Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cordoba ile ilgilendiğimiz yazılıyor.. nedense ben pek istemiyorum bu kaleciyi..
    daha genç olsa şöyle bırakma noktasına gelmemiş olsa..
    yönetimin çoğunluğu karşıdır cordobaya benim bildiğim ama hoca süper lig tecrübesini önceliyor demek ki..
    rakip forvetleri tanıyor olmak!
    sanki sabit rakip forvet.. lincolne karşı ne tecrübesi?

Yorum

• @samets61

Hadi bakalim.....
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• millet Lincolnleri roberto carlosları alıyo bizde seyrediyoruz izlemeye devam

Yorum

• belkide hotleo hoca haklıdır ...müstehakız biz bunlara ..bizki 6 0 galip olduğumuz bir maçta bile homurdandık vaktiyle...şimdi pas yapılmasını özler oldu k...konuştukları zaman ne dediklerini anlayabileceğimz ve güvenebileceğimiz başkanlarımız oldu ...pasiflikle suçladık ....her geldiğinde takıma iyi futbol oynatan bir hocamız oldu .....beğenmedik.... hoca değil dedik ..hala bile diyoruz ...bizki hami ye sövdük ...ogün ü hemde cenazede dövdük.. bütün TÜRKİYENİN egemenlerinin üstümüze çullandığı bir dönemde haklarımızı savunamadığını idda edip ,takımla yatıp takımla kalkan ve futbolu gerçekten iyi bilen başkanları teneke çalarak gönderdik....şimdi paralı ama paralarını nerde sakladığını bilmedğimiz bir başkanımız...mütemadiyen mazeret üreten bir hocamız....hangi yöneticiden ne koparırım derdinde olan taraftar topluluğumuz ...ve üstüste 6 pas yapamayan 50 küsür fotbolcumuz var ...30 trilyonda borcumuz ....cephede erkekler gibi savaşmadın hiç değilse otur avratlar gibi ağla.....( endülüslü bir annenin savaştan kaçan oğluna tavsiyesi )

Transfer falan hikaye ..siz evet arkadaş bu başkan bizim başkanımız deyip bu da bizim hocamız ..bu da takımımız sahaya çıktığında yener- yenilir ama FUTBOL OYNAR ..bunlarda taraftarlarımız ;rakibe maç biran önce bitse dedirtirler diyebiliyormuyuz??......
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• lincoln alınmadıya her habere inanmayın sizde biliyoruz basının ne mal olduğunu
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• cordoba kim 2 sezondur futoblu bıraktı bırakacak ya auıp be 37-38 yaşında ya alsınlar bravo sırf böle bir oyuncu için kontejan mahvetsinler
              ulan hasagiçe tolgaya 1000 kez rağzıyım cordoba boşuna kontejan doldurur 1 sene sonrada kovulur buraya yazıom
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bunlar gökdenizi satarlar.2-3 tane çapulcu getirip transferi noktaladık derler.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  belkide hotleo hoca haklıdır ...müstehakız biz bunlara ..bizki 6 0 galip olduğumuz bir maçta bile homurdandık vaktiyle...şimdi pas yapılmasını özler oldu k...konuştukları zaman ne dediklerini anlayabileceğimz ve güvenebileceğimiz başkanlarımız oldu ...pasiflikle suçladık ....her geldiğinde takıma iyi futbol oynatan bir hocamız oldu .....beğenmedik.... hoca değil dedik ..hala bile diyoruz ...bizki hami ye sövdük ...ogün ü hemde cenazede dövdük.. bütün TÜRKİYENİN egemenlerinin üstümüze çullandığı bir dönemde haklarımızı savunamadığını idda edip ,takımla yatıp takımla kalkan ve futbolu gerçekten iyi bilen başkanları teneke çalarak gönderdik....şimdi paralı ama paralarını nerde sakladığını bilmedğimiz bir başkanımız...mütemadiyen mazeret üreten bir hocamız....hangi yöneticiden ne koparırım derdinde olan taraftar topluluğumuz ...ve üstüste 6 pas yapamayan 50 küsür fotbolcumuz var ...30 trilyonda borcumuz ....cephede erkekler gibi savaşmadın hiç değilse otur avratlar gibi ağla.....( endülüslü bir annenin savaştan kaçan oğluna tavsiyesi )

Transfer falan hikaye ..siz evet arkadaş bu başkan bizim başkanımız deyip bu da bizim hocamız ..bu da takımımız sahaya çıktığında yener- yenilir ama FUTBOL OYNAR ..bunlarda taraftarlarımız ;rakibe maç biran önce bitse dedirtirler diyebiliyormuyuz??......

Yani ekdigini bicersin diyorsun....
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• eğer gs lincoln ü alırsa öyle berbat bir yönetim başkan diye dalga geçtiğimiz takımın yönetimi bakın kimleri alıo olacak
                    Lincoln alex den çok daha ii oldugunu biliyoruz
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Cordobanin Dogum Tarihi: 3 Subat 1970!!!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cordobanin Dogum Tarihi: 3 Subat 1970!!!
                        37 yaşında genç yetenek geleceği var
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Kalecİ ???

SaĞ Bek Jabİ
                          Stoper1: Mİlan
                          Stoper 2: Rİsp(İyİleŞİceye Kadar ErdİnÇ Ya Da Huseyİn)
                          Sol Bek : İÇerİden Bİrİ Ama Celo Ya Da KeÇo DeĞİl Muhtemelen Murat Ocak Ya Da Adnan

Ön Lİbero1 : Serkan Banko
                          Ön Lİbero2 : Ayman Ya Da Huseyİn Ama İkİsİ Bİrden DeĞİl Bence Aymani Tercİh Edecek ÇÜnkÜ Onun Futbol Yapisina Daha Uygun

SaĞ AÇik :gÖkdenİz EĞer GÖkdenİz Sol AÇikoynarsa Yattara
                          Sol AÇik : GÖkdenİz Ya Da Yenİ Bİr Transfer
                          Forvet Arkasi Oyun Kurucu : ??? (yedeĞİ Ceyhun)

Forvet : Umut

Yorum

• yanlış işlere niye destek verelim. bu mantığı anlamak mümkün değil. ziyana,nuriye niye destek verelim, sırf Trabzonun başkanı ve td si diyemi. hayır kardeşim ben bu ikisinede destek vermiyorum. başkan, yönetim ve td miz Trabzonu haketmiyor,o zamanlarda yaşayıpta, damat feriti destekleseydik ne olacaktı acaba halimiz.

Yorum

• İlletten kurtulduk, hikmeti bekliyoruz
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kaleci için yaş önemli değil açıkcası. 2 sene adam gibi iş yapsa yeterli, gerçi bana kalırsa tolga'ya güvenmek gerek de neyse.
                                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X