Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslinda sevindim bu transferin olmamasina...pek kanim isinmamisti...ne oldugu belli degildi...bu kadar iyiyse niye sadece 3 kez milli takima cagirildi? bide su var hasim sayitoglunun dedigi gibi avusturyada yilda sadece 20 mac yapiyorlar burda ise 40-45....ayrica menejer önerisiydi...menejerler bize genelde iyi oyuncu önermiyor...jun,musampa en iyi örnekler...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      acaba denemelerde topu kaça kadar saydırabildi

Su TD üc kezden fazla top saydirabilen oyuncu aldirmaz
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• carle hani imza atıyordu bu gün atmadımı ne oldu
        işkenaz

Yorum

• zamanında o kadar protesto yapalım şu adama demiştim...ah ziya seni bi İstanbul Sokaklarında görsem!...

Yorum

• Arkadaşlar bence abartmayalım.Ben hiç şaşırmadım.Bugün sitelerde okuyana kadar Nick Carle diye bir futbolcu olduğunu bilen bile yoktu sanırım.Ben bu kadar titizlikten sonra yapılacak transferi bekliyorum ve bunu beceremeyeceklerinide çok iyi biliyorum.Emorfo'nun da dediği gibi bekleyip görelim şu cümbüşü.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• sağlık olsun artık bundan sonrakilere bakacaz...tek 10 numara değil heralde

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar bence abartmayalım.Ben hiç şaşırmadım.Bugün sitelerde okuyana kadar Nick Carle diye bir futbolcu olduğunu bilen bile yoktu sanırım.Ben bu kadar titizlikten sonra yapılacak transferi bekliyorum ve bunu beceremeyeceklerinide çok iyi biliyorum.Emorfo'nun da dediği gibi bekleyip görelim şu cümbüşü.
                Katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su TD üc kezden fazla top saydirabilen oyuncu aldirmaz
                  dogrudur kendinden üstün adam almaz.. o da en fazla 3 e kadar saydırır zatenn
                  Trabzonspor

Yorum

• Son olarak sunu söylüyorum arkadaslar: Suanki teknik direktör diye barindirdigimiz sayin Gümüshane'li coban derhal yollanmassa, onun yaptiracagi transferdende hayir gelmez!!! Bir sezon daha gidiyor arkadaslar, sessiz kalmayin ALLAH askina!!!

Yorum

• Bu yönetim yakışmıyor Trabzonspora...
                      Özeleştiri yapsalar..

bana artık çok ilginç geliyor.. Amaçları ne ki?
                      Tamam rezil ettiniz artık gidin yahu...

Daha başka yapacak kötülük benim aklımada gelmiyor...

Evet bunlar gerçek kötüler Scooby dubiler..Ayı yogiler...

Bize bu sefer gerçek kötüler rastladı...

Neyse 11 Aralık mıydı?
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bonservisi elinde olan Kratochvil niye düsünülmez. 5 seneside doldu. Artik Türk statüsünde oynayacak, yanlis bilmiyorsam.

Güney Amerika`dan alinacak oyunculari, satin mi almak zorundayiz. Kiralama isini hic mi düsünmez bunlar. Mesela Bremen Carlos Alberto`yu opsiyonlu bir Sözlesme ile Kiralayarak alacak. Bizde pekala, Villareal Riquelme`yi düsünmüyorsa en azindan kiralik alabiliriz. Ama böyle oyuncular taninan Teknik Direktörlerin altinda oynamayi yeglerler. O yüzden Ziya basimizda iken bu is zor.

Bu Kel hala sagbek alacagim diyor. Yani hicbir özelligi olmayan Celalettin solda banko. Kafayi siyiracagim ya. Bir forvet arkasi ve birde bitirici forvet istiyor. Ilk onbir icin Forvet arkasi Ceyhun`la, Santrafor`da Umut`la kiyasiya mücadele edecek. Yani 3 önlibero bize hediye Zat`i muhterem`den.
                        abi ne ettin be kratochvile mi kaldik...32 yasina gelmis hayatinda büyük bir kulüpte oynamamis hic bir basarisi olmayan oyuncuyu biz ne edecegiz...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          acaba denemelerde topu kaça kadar saydırabildi
                          Sorunda burda ya zaten adam teknik oyuncu istemiyo!Daha doğrusu kendisinden iyi oyuncu istemiyo eski futbolcu ya egoları var

Yorum

• Bakkaldan Ekmek almiyorlar.
                            Futbolcu aliyorlar.
                            Elbette titiz olmak zorundasin.
                            Hele hele Yabanci oyuncu konusunda cok titiz olacaksin.

Isi mümkün mertebe gizli yürüteceksin.

Izleme komiten olacak!

Ligler bitmeden en az 2-3 ay önceden izlemeye baslayacaksin!

Mümkünse Lig bitmeden oyuncu ile anlasacaksin.

Umarim beni yaniltirlar ama o TD basimizda oldugu sürece ve adini bile anmak istemedigim Asbaskan oldugu sürece zor baba zor.

Bak bugün günler sonra ilk defa konusdu ve hemen sinirlerimi gerdi.
                            Konusmasini bilmiyor. Birde koca Trabzonspor yöneticisi Hotel masraflarindan bahs edermi.....
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya marcelino? beğemeemde adamlar trabzon tarihinin en sansasyonel transferini yapt. bu adam bence pek iyi topçu değil. iyi ki alınmadı. basının dediklerine yazdıklrına da inanmıyorum epsi palavra. ben gene de iyimser davranıyorum. iyi bir şeyler yapacaklar beni de şaşırtacalar inşallah.
                              sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                              deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• Bu akşam daha girmeyi düşünmüyordum ama Carle olmamış, bir sövüp gideceğim

Bir kere yönetici Başer, "Pis işi" yapmak üzere görevlendirilmiş ve "Zaten menejerler getürdü bizim bir ilgümüz yok vallaha" diyerekten çarpılma yolunda sağlam bir adım atmıştır. Sanki Carle CIA ajanı yakalanmış Trabzon'da, sayın Başer de CIA başkanı gizli işler müdürü...

Benim bildiğim Cavcav işini bilir talip olur bu futbolcuya, o zaman görürüz kim kötü futbolcu kim yanlış düşünüyor
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X