evet bende merak ediyorum acaba yarın gazeteler neler yazıcak ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenuri a. kendisi gizli yürütmüs carle transferini.
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=29683
Isde bu iyi degil!
Simdi Sayitoglu Istifa eder.
Dur bakalim.
Yok Yok...
Bu cok iyi Haber

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bende merak ediyorum acaba yarın gazeteler neler yazıcak ???
Hadi gözün aydin.
Bir 10 Numara geliyor galiba
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Gökdenize bağlı galiba...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından yarın gazetede haber okuyacağız rahat rahat
Hayırlısı olsun. Bu arada sol kanatı merak ediyorum. Acaba sistemde sol kanat yok mu 
Valla Sol kanat için çok oyuncu yazmıştım foruma ama aralarında en iyisi Pitroipa....
Yorum
-
inşallah bakalım gelecek mi ...İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi gözün aydin.
Bir 10 Numara geliyor galiba
dört yok yok 16 gözle bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdenize bağlı galiba...
Valla Sol kanat için çok oyuncu yazmıştım foruma ama aralarında en iyisi Pitroipa....
Bu Nick denen Adam hangi Pozisyonda oynuyor?
Kimi Forvet arkasi diyor.
Kimi Oyun Kurucu diyor.
Kimi Sol Kanat diyor.
Nedir bu is anlamadim
Yorum
-
hic volkan lan ilgilenmiyelim yani hemen ahmet sahin ni koyariz kaleyeİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazir Fener Rüsdü ile anlasmisken (en azindan Maratona göre) Volkan alinamazmi?
Zaten Fenerde oynayamayacak gibi!
Yorum
-
Forvet Arkası tipik bi 10 numara zaten takımındada 10 numara giyiyoİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Nick denen Adam hangi Pozisyonda oynuyor?
Kimi Forvet arkasi diyor.
Kimi Oyun Kurucu diyor.
Kimi Sol Kanat diyor.
Nedir bu is anlamadim
Yorum
-
.....işte trabzonspor....2007....2008..
.....................martinez........................
..jabi.......stepanov.......erdinç.....celo.....
..............serkan......hüseyin................
..yattara..........nick carle.......gökdeniz...
....................umut bulut.....................
....yedekler.:
tolga
ayman
çağdaş
ceyhun
risp
ersen
murat ocak
hasan
yeni gelecek yabancı forvet......deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
arkadaslar dortmundaki genc oyuncu bizlemi anlasti yoksa kasimpasaylamitut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
-
işte bu sayfada Travelair yazmıştı listesine Nick Carleyi ama işte ordaki bazı arkadaşlar bunlar kim FM den bulduğun oyuncuları neden yazıyosun diye tartışmışlar:
Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
(Nostalji amaçlı)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum