biktim ulan bu nuri'den biktim futbol f'sinden anlamayan biri iste, kendi ulkesinde yilin futbolcusu secilen adami bir avuc paraya transfer edemedik rezalet..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Benim umudum yok arkadaş. Eğer Ziya Doğan Carle'yi gönderip göndermeme konusunda tereddüt yaşıyorsa, daha iyidir dediği adam da fazla farklı değildir. Adamın geleceği meçhul, alacağı kat kat tat. Daha sonra Carle'yi geri mi çağıracaklar? Yok imaj yerle bir olmuş ama o kadar da gurur var bizde çağıramayız. Zaten çağırsak da adamın vereceği yanıt belli. Akıllıysak, diğer adayı getirtiriz, ya da hiç transfer yapmayız, ama benim umudum azTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
böyle şeyler olur çok takılmayın
.. burada usule bakmak lazım ....bir arkadaşın dediği gibi camianın kötü düşürülmesi var ... burada şu soruyu sormak gerek ...
eger sayın yöneticinin dediği gibi biz çagırmadık menejerler getirdi biz de öyle konuştuk diyorsa bu içine düştüğümüz felakatin resmidir ... o zaman adama demezler mi kardeşim sen deli misin manyak mısın her menejer ile oyuncu pazarlıgı mı yapıyorsun .. sen seyretmeden oyuncu mu almak istiyorsun .. hani titiz transfer ...titizlik nerede kalıyor bu anlamda ? oyuncu ile niye görüşüyorsun ... sanki biraz yalan varmış gibi buralarda
yazık o yöneticiye de tetikçiliği o yapmak zorunda kalmış .. bari karşılıgını alsa ...
diger konu madem böyle bir şey yaptınız adamın otel parasını niye verdiniz ..))))))))))))))))))madem menejerler getirdi ... hadi verdiniz yahu ayıptır bunlar konuşulur mu ?
eger otel parası vermek yöneticilik ise vallahi billahi söz tüm transfer sezonu boyunca tam ay otel paralarını ben veririm hangi otel olursa 
neyse şimdi bu komediden sonra koşa koşa gidip 2 3 oyuncu alırlar
Yorum
-
Carle'den Trabzon'a ret!
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile yapılan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmadı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor kurmayları anlaşma sağlayamadı ve Nick Carle ülkesine geri döndü.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, bugün oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu. Oyuncuyla ve menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Özellikle yabancı oyuncu transferinde çok titiz hareket ediyoruz" dedi.Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
Ben de onu diyorum zaten, Z.D denemek istedi de o yüzden olmadı diyerek, yönetim kendisini olayın dışında gösteremez...İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide ziya dogan gelmeden bunlar aynisini yapmiyormuydu
zaten teknik direktör kavgasi yüzünden imaj zedelenmisti..lazoroni yi getirdiklerinde..Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Oemer61
Bu haber seni baya bozmus anlasilan durmadan ekliyorsunİlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCarle'den Trabzon'a ret!
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile yapılan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmadı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor kurmayları anlaşma sağlayamadı ve Nick Carle ülkesine geri döndü.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, bugün oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu. Oyuncuyla ve menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Özellikle yabancı oyuncu transferinde çok titiz hareket ediyoruz" dedi.
