Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRANSFERİ KAPATTIK
    Basın Sözcüsü Kafkas, kadrolarının gelecek sezon için yeterli olduğunu söyledi...

Çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyleyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Yönetim olarak transferi noktaladık" dedi...

ALTERNATİFLİ KADRO
    Trabzonspor?da yeni sezon öncesi transfer defteri kapatıldı. Futbol Federasyonu?nun yabancı sayarısı serbest bırakmaması üzerine planları alt üst olan Trabzonspor yönetimi, transfere şimdilik noktayı koydu. Bordo-Mavili ekibin Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyledi. Kafkas, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bir takıma sahip olduklarını belirtirken, "Yaptığımız transferler ile de alternatifli bir kadro oluşturduk" dedi.
    ŞAMPİYONLUK İÇİNİ
    Kafka, kaleci konusunda da Jefferson ve Tolga?ya güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz sezon bu arkadaşlarımız takımı sırtladı. Şimdi de onlara güvenimiz sonuz. Hocamız da kamptaki performanslarından son derece memnun. Ayrıca Kayserispor?dan çok formda bir Tayfun geri geldi" diye konuştu. Kafkas, Trabzonspor?un oturmuş kadrosunda yeni sezonda zirve yarışında iddialı olacağını da söyledi.

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      lavezzinin ortası, martin palermo gerilerden uçarak kafayı vuruyor, gooooooool fb=0 / ts=2
      ercan tanerin anlatımından da süper olur, düşünün maçta kadıköydeymiş, tadından yenmez valla
      herkese iyi geceler...

Abi Palermo bir nebze tamam... Ama sen inanıyormusun lavezzi nin geleceğine, hadi geldi diyelim en az 6 mil euro ya mal olur bu adam.....

Olur işallah da ben utanırım..
      Ama çok zor be abi
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• rasmuty kardesim hic birseye inanma...lavezzi gelecekmis...ha dogrudur verirsen en azindan 7 mio euro alirsin tabi...ama vermiyeceklerine göre bi ... alamazlar
        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

lavezzinin ortası, martin palermo gerilerden uçarak kafayı vuruyor, gooooooool fb=0 / ts=2
          ercan tanerin anlatımından da süper olur, düşünün maçta kadıköydeymiş, tadından yenmez valla
          herkese iyi geceler...
          yahu abi bukadar üstümüze gelme bu forum kaldırmaz bunu )

Yorum

• Bu takım 3 yabancı oyuncu oyuncuyu bir seferde nasıl alacak ? ( kontejan )

Hadi aldı diyelim. Bunu neden 15 gün önce yapmadı.

Neyse Ağustosta transfer yapmaktan iyidir. İnşallah Pazartesi bu iş biter. Benim için Lavezzi olmuş olmamış çok önemli değil. Yeterki yapılan transferler ihtiyacımız olan oyuncular olsun.

Yorum

• İnanmayın arkadaşlar yaa es keza arjantinden gelir bi topçu ne idüğü belirsiz gelir zaten sonrada ben demiştim işte diye dolanırlar ortalıkta.. Bırakın transfer yapılıcaksa öğrenirsiniz zaten..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takım 3 yabancı oyuncu oyuncuyu bir seferde nasıl alacak ? ( kontejan )

Hadi aldı diyelim. Bunu neden 15 gün önce yapmadı.

Neyse Ağustosta transfer yapmaktan iyidir. İnşallah Pazartesi bu iş biter. Benim için Lavezzi olmuş olmamış çok önemli değil. Yeterki yapılan transferler ihtiyacımız olan oyuncular olsun.
                Yahu bitermi pazartesi ya...?
                Pek ümitlenmeyelim de pazaretsi hayal kırıklığı olabilir

Hem neyinize yetmiyo bu kadro
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• neyse kısa da olsa bir mutluluk yaşadık lavezzi bencede hayalden öteye gitmez adamı Bremen istemiş diye biliyoruz tabi gerçekse

1. si Bremen istemişse bize neden gelsin
                  2. si Hadi Bremen istemedi biz o parayı nerden bulacağız
                  3. Sü hadi bulduk diyelim o parayı çoktan arjantinden Brezilyaya geçmiş karnavalda yemişlerdir Şuan bir karnaval varmı bilmiyorum ama en azından Transfer karnavalı var
                  4.sü Yok

Yorum

• Bunu biyere yazın bu yönetim anca transfer mevsiminin bitmesine birkaç gün kala transfer yapar.. Ne pazartesinden bahsediyosunuz??
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnanmayın arkadaşlar yaa es keza arjantinden gelir bi topçu ne idüğü belirsiz gelir zaten sonrada ben demiştim işte diye dolanırlar ortalıkta.. Bırakın transfer yapılıcaksa öğrenirsiniz zaten..
                      aynen.....
                      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

arjantinli*2 ve bir kaleci, pazartesi dananın kuyruğu kopuyor.
                        bu dedikleri olmazsa sittin sene benden oy moy alamazlar, aralık bunları bitirir.
                        Bu gaz foruma üç gün yeter.

Yorum

• abi kim bekleyecek pazartesiyi şimdi neyse inşallah olurda beklediğimize değer
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu gaz foruma üç gün yeter.
                            pazartesi transfer olmasa yine gireriz birbiriimize
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Nuri Albayrak iki tane yıldız oyuncu getirsin, bonservisleri onun olsun.
                              Bu taraftarı bu beklentiye sokan kendileri . Ondan daha zengin başkan yok.
                              Ne yapıp ne edip en azından bir oyuncu kazandırmaları gerekir.
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 01:09.

Yorum

• o is pazartesine kalmaz yarın gazetede haber cıkar bizimkilerde cumartesi haberi yalanlar
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X