Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya bu mesur cok iyi bi topcu. okadar genc yasinlan bile schalke de ilk onbir oynuyor ve cok iyi oynuyor. Ama asil soru türkiye milli takimda mi oynucak yoksa almanya dami????? bilen varsa bilgilendirsin lütfen
    Almanya Milli Takımı Sanırsam .Çünkü Bununla İlgile Haberler Vardı Geçen Zamanlarda...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en basarisiz en düzenbaz en yalanci baskanidir bu nuri...nick midir tick midir her kimse kackere izlediniz ? koyun kecelinin son iki gölünü youtube real madride satalim.Trabzonsporu kendi cikarlari ugruna kullanan bir baskana saygi göstermiyorum ...ANTI_NURI...

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor tarihinin en basarisiz en düzenbaz en yalanci baskanidir bu nuri...nick midir tick midir her kimse kackere izlediniz ? koyun kecelinin son iki gölünü youtube real madride satalim.Trabzonsporu kendi cikarlari ugruna kullanan bir baskana saygi göstermiyorum ...ANTI_NURI...
        aynen bende dediklerine katılıyorum.
        seneye bize yine hüsran var hiç umutlanmayalım.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• bak bak, kasetten tam olarak 2-3 maçını seyretmiş hazret, o yüzdende gelen oyuncu iyiymiş, ezbere alınmamış.bak bak. sizin kurumsallaşmadan anladığınız o, bu konuları başka yerde yazmayında klüp daha fazla küçük düşmesin. koskoca Trabzon kasetten futbolcu seyrederek topçu alıyor. bravo size, bravo herşey güzel olacak masalına inanan taraftarımıza.ne diyeyim ya! aralıkta sizden kurtulmak dileğiyle.şunuda belirteyim siz herhangi bir klübü yönetmiyorsunuz, belediyesporu hiç yönetmiyorsunuz. yönettiğiniz takım koskoca efsane Trabzonspor, unuttuysanız hatırlatayım
          En son DURAS tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 14:20. Sebep: düzeltme

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Almanya Milli Takımı Sanırsam .Çünkü Bununla İlgile Haberler Vardı Geçen Zamanlarda...

yine stutgarta serdar taşçı var o da alman milli takımını seçti...

Yorum

• DUDEK’TE SONA DOĞRU

Liverpool’un ünlü kalecisi fiyatını 1.250 bin Euro olarak bildirdi. Polonyalı kaleciyi Doğan’ın önüne koyan başkan Albayrak, Martinez içinde Sakaryaspor’un fiyat indirmesini bekliyor

NE DE OLSA DUDEK
              Kaleci ve 10 numara arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da gündeme gelen Liverpool’un ünlü kalecisi Dudek fiyatını Bordo-Mavili kulübe 1.250 Euro olarak bildirdi. Kaleyi tecrübeli bir kaleciye teslim etmek isteyen Trabzonspor’da başkan Nuri Albayrak Dudek’le ilgili teknik direktör Ziya Doğan ile görüştü. Doğan’a iki alternatif sunan Albayrak, “Elimizde 34 yaşında tecrübeli Dudek var, Martinez’de ise fiyat indirimi bekliyoruz, kararı sen ver” diyerek topu Doğan’a attı.

NÜRNBERG KALECİ ALDI
              Sakaryaspor başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nun ‘Martinez’i Nürnberg’e satıyorum’ açıklamasının tamamen bir taktik olduğu ortaya çıktı. Alman kulübü geçtiğimiz hafta Çekoslovak bir kaleci transfer ederek sözleşme imzaladı. Martinez’in fiyatını 4 milyon Euro olarak açıklayan Sakaryaspor başkanının şimdi nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Hacıeyüpoğlu TAKA’ya yaptığı özel açıklamada, “İstediğimiz parayı alamazsak Lig A’da oynatırız” şeklinde ifade kullanmıştı.

----------------------------------------------------------------------

Bu Adam Real Madrid'e Gitmemişmeydi yahu???

