Bana göre Gökdeniz satılırsa biz bittik demektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre Gökdeniz satılırsa biz bittik demektir.
Vallahi satilmayacagini düsünüyorum ama eger gercekden 13 Milyon YTL alacaksak bence düsünmeye deger.
Bu kadar borcumuz varken 13 Milyon YTL ilac gibi gelir ama tabi satilmadan onun yerine ayni kalitede adam alirlarsa satilabilir. Oda zor tabi.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ben seni anlıyorum kardeşim aslında, hastalığına çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah. Ben biraz bu üslup meselesindeki yanlış anlaşılmaları böyle bilgiler aktaran insanların üzerinde ister istemez oluşan baskıya bağlıyorum, eminim kimse kimseye kasten kırmak istemez böylesi bir konuda.İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili din kardeşim benim sinir olduğum şey adam iğneleyici sözler sarf etmesi ayrıca kendisini yukarıdaymış gibi görmesi şunu iyi bilsinki ben 2002 senesinde odtü çevre mühendisliğini kazanıpta gitmedim esnaflığı seçtim kendisi doktormuş ben okumayı tercih etseydim bana inansın değil sıradan bi uzman doktor olmayı cerrah olurdum
ha birde neden okumadın diyen olur kardeşim ben epilepsi hastasıyım hastalığımı yenemedim ailemin yanında kalmak zorunda kaldım lütfen bu sitede herkes kendini diğerleriyle aynı basamağa indirsin
Bence böyle tahsil vs. bu durumlara takılmamak lazım, hele bu çatı altında, sonuçta aynı yola baş koymuş insanlarız. Ben üniversite okuyorum ama başkası olmayabilir, bence bununla insan yargılamak çok yanlış.
Stichus'da böyle birşey yapmak niyetinde değildir eminim ki.
Ayrıca sözüm meclisten dışarı olmak üzere 105 yaşındaki babaannemin (hiç okula gitmemiş) sıkça söylediği bir sözle bu tahsil konusunu noktalamak isterim izninizle.. " Tahsil cahilliği alır, eşeklik baki kalır.."BORDO MAVİ
Yorum
-
SAYİTOĞLU MARATON'A KONUŞTU!..

Trabzonspor transferde ne yapacak?.. Nick Carle ile ilgili gelişmeler ne?..
Gökdeniz gidecek mi, kalacak mı?..
Tüm bu sorulara Trabzonspor Asbaşkanı ve transfer komitesinden sorumlu yönetici Haşim Sayitoğlu yanıtladı..
İşte Sayitoğlu’nun açıklamaları ;
MARATON : Sayın Sayitoğlu, dün Türkiye’ye gelen Avusturalyalı Nick Carle ile ilgili son durum ne?..
HAŞİM SAYİTOĞLU : Bu oyuncu ile sadece bir görüşme oldu.. Oyuncu bizim tarafımızdan daha önce izlenmiş bir oyuncu değil.. Onun için somut bir şey söylemek doğru değil.. Ancak bir kaç gün bazı gelişmeler olabilir sonra olabilir.. Biz kendisi ile dün bir görüşme yaptık ve bir gecelik konaklamasını karşıladık.. Kendisi halen Türkiye’de..
MARATON : Yani Nick Carle’ın geleceği belirsiz?..
HAŞİM SAYİTOĞLU : Bakın bu oyuncu bize menajerler aracılığı ile getirildi.. Türkiye’de ortalama 45 maç oynanıyor.. Geldiği ligde senede 20 maç oynuyor.. Buna bakılarak bir sezondaki performansının ne olacağını kestirmek güç.. Şu anki durum hocamız Ziya Doğan’a bağlı.. Kendisi bu konuda kararını verecektir..
MARATON : Bir diğer önemli konu da Gökdeniz Karadeniz.. Gökdeniz için resmi teklif beklediğiniz ve iyi bir teklif olursa satılacağı yönünde iddialar var.. Bu konuda ne söylemek istersiniz?..
HAŞİM SAYİTOĞLU : Kesinlikle öyle bir olay yok.. Asla bir teklif beklentisi içinde falan değiliz.. Sanki bizim bir teklif beklediğimiz ve iyi bir rakam olursa Gökdeniz’i satabileceğimiz gibi bir hava estiriliyor ama böyle bir şey kesinlikle yok.. Gökdeniz’i satmıyoruz.. Sadece Türkiye’ye gelen kulübün yöneticilerinin görüşme talebini karşılamak adına bir yöneticimiz kendileri ile nezaketen görüştü.. Sonuçta buraya kadar gelmiş bir takımın yetkilisiyle görüşmemek kabalık olurdu.. Bu görüşme dışında hiçbir gelişme söz konusu değil.. Ve tekrar ediyorum ; Gökdeniz’i satmıyoruz!..
