İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bende çok şaşırdım lig tv de fener muhabiri söyledi kiralık veya bonservisiyle futbolcu verdilermi bilmiyorum ama ziyanın ve bizimkilerin teklif verip vermediklerini bile vermiyoruz yani inanamıyoruz ziya wedersonu istermi Albayrak bu işi bitirebilirmi Beşiktaş Hakanı Ramazan + 600.000 euroya aldı dedi yine lig tv biz o miktara alabilirmiyiz şaşırdım çok düşmüş Sakaryadan Martinezi alamıyoruz daha ......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
-
basin onunde imza attirdimi abi nerden biliyon kaynak versene kontrati goster sene oldu bizde o zaman fatih sultan tekke yi bonservis bedeliyle aldikİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener Wedersonu 1.5 milyon dolara transfer etmiş hayırsız olsun Albayrak a kapak olsun...........Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
ali bilgin sözleşme feshetme süresinde son gün feshetmiş diyorlar. sözleşme feshettikten sonra antalyanın maçında oynayamaz. son gün feshetmiş. son gün feshetmeseydi Antalyasporun oyuncusu olarak devam edecekti. ali elde ettiği hakkı kullanmış bu kadar basit.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 19:46.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende çok şaşırdım lig tv de fener muhabiri söyledi kiralık veya bonservisiyle futbolcu verdilermi bilmiyorum ama ziyanın ve bizimkilerin teklif verip vermediklerini bile vermiyoruz yani inanamıyoruz ziya wedersonu istermi Albayrak bu işi bitirebilirmi Beşiktaş Hakanı Ramazan + 600.000 euroya aldı dedi yine lig tv biz o miktara alabilirmiyiz şaşırdım çok düşmüş Sakaryadan Martinezi alamıyoruz daha ......
Bence yalan Haberler.
Demekki Lig TV'de sasirmis.
Wedersonu o paraya vermezler.
Bir aralar 3 Milyon gibi Rakamlar konusuluyordu.
Hakanida o paraya vereceklerini sanmam. Tabi Ramazanin 1 Antalya Macindaki Performansina kanmazlarsa
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
ya bunlardan bi halt olmaz..
transfer işinin imza dışındaki kısmının çoktan halledilmesi lazımdı..
hala topçu izlemeye gidiyorlarmış da bilmem neymiş.
sene boyu neredeydiniz???
hedef yoktu, stres yoktu.. gidip izleyemediniz mi sene boyu??
ayıp be.. insanda biraz utanma olur.
sene bitti hala gündemdeki adamların hangisi olduğu dahi kesin değil..
wederson u fenere kaptırırsak otursun nuri kafasını duvara vursun.
çok iyi ilişkim var dediği ankaraspor un topçusunu bütün sene yatıp son hafta almaya kalkarsan olacağı bu...
gene kamp dönemine yetişmez bu iş.
ikinci kampa da yetişmez.
hatta ligin ilk haftalarına kadar dahi transferi yetiştireceklerine inanmıyorum.
palavracı beceriksizler mangası..
hepsi bi örnek kulübün içini kemirdiler..
Yorum
-
hem bindirmeleri hem de savunması iyi olan bir bek.. aynı zamanda son derece iyi duran top kullanıyor.İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonların ne aldığı değil bizim ne kaçırdığımız ve aldığımız daha doğrusu alamadığımız önemli....
bu adamı kaçırdıktan sonra hem de çok samimi olduğunu iddia ettiğin bir kulübün oyuncusu iken... işimiz var demektir.
iyi ilişkileri ancak ersen-musa tarzı topçuları varken işliyor demek ki..
üst kalite topçularda ilişkiler fos...
Yorum
-
Daha Wederson işi net değil anlaşılan buradan Nuri Albayrak a sesleniyorum arkadaş bu kadar kötü ve hedefsiz geçen bir sezonun ardından transfer yap bu takıma dam akıllı futbolcu al Wederson sol bek 9 tane gol attı al işte Ankaraspor forvet arıyor ver Murat Ocak ve Ömer Rızayı al işte bu adamı Fener bitirecek bak yine sana hayrettin kalacak sayın başkan.........
Başkan dinleme onu bunu Serkana imza attır yanılırsam bırakırım bu işleri al Kaleye de Martinezi artık tek kaldık para vermeden olmaz başkan ver başımıza bela ettiğin Ahmet Sahin + 2 Milyon dolar al başkan millet nasıl alıyor Haşime uyarsan çok geç kalırsın başkan:
Al şu 4 futbolcuyu:
Martinez
Serkan
Wederson
Fatih Tekke2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Wederson'u türk diye çok istiyodum ki herkes türk statüsünde olduğu için istiyordur türkiye şartlarında iyi bir adam ama kaçırdık diyede üzülüncek vahvahlanılcak adam değil, tabiki vahvahlandığımız nokta yönetimin transfer politikasının ne olduğunu şimdiden anlamamız ve gene hüsran transferler olucağını bilmemizdir size katılıyorum .DOZER CEMİL
Yorum
-
allah rızası için şu takıma 3 tane banko oynayacak transfer yapın, gerçekten de bu transferler o kadar önemli ki, Trabzonsporun yönetimin,hocanında kaderini belirleyeck...Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
-
sağlam adamların pazarlığını erken yapıp erken anlaşacaksın...
mali güç olarak fenerle yarışabilir misin???
yarışamıyorsan iyi ilişkilerin olan bu kulüple aylar öncesinden anlaşacaksın.
sene sonunda fener teklife gittiğinde alacağı cevap: "trabzonspor a söz verdik" olacak...
yoksa iş açık arttırmaya kalırsa allah rahmet eylesin.
Yorum
-
inşallah kareşim olmaz bu iş lig tv muhabiri söyledi zaten sene başından beri söylüyorlar onlara inanmıyorumda Melih Gökçek in oglu Wedersona Fb ve Gs den teklif var edi bizi söylemedi bile yani acaba bizimkiler teklif yaptımı onuda bilmiyoruz.....İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasin onunde imza attirdimi abi nerden biliyon kaynak versene kontrati goster sene oldu bizde o zaman fatih sultan tekke yi bonservis bedeliyle aldik2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)))
Yorum