Yorum

• Nick

Arkadaşlar gündeme bomba gibi düştü, harika bir futbolcu Avustralyadaki arkadaşım Nick diyor başka birşey demiyor...

Bir alsak habu adamı varya...

Gol videoları ve harika çalımları burada...

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=7238

Kesinlikle izleyin böyle bir adam Türkiye'de yok...

NICK CARLE'NİN KÜNYESİ-
                23 Kasım 1981 Sydney doğumlu olan Carle 1.74 boyunda ve 72 kilo ağırlığında. 3 kez Avustralya Milli Takımı'nın formasını giymiş olan orta saha oyuncusu, ilk kez 18 Şubat 2004'te ve en son da 2 Ocak 2007'de Avustralya'nın hazırlık maçında Uruguay'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede milli formayı taşıdı. Newcastle Jets'de 10 numaralı formayı taşıyan Carle, şu anda Asya Kupası'nda mücadele edecek olan Avustralya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alıyor.

Sol ayağını kullanan ve orta sahanın önünde hücuma yönelik oynayan Nick Carle, Avustralya'da yüksek teknik kapasitesi ile tanınıyor. Jets'te ileri ikilinin hemen arkasında görev alan Carle defans oyuncularını zor durumda brakmayı bilen bir isim.

Jets takımına göre, Carle antrenmanlarda takım arkadaşları ile şakalaşmayı seven bir isim.

-CARLE'NİN KARİYERİ-
                1997/98 Sydney Olympic 16 maç 3 gol
                1998/99 Sydney Olympic 11 maç 3 gol
                1999/00 Sydney Olympic 24 maç 1 gol
                2000/01 Sydney Olympic 23 maç 2 gol
                2001/02 Sydney Olympic 12 maç 3 gol
                2001/02 Troyes 6 maç 1 gol
                2002/03 Troyes 0 maç
                2003/04 Marconi Stallions 0 maç
                2005/06 Newcastle Jets 20 3 gol 1 sarı 1 de kırmız kart
                2006/07 Newcastle Jets 20 maç 4 gol 6 sarı kart
                7

Yorum

• @farabi

öncelikle lafım sana değildi. eğer son 20-30 sayfaya bakılırsa insanların nasıl çark ettiği görülüyor, lafım bu tutumaydı

@stichus

bende yönetim youtube dan izledi de aldı demedim ki zaten aynı şeyi sööylüyoruz bu adamdan çok fazla bekelemenin alemi yok. yoksa hayal kırıklığı olur. ama yok diyorsanız ki biz iki topuk pasıyla çoşarız kudururuz hoş gelsin carle, sefalar getirsin

@Travelair

hem senin yazdıklarını hem diğer saygıya değer kişilerin yazdıklarını emin ol iki gündür tek tek okuyorum yeni değilim burda sazan gibi mevzuya atlamadım merak etme gerekli araştırmayıda kendimce yaptım oyuncu hakkında. ben tatmin olmadım onu belirttim. ama daha çok üzüldüğüm konunun arkadaşların ortada bırakın yumurtayı fol yokken çoşması... dün gece avatar yapan bile vardı tabiki yargısısz infaz yapmak değil niyetim sadece bu kadar çabuk havaya girilmemesi gerektiğini belirtmek. ben en azından oyuncunun (26 yaşında) istatistiklerini eleştirdim videosunu değil. genç bir oyuncu olsa mesela 20-22 gibi o zaman istatistik pek bişey ifade etmez ama bu oyuncu için istatistik bir ölçüdür ööyle olmalıdır. yada üniversitelerde istatistik boş beleş bir bölüm havasına girer

kimseyle atışcak halim yok ben sadece TRABZONSPOR için hayırlısı olması için uğraşıyorum. bu kadar fazla cevap verip forumun gevezesi olmak istemiyorum o yüzden birazcık mola
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• nick carle, kewel ayarında olmasa da rakip defans oyuncuları gülünç duruma düşürecek ara paslarıyla gerçek bir 10 numara... Kewell'ın leeds united zamanlarındaki halini hatırlatan bir adam görünümü veriyor. süper çalışkan biri olmasıyla da ziya'nın gözdesi olacaktır. kendi teknik direktörleri hayran adama..
                    burdayim,
                    sorunun cevabi içtigi yerde
                    http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• yalnız her sezon sanki çok az maç oynamış gibi duruyor 20 maç biraz az değil mi...acaba sakatlık sorunu faln mı var

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar gündeme bomba gibi düştü, harika bir futbolcu Avustralyadaki arkadaşım Nick diyor başka birşey demiyor...

Bir alsak habu adamı varya...

Gol videoları ve harika çalımları burada...

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=7238

Kesinlikle izleyin böyle bir adam Türkiye'de yok...

NICK CARLE'NİN KÜNYESİ-
                        23 Kasım 1981 Sydney doğumlu olan Carle 1.74 boyunda ve 72 kilo ağırlığında. 3 kez Avustralya Milli Takımı'nın formasını giymiş olan orta saha oyuncusu, ilk kez 18 Şubat 2004'te ve en son da 2 Ocak 2007'de Avustralya'nın hazırlık maçında Uruguay'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede milli formayı taşıdı. Newcastle Jets'de 10 numaralı formayı taşıyan Carle, şu anda Asya Kupası'nda mücadele edecek olan Avustralya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alıyor.

Sol ayağını kullanan ve orta sahanın önünde hücuma yönelik oynayan Nick Carle, Avustralya'da yüksek teknik kapasitesi ile tanınıyor. Jets'te ileri ikilinin hemen arkasında görev alan Carle defans oyuncularını zor durumda brakmayı bilen bir isim.

Jets takımına göre, Carle antrenmanlarda takım arkadaşları ile şakalaşmayı seven bir isim.

-CARLE'NİN KARİYERİ-
                        1997/98 Sydney Olympic 16 maç 3 gol
                        1998/99 Sydney Olympic 11 maç 3 gol
                        1999/00 Sydney Olympic 24 maç 1 gol
                        2000/01 Sydney Olympic 23 maç 2 gol
                        2001/02 Sydney Olympic 12 maç 3 gol
                        2001/02 Troyes 6 maç 1 gol
                        2002/03 Troyes 0 maç
                        2003/04 Marconi Stallions 0 maç
                        2005/06 Newcastle Jets 20 3 gol 1 sarı 1 de kırmız kart
                        2006/07 Newcastle Jets 20 maç 4 gol 6 sarı kart

kardesim kac macini izledin..kiyasla bi bakayim alex kac macta kacgol atti...nick kacmacta kac gol atmis....20 mac sadece 4 gol yani 5 macta bi gol atiyor aynisini ceyhunda yapiyor...bize adam gibi takimi yönlendirecek takimi sirtlayacak bi 10 numara lazim öyle nicklerlen ticklerlen olmaz bu is...

Yorum

• TS Uğur Boral'ı Alacakmı?

Trabzabzonspor yönetimi, İstanbul'a gelen Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile prensip anlaşmasına varırken, bu futbolcu hakkındaki son kararı, kasetlerini incelemeye alan teknik direktör Ziya Doğan verecek. Sol kanat için de arayışlara giren bordo mavililer Fenerbahçeli Uğur Boral'a kanca attı. Kale için teklif yapılan Dudek'ten ise cevap bekleniyor.

İsmi Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gidip gelen Avustralyalı futbolcu Nick Carle için Trabzonspor, son adımları atmaya hazırlanıyor. Dün akşam yapılan ön görüşmede futbolcu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenilen Trabzonspor yönetiminin, son görüşmeyi yapmadan önce teknik direktör Ziya Doğan'ın sunacağı raporu beklediği öğrenildi.

Doğan'ın futbolcunun kasetlerini incelemeye aldığı öğrenilirken, tecrübeli hocanın alternatif isimler üzerinde de durduğu belirtildi. Albayrak ve kurmaylarının Carle'nin kasetlerini izlediği ve bu futbolcuyu beğendiği vurgulandı. Bonservis bedeli 550 bin dolar olan Carle için yönetim son kararı yarın verecek.
                          Trabzonspor yönetimi şu ana kadar bu transferi doğrulamazken, bazı yönetim kurulu üyeleri Carle'nin transferinin sonlandığını ancak yabancı kontenjanı sorunu çözülene kadar, resmi açıklama yapılmayacağını söylediler.
                          Trabzonspor yönetimi şimdi Tomas Jun, Djokaj ve Musampa'yı gönderip, yeni transferler Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ve Newcastle Jets takımından Nick Carle'ye yer açmanın planlarını yapıyor. Carle ile her konuda anlaşan yönetimin Avrupalı bir yıldız ismin peşinde olduğu bu futbolcunun alınması durumunda Carle'den vazgeçilebileceği açıklandı.

UĞUR BORAL'A TEKLİF HAZIRLIĞI

Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan'ın, “Sola bir adam alırsak, takım çok daha güçlenir'' diye açıklama yapmasının ardından arayışlara giren yönetim, Fenerbahçeli Uğur Boral'a teklif getirmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin Roberto Carlos ve Wederson'u almasının ardından bu bölgede şişkinlik olacağını düşünen yönetim, Serkan Balcı'dan sonra bu futbolcunun işini bitirmek için harekete geçiyor.
                          Boral'ın sözleşmesinin devam etmesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin yüksek bir ücret talep etmesini beklemeyen yönetim, Uğur Boral transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gençlerbirliği'nin genç sol kanat oyuncusu Eren'e yönelecek. Bu futbolcu için daha öncede girişimde bulunan yönetim, Ersun Yanal'ın “Veremem'' demesi üzerine transferden vazgeçmişti.

DUDEK'TEN CEVAP BEKLENİYOR

Kaleci arayışlarını da sürdüren Trabzonspor, daha önce teklifte bulunduğu Liverpool'un ikinci kalecisi Dudek'ten cevap bekliyor. Dudek'in yüksek fiyat istemesi üzerine bu oyuncudan vazgeçtiğini açıklayan yönetim, yeni bir teklif sundu. Dudek'in son kararını vermesini isteyen yönetim, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobodilla ile de temasa geçti.

Öte yandan Trabzonspor'da ismi kiralık olarak gönderilecek futbolcular arasında geçen isimlerin, rahatsızlık duymamasını istemeyen Doğan'ın, bu futbolcuları arayarak, “Hepiniz bana lazımsınız, ben gidecek futbolcuların ismini vermedim. Siz rahat olun'' dediği öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yalnız her sezon sanki çok az maç oynamış gibi duruyor 20 maç biraz az değil mi...acaba sakatlık sorunu faln mı var
                            liglerinde 8 takim var belkide ondandir
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Trabzonspor teklif bekliyor

Trabzonspor, Middlesbrough, Newcastle United ve Blackburn Rovers'ın talip olduğu Gökdeniz Karadeniz için görüşmelerde öne geçen Middlesbrough Kulübü'nden resmi transfer teklifini bekliyor.

Middlesbrough yöneticileriyle İstanbul'da görüşen Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, kulübünün Gökdeniz konusundaki düşüncelerini aktardı ve önerilen şartlarda bu transferin gerçekleşmesinin zor olacağını iletti. Bu gelişmeler üzerine İngiliz kulübünün Trabzonspor'a yeni bir teklifle gelmesi beklenirken, Bordo-mavili kulüp de gelişmeleri beklemeye başladı.

Gökdeniz Karadeniz gibi önemli bir oyuncusunu kaybetmek istemeyen Trabzonspor Kulübü'nün bu transferin gerçekleşmesine sıcak bakmadığı da öğrenilirken, diğer yandan da Başkan Nuri Albayrak'ın bu sezon için Gökdeniz'e Avrupa'dan teklif gelmesi halinde bunun değerlendirileceğini açıklaması üzerine gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınacağı öğrenildi.
                              Öte yandan, İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough, Newcastle United ve Blackburn Rovers'ın Gökdeniz'e talip olduğu, bu kulüplerin yapacakları teklifler karşısında Trabzonspor'un bir değerlendirme yapacağı ve son sözü Başkan Albayrak'ın söyleyeceği belirtiliyor.