Yorum
-
Benim umudum yok arkadaş. Eğer Ziya Doğan Carle'yi gönderip göndermeme konusunda tereddüt yaşıyorsa, daha iyidir dediği adam da fazla farklı değildir. Adamın geleceği meçhul, alacağı kat kat tat. Daha sonra Carle'yi geri mi çağıracaklar? Yok imaj yerle bir olmuş ama o kadar da gurur var bizde çağıramayız. Zaten çağırsak da adamın vereceği yanıt belli. Akıllıysak, diğer adayı getirtiriz, ya da hiç transfer yapmayız, ama benim umudum az
sevgili kardeşim zaten o adamda azcık onur varsa o görüşme sonrası iki çift laf etmiş olması lazım bunlara ....bir adam nasıl rezil edilir uygulamalı göstermişler ...merak etme diger aday mı olur başkası mı olur ama çok seri biçimde bir adam alırlar.. hatta belki diger adaydan yeşil ışık aldılar da buna böyle yaptılar ... burası TRABZONSPOR ne olacagı belli olmaz
Yorum
-
Kovun şu başermi nedir?pis iş yapan adamı ya!ne sanıyo kendiniİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam daha girmeyi düşünmüyordum ama Carle olmamış, bir sövüp gideceğim
Bir kere yönetici Başer, "Pis işi" yapmak üzere görevlendirilmiş ve "Zaten menejerler getürdü bizim bir ilgümüz yok vallaha" diyerekten çarpılma yolunda sağlam bir adım atmıştır. Sanki Carle CIA ajanı yakalanmış Trabzon'da, sayın Başer de CIA başkanı gizli işler müdürü...
Benim bildiğim Cavcav işini bilir talip olur bu futbolcuya, o zaman görürüz kim kötü futbolcu kim yanlış düşünüyor
Bide olay bittikten sonra böyle pişkin pişkin açıklamalar yapıyolar ya iyice Sinir oluyorum
Yorum
-

evet böyle bu işler.. söylenenlerin hemen hepsinde haklılık payı var..
haşim beye de hak verdiğim yerler var hocaya da başkana da..
forumdaki carlecilere de hak veriyorum anticarlecilere de.. mesele oyuncu değil yöntemdir karizmadır diyenlere de hak veriyorum..
en çok avustralyalı oyuncuya ve onun beraberinde gelen avustralyalı menejere hak veriyorum..
seneler sonra belki sydneyde karşılaşsak ve ben adama trabzon desem yüzünde belirecek garip ifade için peşinen hak veriyorum adama..
doğrudur başerin söyledikleri.. ona o kadar söylenmiştir.. bazı pis işler böylece pas edilir bu da doğrudur..
şahsen daha iyisini alacağımızdan zerre şüphem yok ama duygusal olarak çok etkilendim bu carle olayından..
adamın haberi olmadan fenerle adının geçmesi üzerine fiyat mı yükseltiyorsun diye çıkıştığımız menejeri fiyat düşürerek meydan okudu bize..
bazen öyle olur, senarist öyle yazar ki sen hata zannedersin sonunda bağlar yutturur sana söylediklerini..
carle iyi bir oyuncu muydu.. sabaha kadar tartışılır..
iyi adam mıydı?
o yolu geldi, gitti.. söyleyecek kelime bulamıyorum..
dedim ya herkes haklı diye.. bu kısmını pas geçip peki en çok kim masum tarafından bakmalı..
en masumu nick carle..
bir de adamlık yapmıştır giderken bilinmeli mutlaka: endişe etmetin demiştir direkt olarak ülkeme dönüyorum, sizi sıkıntıya sokacak görüşmelerde bulunmayacağım, herhangi bir rakibinizle görüşmeyeceğim..
sydneyde karşılaşırsak günün birinde..
travelin diyeceğim.. çok selamı var sana!
Yorum
-
Ya zaten başından beri Stichus daha iyisini alacağız diyordu, demek ki anlaşmama ihtimali daha fazla idi.
Hem daha ne olduğunu %100 bilmediğimiz bir oyuncu için bu kadar sinir fazla bence.
Ama transfer görüşmesinin yöntemi gerçektez kötü.
Takımın imajını zedeliyorlar.
Şimdi Carle de memleketine döndükten sonra tekrar buraya gelir ve bizimle anlaşırsa (Musampa gibi) o zaman görün siz yaygarayı!
Yorum
-
Arkadaslar Carle nin profilini inceledim arastirdim, bize cözüm olabilecek yapida bir topcu degil...Onun yaptigini Ceyhun bile yapiyor, Brozek Kardesler ne olursa olsun alinmali...Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
Kim alacak daha iyisini Nuri mi Ziya mi ??İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamı almayınca değerli oldu galiba.
Daha iyisi alınacak gibi. Bakacaz, bekliyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum