Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ürkek güvercin tolga zengin

şikeci cordoba

adı büyük futbolu küçük insan musa büyük

inceci çağdaş

marangoz hasan

kasap ayman

çökmüş ferhat

torpilli celaleddin

fbyi yıkan adam kecelinho

2.lig topçusu adnan

küme dişen jabi

artık serkan balcı

çılgın santrafor ersen martin

gladyatör ziya doğan

mütahit nuri

ekonomist haşim

biz bunlarlamı şampiyon olacağız
    utanç tablomuz

Yorum

utanç tablomuz
      Bu kadar kendini belli etmeseydin yaaa
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadar kendini belli etmeseydin yaaa
        benim ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUM YOK BİRİLERİ HATA YAPACAK DİYE CEZASINI BİZ ÇEKEMEYİZ UYARMAK GÖREVİMİZ YOKSA BURDA NE İŞİMİZ VAR KAPATALIM FORUMU O ZMAN

Yorum

• valla cordoba hakkında yorum yapmak istemem çünkü adamın yediği hatalı golleri bi bakında görün nasıl düşmüş antalya.........

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TOM UYAR MI?

Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlayamayan Trabzonspor’a şimdi de Utrecht’in 10 numarası Tom Caluwe önerildi

DENEME ZANNETTİ
            Transferde özellikle 10 numara ve kaleci arayışı içerisinde olan Trabzonspor’da dün hareketli saatler yaşandı. Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlanamadı. Bordo-Mavili kulüpten asgari bir fiyat talep eden Şili asıllı futbolcuyla anlaşma sağlanamaması üzüntü yarattı. Kontenjan nedeniyle bekletilmek istenen Avustralyalı oyuncu bunu deneme olarak algılayınca ipleri kopardı ve menajeri tarafından G.Birliği’ne imza attırıldı.

ZİYA DOĞAN İZLEDİ
            10 numara arayışlarını sürdüren Trabzonspor’a Belçika’nın Utrecht kulübünde oynayan Tom Caluwe önerildi. Belçika’da yaşayan Yattara’nın Trabzonlu FİFA menajeri Adnan Demir bordo-mavili takıma Tom Caluwe yi önerdi. Demir TAKA’ya yaptığı açıklamada Tom’u teknik direktör Ziya Doğan’ın da gelip izlediğini belirterek, “Ben Trabzonluyum ve Trabzonspor’luyum, eğer 10 numara almak istiyorlarsa Tom’u kaçırmasınlar. Bu oyuncuyla şimdi G.Saray da ilgileniyor” diyerek uyarıda bulundu. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu her iki ayağını da mükemmel kullanıyor.
            Belcikanin utrecht kulubu de mi varmis? benim bildigim Utrecht Hollandadaydi???????
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Cordoba alinacaksa onun yerine efsane kalecimiz Senol gunesi geri alalim kaleye hem bedava hem Trabzonsporlu Hem Trabzonlu cordobadan su an bile bir eksigi yoktur.

Yorum

• vollst. Name:Özer Hurmaci
                geboren am:20.11.1986
                Nationalität: Türkei
                Größe:174 cm
                Gewicht:65 kg

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486

Bu çocuğun KEsinlikle bizim takıma dahil edilmesi lazım o yüzden bende bu msj tekrar koydum gereçkten çok kaliteli genç bir isim en önemliisi Trabzonlu ve Trabzonspor Formasını giymek istiyor bu Futbolcu için taraftr olarak yönetime iletelim takımıza dahil edilsin hemen bence arkadaşlara gündemden düşürmeyelim ...

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belcikanin utrecht kulubu de mi varmis? benim bildigim Utrecht Hollandadaydi???????

Muhahah aynen ya bende onu diyecektim simdi, Reziller
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Hala Daha Anlamayanlar Var Bu YÖnetİm Ve Hoca GÖz Boyamak İÇİn Transfer Yapiyorlar Sonra BaŞariz Oluncada Şİmdİden Bahanelerİnİ Hazirliyorlar Paramiz Yoktu İstedİĞİmz TopÇulari Alamadik Kerİz Sandi Bunlar

Yorum

• Adem ve Volkan ağabeyler Avrupa'da oynayacak düzeyde. Adem ağabeyi Trabzonspor bize nasıl vermiş bilmiyorum ama çok da iyi olmuş.. Hürriyet Ağabey ve Anıl da çok yetenekli. Takımdaki rekabet de kaliteyi artırıyor.
                      ÖZER HURMACI DİYOR HA

Yorum

benim ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUM YOK BİRİLERİ HATA YAPACAK DİYE CEZASINI BİZ ÇEKEMEYİZ UYARMAK GÖREVİMİZ YOKSA BURDA NE İŞİMİZ VAR KAPATALIM FORUMU O ZMAN
                        Ne alaka anlamadım
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu rotanın Cordoba'ya döndüğünü doğruladı. Baturoğlu "Şu anda Martinez konusu kapanmak üzere. Cordoba ve diğer kaleciler ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak tek isim Cordoba'dır ama çok daha iyi bir kaleci bulursak onu alırız" dedi.

arkadaşlar bu demeç sanki cordoba dışında bir kaleciye mesaj gibi son cümleye dikkat ediniz .. ben hala martinez veya benzer bir kaleci diyorum ..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu rotanın Cordoba'ya döndüğünü doğruladı. Baturoğlu "Şu anda Martinez konusu kapanmak üzere. Cordoba ve diğer kaleciler ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak tek isim Cordoba'dır ama çok daha iyi bir kaleci bulursak onu alırız" dedi.

arkadaşlar bu demeç sanki cordoba dışında bir kaleciye mesaj gibi son cümleye dikkat ediniz .. ben hala martinez veya benzer bir kaleci diyorum ..
                            Abi bunlar Martinez veya baska kaleci alamaz yetenek yok cordobayi alirlar Tolgaya abilik lafida yalandan baska bisey degil

Yorum

• ruh hastası başkan eski ruhu geri getirecek
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• cordobaya hayır özere evet
                                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X