Iha
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Sordum ama pek cevap alamadım. Biraz araştıralım dedik. Bunu buldum.
                                ANKARAGÜCÜ: Hikmet Karaman'ın yerine Alman teknik adam Peter Briegel ile anlaşan başkent temsilcisi dış transferde G.Antepspor ile olan sözleşmesi sona eren Romen futbolcu Stelian Krita ile prensip anlaşmasına vardı.

ANKARASPOR: Türk vatandaşlığına geçen Brezilyalı Vederson'u Fenerbahçe'ye, kaleci Hakan Arıkan'ı da Beşiktaş'a veren Ankaraspor, Ankaragücü'nden ayrılan Bulgar oyuncu Ivaylo Petkov ve Konyasporlu Tayfun Türkmen'le söz kesti.

BEŞİKTAŞ: Fransız teknik adam Jean Tigana ile yollarını ayırıp Ertuğrul Sağlam'la anlaşan Beşiktaş, Sporting Lizbon'dan Şilili orta saha oyuncusu Rodrigo Tello'yu renklerine bağladı. Chelsea'li Makelele ile Real Madrid'li Helguera'nın peşinde koşan Siyah-Beyazlılar ayrıca Ankaraspor'un genç kalecisi Hakan'a da imza attırdı.

BURSASPOR: Takımın başına Engin İpekoğlu'nun yerine Bülent Korkmaz'ı getiren Yeşil-Beyazlılar, Ömer Çatkıç ve Cumhur Bozacı ile yollarını ayırırken, Ömer Aysan ve Burak Akdiş'le yeniden anlaştı. Timsahlar, Erciyesspor'lu Mustafa Sarp'la da 2 yıllık sözleşme imzaladı.

ÇAYKUR RİZESPOR: Yeşil-Mavili kulüpte, Başkan Ekrem Cengiz göreve devam edip etmeme konusunda karar aşamasındayken Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da durumu henüz netleşmedi. Rizespor, Mısırlı futbolcuları Bashir El Tabei ve İbrahim Said'i ise gönderdi.

DENİZLİSPOR: Teknik Direktör Güvenç Kurtar'la bir yıllık sözleşme tazeleyen Ege temsilcisi, mukaveleleri biten Selahattin, Tomas, Serhat ve Ahmet Çağıran'ın yanı sıra kiralık oynayan Brezilyalı Adriano, Julio Cesar ile Çek oyuncu Kroupa'yı da elinde tutmayı planlıyor.

FENERBAHÇE: Real Madrid'in ünlü oyuncusu Roberto Carlos ile Ankarasporlu Vederson'u transfer eden Sarı-Lacivertliler, Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Ümit Özat (Köln) ve Serkan Balcı (Trabzon) ile yollarını ayırdı. Sözleşmesi sona eren diğer oyunculardan Alex, Deniz ve Gürhan'la nikah tazeleyen F.Bahçe, Mehmet Yozgatlı, Rüştü ve Volkan ile henüz masaya oturmadı. Kanarya ayrıca Antalyasporlu Ali Bilgin ve Sheffield United'da forma giyen milli futbolcu Colin Kazım Richards'la da prensipte anlaştı.

GALATASARAY: Eric Gerets'le vedalaşan Sarı-Kırmızılı takım, tecrübeli çalıştırıcı Feldkamp'la anlaşırken başta kaleci Mondragon (Köln) olmak üzere Sasa İliç (Salzburg), İnamoto (Frankfurt), Ergün (serbest) ve Tolga Seyhan'a (serbest) yol verdi. Song ve Tomas'ı da gözden çıkarmayı planlayan Cim Bom, İsveçli orta saha oyuncusu Linderoth, Sivassporlu Servet ile gurbetçi oyuncular Barış Özbek ve Serkan Çalık'ı kadrosuna kattı. Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln ve Zweiteliga'nın stoperi İsmail Bouzid'le temas halinde.

GAZİANTEPSPOR: Teknik direktörlük koltuğuna Mesut Bakkal'ı getiren Kırmızı-Siyahlı ekip, Engin Öztonga, Tamer Tuna, Göksel Akıncı, Faruk Bayar, Kaba Diawara, kaleci Kenan Hasagiç ve De Nigris'in, kulüp bulmaları halinde gözden çıkaracak.

GENÇLERBİRLİĞİ: Mesut Bakkal'ın istifasının ardından Ersun Yanal ile 2 gün süren bir sözleşme imzalayan, son olarak Norveçli teknik adam Trond Sollied ile de anlaşma sağlayamayan Gençlerbirliği, rotasını gurbetçi teknik adam Fuat Çapa'ya çevirdi. Başkent ekibinin, Fuat Çapa ile anlaşılamaması durumunda Samet Aybaba ve Romen teknik adamlar Boloni ve Oleraiu ile görüşeceği bildirildi.

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ: Süper Lig'in yeni ekibi, aynı zamanda satılması söz konusu olan Ankara temsilcisi, Bursa Merinosspor'dan Cevher Toktaş ve Alibeyköyspor'un genç oyuncusu Savaş Esen ile anlaştı.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Abdullah Avcı yönetimindeki ligin yeni temsilcisi, transferde ince eleyip sık dokuyor. Kaleyi Antalyasporlu Cordoba'ya teslim etmeyi düşünen İstanbul ekibi, bugüne kadar sadece Samsunspor'dan Evren Kürkçü'yü renklerine bağladı.

KASIMPAŞA: Süper Lig'in bir başka yeni takımı Kasımpaşa, kadrosuna 4 gurbetçi oyuncuyu dahil etti. Lacivert-Beyazlılar, Ajax'tan Murat Yıldırım, Borussia Dortmund'dan Mehmet Akgün, Essen'den Barbaros Barut ve Greutherfürth'ten de Ali Yetkin'i kadrosuna kattı.

KAYSERİSPOR: Ertuğrul Sağlam'ın yerine Tolunay Kafkas'ı getiren Sarı-Kırmızılı kulüp, transferin gözde isimleri Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı üç büyüklere kaptırmadı. Erciyesspor'dan Emre Toraman ve Mehmet Eren'i transfer eden Kayserispor, Real Sociedad'ın golcüsü Darko Kovaçeviç'ten haber bekliyor.

KONYASPOR: Nurullah Sağlam'la yola devam eden Anadolu temsilcisi, özellikle dış transfere yoğunlaştı. Neca'yı takımda tutan Yeşil-Beyazlı ekip, bir dönem G.Antepspor forması da giyen Tunuslu oyuncu Jaziri ve Antalyasporlu Souza ile prensipte anlaştı. Konyaspor ayrıca Deportivo'da oynayan ünlü forvet Tristan için zemin yokluyor.

SİVASSPOR: Bülent Uygun önderliğindeki Yiğidolar, kadrosunu daha çok genç oyuncularla takviye etmekten yana. Aynı zamanda F.Bahçeli Kerim Zengin, Olcan Adın, Can Arat ve Selçuk Şahin'le de ilgilenen Kırmızı-Beyazlı takım, yabancı transferi konusunda acele etmiyor.

TRABZONSPOR: Bu sezon geçtiğimiz yılların aksine nokta transferler yapmayı hedefleyen Bordo-Mavili kulüp, Samsunspor'dan Adnan ile Kasımpaşaspor'dan Erhan'la anlaştı. Fenerbahçeli Serkan Balcı, Kayseri Erciyessporlu Jabi ve G.Antepspor'un kalecisi Hasagiç'i de yakın takibe alan Karadeniz ekibi, Altay'da forma giyen Ümit Milli oyuncu Alp için pusuda bekliyor.

VESTEL MANİSASPOR: Giray Bulak'la yola devam etmeyi planlayan Ege temsilcisi, Reinaldo ve Lukas Zelenka'yı gözden çıkarırken iç transferde kaptan Ümit Bozkurtla anlaştı. Manisaspor ayrıca Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz ve Çek stoper Tomas Zapotocny'yi listesine aldı.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X