MARATON : Peki Trabzonspor’da bariz bir yabancı sorunu yaşanıyor.. Sözleşmesi devam eden futbolcularla ilgili tasarrufunuz var mı?..
HAŞİM SAYİTOĞLU : Şu anda 8 oyuncumuz var yabancı statüsünde.. 19 Haziran’daki federasyonun kararı burada büyük önem taşıyor.. Federasyon’un kararını bekliyoruz.. Bu karar doğrultusunda gerekeni yaparız.. Şu ana kadar oyuncularımıza gelen herhangi bir teklif yok.. Kontratı süren oyuncularımızı elimizde tutmak zorundayız.. Onları kapının önüne koyacak değiliz ya.. Oynatmasanız bile FIFA kuralları gereği oyuncunun tüm ihtiyaçlarını karşılamanız gerekir..
MARATON : Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için..
HAŞİM SAYİTOĞLU : Ben teşekkür ederim.. İyi çalışmalar..2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Gökdeniz satılırsa onun kalitesindeki oyuncuyu zor buluruz.Bu sezon takımı tek başına atağa kaldırdığı günleri unutmayalım.
Carle işi belli oldu.Jun veya Musampa gibi.Menajerler önermiş.Hala akıllanmadınız mı?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
aynı kalitede adamı kaça alıcaz .hem yabancı olur bu adam.uyum sorunu da yaşayabilir.hem gökdenizi sat yabancı gökdeniz al.ne anladım ben bu işten.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi satilmayacagini düsünüyorum ama eger gercekden 13 Milyon YTL alacaksak bence düsünmeye deger.
Bu kadar borcumuz varken 13 Milyon YTL ilac gibi gelir ama tabi satilmadan onun yerine ayni kalitede adam alirlarsa satilabilir. Oda zor tabi.....Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
sözleşmesi varsa paşa paşa kalır ,ki 2 senelik daha var.İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz kafasına gitmeyi kafasın koymuşsa bunu hiçbir başkan engelleyemez.tıpkı geçmiştefenere imza attığı gibi.tıpkı abdullah ve ogünün yaptığı gibiHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Carleyi izlemeden yorum yapmayaLım Arkada$hlar Gayet yetenekLi ßi oyuncu Ayrıca Jun da Musampada Kalitesini ispatlamı$h oyuncular ama kralı gelse 85 den sonra gol de atamaz Oyunda oynıyamaz.. Gökdeniz konusuna gelincede ßeyLer yapmayın 6 milyon pound Çok iyi para ki ßu daha yukarıda cekileßilir. Alınan para İle direk gökhan ünal mehmet topuz ikilisi de alınaßilir kesinlikle ßu para traßzon yararına kullanılaßilir. ama Kullanırlar mı ßizim dü$ündüqümüzü dü$ünürler mi orası ßilinmez ..
Yorum
-
evet bende inaniyorum iyi niyetine.baskaninda iyi niyetli olduguna inaniyorum acikcasi ama sadece iyi niyette yetmiyor.umarim gelecek secimde daha iyi bi kadro kurarak en azindan söz verdigi projeleri hayata gecirirler..hala umutluyum..İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArakadaşlar Stichus'u ben de eleştirdim zamanında, şimdi iyi niyetine inanıyor eleştirmiyorum, çabasını görüyorum. Size bilgi vermeye çalışıyor, tiyatro deniyor, masal deniyor. Nuri Albayrak'ı geçtim, Trabzonspor Başkanı'na sahtekar deniliyor, değil Stichus'a yüklenenlerin yarısı, bir kişi çıkıp kardeş sen nasıl dersin Trabzonspor Başkanı en azından o makama saygı göster demiyor. Biraz daha sakin hareket etmek de fayda var
bu arada gercekten forumun seviyesi cok düsmüs.travelair kardesim hakli..burda gencecik arkadaslarimiz kendilerinden yasca büyük insanlara hakaret ediyorlar.insan biraz büyügüne saygi gösterir.
stichus kendi iyi niyeti gösteriyor fakat neden üzerine gelindigini anlamiyorum.sonucta katilirsin yada katilmazsin ama olayi neden kisilestirmek zorundayizki.alinacak oyuncunun bi kac macini dvd den izledim diyor.hoca begendi diyor..
yaa iyi bi kadromuz var.nerdeyse 8 oyuncu cesitli milli takimlarda oynuyor.bi kac takviye daha yapilacak.bu kadar ümitsiz olunacak ne var?
bu stad ve tesis projesi hakkinda kimsenin bi bildigi yokmu
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum