İlk olarak chovy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet sürat, top saklama, birebirde adam geçme falan iyiye benziyor.. Son vuruşlarda problemli ama..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
-
Szymek polonyadayken 3 veya dört gol atıyodu buraya gelince açıldıİlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sürat, top saklama, birebirde adam geçme falan iyiye benziyor.. Son vuruşlarda problemli ama..
)))buda burda açılır
))))
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Son vuruş lazım değil ki..kaleye kadar gidebileceğini mi zannediyorİlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sürat, top saklama, birebirde adam geçme falan iyiye benziyor.. Son vuruşlarda problemli ama..
Yorum
-
Aman Allahım ben Ziya'yı unuttum ön liberoya koyar adamı nereye kaleye gidecek.. Şimdi çaktım davayıİlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon vuruş lazım değil ki..kaleye kadar gidebileceğini mi zannediyor
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Katılıyorum ben de. Bize ayağında top tutacak ve ileriye top taşıyacak orta saha oyuncusu lazım öncelikle.İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrozek görüntülerde Sinan Kaloğlu'nun Polonya versiyonu gibi duruyor.
Ne ihtiyacımız olan yerin adamı, ne de yabancı kontenjanı kullanmaya değecek kadar kaliteli.
Umarım menajer şişirmesidir.
Önce orta saha hallolmalı.
Bu Leh arkadaştan bizde zaten var bir tane
mut.
Yorum
-
Bunun bizim umuttan farkı biraz hızlı olması yoksa bizim umutta bu kadar çok koşup karşı karşıya çok kaçırıyor bence Fatih Tekke gibi bitirici birini almaları çok daha faydalı olur (şahsi görşüm)İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=pHXhzF3VJXw
Pawel Brozek trabzonsporun ilgilendigi oyuncunun kaçirdigi golleri izlemek icin tiklayin.Saçı Sarı Teni Kara Bu alemde Teksin İbrahim Yattara
Yorum
-
bence umuttan çok daha yetenekli bir adam bu.. bide bunu izleyin....
http://www.youtube.com/watch?v=Ehyt8...related&search=Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
WEDERSON FENERBAHÇE'DE!
Yılan hikayesine dönen Ankarasporlu Wederson transferi sonuçlandı. Yaşanan anlaşmazlıklar sonucu Ankaraspor ile Fenerbahçe arasında bu transfer görüşmeleri askıya alınmıştı. Giderilen sorunlardan sonra, Türk vatandaşı olan Brezilyalı futbolcu Wederson Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Wederson u da kaptirdika artik daha bisey yazmicam pes yani ama yedek olarak aldi onu biz ise .........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

((((

Yorum