Eh be Ziya ne diyeyim ben sana? Adam taa Avusturalya'dan gelmiş sen alıp deneyeceğim diyorsun. Tövbe tövbe..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Eğer denildiği gibi adamı biz çağırmadıysak denemeyi istemek bence en doğal hakkımız. Adamın kariyerindeki gol sayısı Hüseyin'İnkinden fazla değil. Üstelik Hüseyin geriye Carle ise ileriye dönük orta saha oyuncusu olmasına rağmen.
Denemeyi istemek normal.
Zorla alacak değiliz ya adamı, işine gelirse.
Yorum
-
Evet Çok ciddi Arjantinden Martin Palermo geliyo gelirkende yanında Riquelmeyi getiriyomuş hadi hayırlı olsun takımaİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader ciddi misin?
bırakın şu hayalleri ya gerçek hayata dönün...
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- TRABZONSPOR, NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADI
- TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU VE TRANSFER KOMİTESİ ÜYESİ ABDULLAH BAŞER:
- "NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADIK VE OYUNCU GERİ DÖNDÜ"
- "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
TRABZON - Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile yapılan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmadı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor kurmayları anlaşma sağlayamadı ve Nick Carle ülkesine geri döndü.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, bugün oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu. Oyuncuyla ve menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Özellikle yabancı oyuncu transferinde çok titiz hareket ediyoruz" dedi.
Komedi
transferde çok titiz çalıştıkları adnan dan jabi den belli değil mi
biz ancak kabalakspordan şeyhmuzu alırız
bu arada bilmemnesi b.kl. gençlerbirliği bile martin palermoyu almış
Yorum
-
bu haberler doğru muİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Çok ciddi Arjantinden Martin Palermo geliyo gelirkende yanında Riquelmeyi getiriyomuş hadi hayırlı olsun takıma
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Hamdi Bey bizimkiler alsa alsa kimi alcakki zaten???İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferde çok titiz çalıştıkları adnan dan jabi den belli değil mi
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Çok ciddi Arjantinden Martin Palermo geliyo gelirkende yanında Riquelmeyi getiriyomuş hadi hayırlı olsun takıma
yalanın da bu kadarı
Yorum
-
müthiş titizler djokaj musampa da meyveleri ah canım gariplerim a.blnzı verir de görüsünüzİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferde çok titiz çalıştıkları adnan dan jabi den belli değil mi
biz ancak kabalakspordan şeyhmuzu alırızEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Doğruymuş.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadnan 25 i aldı resmi sitede yazıyor..
E hayırlı olsun!
Adnan 25 numarayı giyecek
Kulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.

Yorum
-
evet doğru!Nuri bizzat amcam olur hadi hayırlı olsunİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haberler doğru mu
töbe töbe
ciddi değilim tabi biraz sinirlendim o kadar....
Yorum
-
Keşke doğru olsa.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haberler doğru mu
Yorum
-
İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri daha vardı aynı böyle gelip gitmişti yok o bide idmana hatta bide maca çıkmıstı neomela mıydı öyle bişeydi...
Hey allahım ya sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ki...
(9 numarayı adnandan almıslar.Şimdi bu yeni bi forvet mi geliyo demek acaba?)
sakın fatih tekke geliyor olmasın
Yorum
-
nasıl anladın yalan olduğunu bak şimdi çok utandım yaİlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalanın da bu kadarı
ciddi diilim diyorum dimi?
Yorum
-
bu kadar karamsar olmaİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferde çok titiz çalıştıkları adnan dan jabi den belli değil mi
bu arada bilmemnesi b.kl. gençlerbirliği bile martin palermoyu almış
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum