Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son olarak sunu söylüyorum arkadaslar: Suanki teknik direktör diye barindirdigimiz sayin Gümüshane'li coban derhal yollanmassa, onun yaptiracagi transferdende hayir gelmez!!! Bir sezon daha gidiyor arkadaslar, sessiz kalmayin ALLAH askina!!!
    bir sezon daha gidiyor deme gitti zaten... ziya dogan gitse bile sezon bitti artık başlamadan bitti
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aslinda sevindim bu transferin olmamasina...pek kanim isinmamisti...ne oldugu belli degildi...bu kadar iyiyse niye sadece 3 kez milli takima cagirildi? bide su var hasim sayitoglunun dedigi gibi avusturyada yilda sadece 20 mac yapiyorlar burda ise 40-45....ayrica menejer önerisiydi...menejerler bize genelde iyi oyuncu önermiyor...jun,musampa en iyi örnekler...
      evet madem cok gizliydi ne diye her tarafa yaydilar.nerdeyse tüm takimlara pazarlandi.peki dünyanin bi kac önde gelen haber ajansi neden yayinladi bu yalan haberleri.mutlaka menajerin bi tanidigi calisiyorsa bu tip haber ajanslarinda yok iste fb ye gidiyor diye haber cikarttirdi.burda bi is var ama neyse..
      adamin oyunculuguna bisey demiyorum.alinsaydida olabilirdi..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya marcelino? beğemeemde adamlar trabzon tarihinin en sansasyonel transferini yapt. bu adam bence pek iyi topçu değil. iyi ki alınmadı. basının dediklerine yazdıklrına da inanmıyorum epsi palavra. ben gene de iyimser davranıyorum. iyi bir şeyler yapacaklar beni de şaşırtacalar inşallah.
        İki sezondur hep şaşırtıyorlar zaten ...
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Seneye Mantaliteye Uygun 4 Ön Liberolu Ziya Kadrosu:

......................Serkan..............Hüseyin...........Ayman...........Hasan

Gökdeniz.....

.........................................Umut................................................
          En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 23:28.

Yorum

• bir işi becerebilseler
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• kendime ceza verdim 1 hafata boyunca trabzonun transfer lerini takip etmeyecem kendime zaraı var bunların ensem tutuldu zaten
              sizin gibi yönetimden bişey bekleyenden kabahat
              ~Twitter ~

Yorum

• Arkadaşlar, mesele adamın iyi ya da kötü olması değil ki...Mesele, Trabzonspor'un futbolcu transfer etme konusunda çizdiği imajdır...Karizmayı çizdirip çizdirmeme meselesidir yani..Tepkimiz de klübümüzün imajının zedelenmemesi adına, hem Ziya Doğan'a, hem de O'nu başımıza musallat edenleredir...
                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• burdaki link ufukhanin batuma frikikten attigi golun linki ...
                  pozisyonun oncesinde alinin topu alip iceri girmesini ve bileklerine dikkat edin ..Eger kendisine iyi bakarsa Fatihimizin veliahti olacak yetenekteki tek futbolcu.

Yorum

• Evet anlaşamama nedeni bizimkilerin elemanı denemek istemeleri
                    Adamda la gidin işinize ben memleketimde en iyi futbocuyu bu bana hakarettir hani benim uçağım gidiyom ben deyip çıkıp gitmiştir.

Aslında bu olaydan kimsenin haberi olmayacaktı. Yani eleman Türkiye'ye gelecekti, aptal menajerlerin oyunu ile eleman Fenerbahçe'ye verildi gitti geldi muhabbeti döndü. Sonra Trabzonspor için geldiği anlaşılınca herşey ortaya çıktı. Normal şartlarda bu adam İstanbul'a gelip anlaşamayıp gitmiş olacaktı. Kimsenin haberi olmayacaktı. Stichus biraz bi şeyler anlatmak isteyecekti ancak kimse anlamayacaktı Demekki neymiş transfer kesinleşmeden babana bile haber vermeyecen.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar, mesele adamın iyi ya da kötü olması değil ki...Mesele, Trabzonspor'un futbolcu transfer etme konusunda çizdiği imajdır...Karizmayı çizdirip çizdirmeme meselesidir yani..Tepkimiz de klübümüzün imajının zedelenmemesi adına, hem Ziya Doğan'a, hem de O'nu başımıza musallat edenleredir...
                      iyide ziya dogan gelmeden bunlar aynisini yapmiyormuydu zaten teknik direktör kavgasi yüzünden imaj zedelenmisti..lazoroni yi getirdiklerinde..

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya marcelino? beğemeemde adamlar trabzon tarihinin en sansasyonel transferini yapt. bu adam bence pek iyi topçu değil. iyi ki alınmadı. basının dediklerine yazdıklrına da inanmıyorum epsi palavra. ben gene de iyimser davranıyorum. iyi bir şeyler yapacaklar beni de şaşırtacalar inşallah.
                        Zaten hepimiz bunu bekliyoruz... Ummadığımız 2-3 tane topçu alıp getirecek ve takıma çok yararlı olacaklar... Eğer bunun harici bir düşünceleri varsa ve bu sezona başarısız bir başlangıç yaparlarsa, değil Trabzonu Türkiyeyi terketsinler... Bu sefer taraftarın tepkisi öyle umdukları gibi '' İSTİFA'' tezahüratları olmayacaktır... Bundan sonra artık iş eyleme kalacaktır... Bu sel gibi bekleyen eylemin önünde N e Albayrak nede Ziya Doğan durabilir...
                        benimde tek hayalim, bu ay sonuna kadar transferleri yapacak olmalarıdır... Bunu bekliyorum...Akllıma bundan başka birşey getirmiyorum.. Umarım ve umuyorumki beni hayal kırıklığına uğratmayacaklardır bu sene...
                        ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• aslında bu transferin olmamasına üzüldüm, kasetten adam seyrederek oyuncu almaya kalkışan zihniyet, klübümüzün paralarınıda sokağa atacak transferide kuvvetle muhtemel yapacaktır. bu hiç olmazsa 500000 dolardı.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Demekki neymiş transfer kesinleşmeden babana bile haber vermeyecen.
                            iyide menajer oyunlari olmadimi bu iste..

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.youtube.com/watch?v=AorCD7oc4AE

burdaki link ufukhanin batuma frikikten attigi golun linki ...
                              pozisyonun oncesinde alinin topu alip iceri girmesini ve bileklerine dikkat edin ..Eger kendisine iyi bakarsa Fatihimizin veliahti olacak yetenekteki tek futbolcu.
                              ufukhan ve ali güzeldal da iş var zaten de bizim yönetim yada teknik direktör niye bunları oynatmıyor
                              ist bşb den ali güzeldalı allah allah gidiyo almanyadan ali yi alıyo sen ilk önce kendi alini bi kulllan
                              ~Twitter ~

Yorum

• bu arada ''stichus'' çok sessiz kaldın...
                                nedir bu konulardaki yorumuun...
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X