Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar oyuncu falan önermeyin yaa.Şimdi görüp gene cavcav alacak yine tutşacağız burda

Yorum

• vay be cavcava bak adam ölmeden bi şampiyonluk goreyim diyor anlaşılan
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Dudek kabul etmedi!

Yurt dışında 10 numara ve kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Liverpool'un Polonyalı kalecisi Dudek'ten olumsuz cevap aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yurt dışında ağırlık veren Bordo-mavili kulüp, gelen raporları tek tek değerlendiriyor. Yardımcı antrenörleriyle birlikte yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Doğan, 10 numara ve kaleci arayışları doğrultusunda FC Liverpool Kulübü'nün Polonyalı kalecisi Dudek için yaptığı transfer teklifine olumlu cevap alamadı. Türkiye'de futbol oynamak istemediğini söyleyen Dudek, Trabzonspor'un transfer teklifini geri çevirdi.

Trabzonspor ile sözleşmesi bulunmasına rağmen sezon ortasında ülkesine dönen ve futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak'ın, milli takımdan arkadaşı olan Dudek'in bu kararı vermesinde etkili olduğu belirtildi. Öte yandan Polonyalı kaleciden olumlu yanıt alamayan Trabzonspor'un yurt dışında kaleci arayışlarını sürdürdüğü, bu araştırmalardan sonuç alamaması halinde Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba ile masaya oturulacağı öğrenildi.
        16.06.2007
        Kaynak : İHA

Ya yemeyin bizi ya Dudek kendi sitesinde Real Madrid den teklif aldıgını ve büyük oranda anlaştıgını söyledi teklif yapmıslarmıs komik demek istiyorlarki biz Dudeki de getirmek istedik ama işte Cordoba oldu.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bence ancak oğlu ya da torunu görür

Yorum

• İlhan Cavcav dan korkulur.
            Bizim Nuri Başkana bile imza attırır o adam

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlhan Cavcav dan korkulur.
              Bizim Nuri Başkana bile imza attırır o adam

Attirmadigi ne malum..
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• TRABZONSPOR transfer de hep agzı yandı ıyı futbolcuları para yok dıye alamıyoz ondan sonra takımdan sampıyonluk beklıyoz

insallah seneye sampıyon oluruz her sene o umutla yasıyoz
                OF luyuz direkt ALLAH a bağlıyız

Yorum

• O umut çoktan kül oldu bende. İnşallah şampiyonlar ligine katılabiliriz bu sene..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• ZD Albayrak'la görüşüp G.Amerika'ya gitmek için izin istemiş.Çok iyi bir kaç adam duyumu aldım demiş.İstermisin şimdi buda Lemi Çelik,F.Kanca gibi Brezilya'ya kapak atıp iki ay o karnaval senin bu karnaval benim dolaşıp hiç bir futbolcu BEĞENEMEDEN yurda dönsün.Naapsın fakir,Avrupa'da istediği manntalitede futbolcu kalmamış,Avustralya'dan gelende de bulamamış.Afrika'dan elimde çok var deyip renk olsun diye şili,paraguay,arjantin dolaşmak onunda hakkı.Gez dolaş ZD,bulmuşsun böyle bir yönetim,sonuna kadar söğüşle....
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Attirmadigi ne malum..
                      Bence sorun yok keşke attırsa... bonus olarak Ziya yı verelim diyeceğim ama Cavcav yemez
                      Gelen de gideni aratmaz kanımca....

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O umut çoktan kül oldu bende. İnşallah şampiyonlar ligine katılabiliriz bu sene..
                        şamipiyonlar ligine katılmayı umuyorsak şampiyonluğuda ummamız lazım )

şöyle değiştirsek iyidir sanırım umarım intertotoya katılabiliriz

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ZD Albayrak'la görüşüp G.Amerika'ya gitmek için izin istemiş.Çok iyi bir kaç adam duyumu aldım demiş.İstermisin şimdi buda Lemi Çelik,F.Kanca gibi Brezilya'ya kapak atıp iki ay o karnaval senin bu karnaval benim dolaşıp hiç bir futbolcu BEĞENEMEDEN yurda dönsün.Naapsın fakir,Avrupa'da istediği manntalitede futbolcu kalmamış,Avustralya'dan gelende de bulamamış.Afrika'dan elimde çok var deyip renk olsun diye şili,paraguay,arjantin dolaşmak onunda hakkı.Gez dolaş ZD,bulmuşsun böyle bir yönetim,sonuna kadar söğüşle....

öle deme mentalitenin beşiği güney amerikadır
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ZD Albayrak'la görüşüp G.Amerika'ya gitmek için izin istemiş.Çok iyi bir kaç adam duyumu aldım demiş.İstermisin şimdi buda Lemi Çelik,F.Kanca gibi Brezilya'ya kapak atıp iki ay o karnaval senin bu karnaval benim dolaşıp hiç bir futbolcu BEĞENEMEDEN yurda dönsün.Naapsın fakir,Avrupa'da istediği manntalitede futbolcu kalmamış,Avustralya'dan gelende de bulamamış.Afrika'dan elimde çok var deyip renk olsun diye şili,paraguay,arjantin dolaşmak onunda hakkı.Gez dolaş ZD,bulmuşsun böyle bir yönetim,sonuna kadar söğüşle....
                            bunu nereden duydun
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu duyumları neden biz alamıyoruz =)

Yorum

• bizimkiler şu Copa America yı izlesinler öyle karar versinler biraz futbolcu görsün ziya
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X