Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS kontejanı bomboş olduğu için ilgilenio eğer acele eetmezsek alırlar
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen hayatında kaç kere izledin de kazma olduğuna karar verdin?
      E şöle bir soru sorayım o zaman

Trabzonsporumuzun böyle şüpheli bir transfer yapma lüksü varmı?

Hele hele bu kadar tartışılmış ,Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmiş ve başkanı 2 adet 10 milyon dolarlık yıldız futbolcu sözü vermişken?

ya tutarsa işi bize yakışır mı?
      En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 21:22.
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• üstad gelmiş selamlar.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gs li kime sorarsan sor başkanından taraftarına... o kim ya diyeceklerdir.. bence

Zaten şimdi Hamdi Bey adlı üyemiz gelir " Carle kim laa.. Bizimkiler alsa alsa cücüksipordan Feyzullahı alırlar der ve forumu takibe başlar

Yorum

E şöle bir soru sorayım o zaman

Trabzonsporumuzun böyle şüpheli bir transfer yapma lüksü varmı?
            yahu biz izlemedik
            transfer komitesindekiler adamın en az 10 maçlık kasetini sunuolar ziyaya sizde biraz mantıklı konuşun duyanda herkesin takip edişini sorumluluğunu bir sanacak bende komitede olsam ziyayla o maçları izlesem net cevap veririm
            ayrıca avustralya liginde kaç oyuncunun videosu youtube da var ona göre konuşalım bizim bile yattara gökdeniz dışında hiç bir oyuncumuzun özel böyle videosu yok sizde ona göre düşünün artık
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Gs li kime sorarsan sor başkanından taraftarına... o kim ya diyeceklerdir.. bence

Zaten şimdi Hamdi Bey adlı üyemiz gelir " Carle kim laa.. Bizimkiler alsa alsa cücüksipordan Feyzullahı alırlar der ve forumu takibe başlar
              gs adı bilinmiş oyuncu getirioda ne oluo
              heinze geldi sanki dünya starı mı çıktı adam gitti almayada geen futbolunu oynadı
              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu biz izlemedik
                transfer komitesindekiler adamın en az 10 maçlık kasetini sunuolar ziyaya sizde biraz mantıklı konuşun duyanda herkesin takip edişini sorumluluğunu bir sanacak bende komitede olsam ziyayla o maçları izlesem net cevap veririm
                ayrıca avustralya liginde kaç oyuncunun videosu youtube da var ona göre konuşalım bizim bile yattara gökdeniz dışında hiç bir oyuncumuzun özel böyle videosu yok sizde ona göre düşünün artık
                Özellikle menejerler çok uğraşıyormuş bu youtube ile
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• videolarının bazılarına bende baktım. adamın süper sol ayağı olduğu anlaşılıyor. gerçi musampada da çok iyi sol ayak vardı ama ziya doğana takıldı. adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                  MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                  BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Evet, bende Menejerlige basladim artik arkadaslar
                    iste Trabzonspora satmak istedigim oyuncu, ama Nuri A. ve Ziya Dogan önce denemek istiyorlarmis

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      videolarının bazılarına bende baktım. adamın süper sol ayağı olduğu anlaşılıyor. gerçi musampada da çok iyi sol ayak vardı ama ziya doğana takıldı. adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
                      Adamın o özellikleri de iyimiş. Hem hücum hem de defans yönü oldukça iyiymiş, Ziya Doğan sever böyle adamları
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet, bende Menejerlige basladim artik arkadaslar
                        iste Trabzonspora satmak istedigim oyuncu, ama Nuri A. ve Ziya Dogan önce denemek istiyorlarmis

açıkcası ben beğenmedim bu adamı mantalitesi 0 bile değil -bilmem kaç
                        futbolu 26 yaşında bitirmiş kafasında zevkine oynuyor hırs yok bunu 125 kişilik kadroya bile almam:d
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

Bir zamanlar menajer firmaları tarafından yapılan dvd'lerden kesitler görebiliyorduk. Şu an videoların kalitesi inanılmaz düştü , tv görüntülerinden golleri kesip yapıştırıyor taraftar.

Gündeme Carle düştüğü zamandan beri ben Arjantin'den futbolcu bekliyorum.
                          Hatta en başından beri.

Bir dostumuzun dediği gibi şu saatten sonra sıfırdan yeni bir oyuncuyu takımın gündemine almasını beklemek hayalcilik olur.
                          Daha önce kıyısından köşesinden gündeme gelmiş , bazı listelerde adı geçmiş oyuncular üzerine yoğunlaşmak lazım.

Ama Bofo olsaydı hiç fena olmazdı. Uzun süredir takip ediyorum.
                          Fatih Tekke'den kat kat daha iyi oyuncu. Taraftarın biraz yüzü gülerdi hiç olmazsa.
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 21:46.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
                            İyi koşuyo zaman zaman da defansa yardım ediyo gördüm kadarıyla en azından Alexden 10 kat daha fazla koşuyodur...

Tekniği bi tarafa ben Çalımlarını çok sevdim Yattarayla çok şey yaparlar gibi geliyo bana ama işte o kadar pası değerlendircek forvet lazım Umutun yanına...

Yorum

• carle ne yaa? bizimkiler alsa alsa cücüksipodan feyzullahı alırlar , neymiş efendim acele etmek istemiyolarmış iyi iyi bekleyin siz ilerde bir tarafınız tutuşunca sağda solda kalan artıkları kapışırsınız

Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamın o özellikleri de iyimiş. Hem hücum hem de defans yönü oldukça iyiymiş, Ziya Doğan sever böyle adamları
                                incelemek lazım faruk bey adamın sol ayağı çok iyi olduğu belli oluyor. uzun zamandır biz o kadar iyi sol ayaklı bir beyin gelmedi. hem kaliteli hemde başarıya aç olması önemli bir nokta. birde çok ucuz olduğu söyleniyor. adam kaliteyse kaptırmamak lazım.

ayrıca savunmadan alıp gidip attığı gol muhteşem marcenin videolarına benzedi.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X