
-
Bence daha iyi bi adam geliyo. Hepimizi memnun edecek. Umarım...İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağlık olsun.menajeri yüzünden olmamıştır heralde adam 2 günde bütün türkiye'ye pazarladı oyuncuyu.bir de ziyaettin kaynaklı da olabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum